• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

kızlar hamilelikte diş bakımınıza daha çok özen gösterin
kalsiyum ihtiyacı çok önmliymiş
maalesef süt içmediğimden dolayı bnm dişerlim şimdden kötü durumda
bebeğin gelişiminde en çok ihtyaç olan
şu durumda daha yeni geliştiği için bebek anneden alıyor tüm ihtiyaçlarını
ben günde 1 bardak sütü bile zor içiyorum...küçükkenden beri hiç içemem sütü
ayran içerim ...ama sütün yerini almıyormuş maalesef...
haftaya dr. gidecem şimdiden heyacan sardı beni...
hipotroid hastası oduğumdan önclik olarak endokrin dr.na gidiyorum sürekli ilaç kontrolündeyim..
inş. bu hafta tsh düşmüştür...bebek için endişeleniyorum...
sağlıklı günler :emir_bebek::emir_bebek:

Lalehan bende artık süt içemiyorum.Zaten 1 bardak zorla içerdim.Şimdi mümkün değil, aklıma gelmesi bile midemi bulandırıyor.Sabahları peynir yiyorum, yoğurt ayran takviye etmeye çalışıyorum ama yeterli olucağını zannetmiyorum.Ah keşke süt içebilsem..

slm nbr? bebisler nasil?
biz allaha sukur iyiyiz....

kizlar ben okumustum, illede sut içmek gerekmiyomus, sut urunleri bile yeterli olabilirmis, sutude yagi alinmis diyet sut içebilirsiniz hazmi daha kolaymis, bide sebzelerdede kalsiyumu bol seyler var onlardanda tuketmeliyiz....

ultrasona gelince ben belçikada yasiyorum ve burda hemen altan bakiyolar, daha iyi goruluyomus....
nerden bakarlarsa baksinlar, yeterki goreyim bebisimi...

KIZLAR ULTRASONA GİRDİMM KESEYİ GÖRDÜM DAHA 5 HAFTALIKMIŞŞ KALBİNİ DUYAMADIM CANIM ÇOK SIKILDI YAA 10 GÜN SONRA GİDİDCM TEKRARDAN BAKALIM NE OLUCAK KESEYİİ GÖRDÜM YAA O BİLE İÇİMİ KÖTÜ ETTİİİ YA NASIL Bİ DUYGU BU:kedi::emir_bebek:

ben de suc icemiyorum ama doktorum sart olmadigini, bunun yerine yogurt yiyebilecegimi, zaten 3. aydan sonra kalsiyum takviyesine baslayacagimizi soyledi.

5.haftada normal tabii canım.Ben 6 hafta içinde gittim.doktorum üstten baktığı için sadece keseyi gördü.' hafta sonra gel kalbiinede bakarız dedi.Hiçte endişelenmedim.Bu kadar panik yapıp bebeklerinide rahatsız etmeyin.onlar güzel güzel büyür yerinde.Allah korur canım.Ben bu hafta gidicem 8. haftayım daha anca duyucam kısmetse..Alttan baksa duyardı ama gerek şimdilik dedi, sorun da olmayınca bakmaya gerek yok dedi doktorum.sizde panik yapmayın.

:çok üzgünüm:KIZLAR NORMAL DEİLMİİ HERŞEY DOKTORUMA PEK SORU SORMADIM:( HEYECANDAN İNŞŞ KALBİNİDE DUYARIM

normal canım,ben 6. haftada gittim, doktorum üstten baktı sadece keseyi görmüştü.Alttan bakmaya gerek duymadı ,2 hafta sonra gel kontrol edip kalbe bakarız dedi.Şimdi 8.hafta içinde gitmiş olucam.Hiç bişi olmaz içini biraz ferah tut, bebeğinide strese sokma, o yerinde güzel güzel büyür canım..

cibel bencede hersey normaldir, benim doktorumda kalp atislarini 6bucuk haftaliktan sonra duymak mumkun dedi, bazi arkadaslarimiz daha erken duymus olabilirler ama bende vrandevumu doktorumun dedigine gore aldim 2kez muayene olmaktansa

normal canım,ben 6. haftada gittim, doktorum üstten baktı sadece keseyi görmüştü.Alttan bakmaya gerek duymadı ,2 hafta sonra gel kontrol edip kalbe bakarız dedi.Şimdi 8.hafta içinde gitmiş olucam.Hiç bişi olmaz içini biraz ferah tut, bebeğinide strese sokma, o yerinde güzel güzel büyür canım..

kızlar benimde ilk bebeğim aşılama ilehamile kaldım herşeyde evham yapıyorum tam üc ayrı doktoragittim bu evhamım yüzünden biliyorum yanlış yapıyorum ama elimde değil bugün yine bi hastaneyegittim bugün tam 6 haftalık oldu benim bebişim sadece keseyi gördü oda kalp atışı bebek felan yok iki hafta sonraya randevu verdi o zaman gel bakalım dedi korkuyorum bende boş gebelik felan olur diye nolacakbenim bu halim bilmiyorum

kızlar benimde ilk bebeğim aşılama ilehamile kaldım herşeyde evham yapıyorum tam üc ayrı doktoragittim bu evhamım yüzünden biliyorum yanlış yapıyorum ama elimde değil bugün yine bi hastaneyegittim bugün tam 6 haftalık oldu benim bebişim sadece keseyi gördü oda kalp atışı bebek felan yok iki hafta sonraya randevu verdi o zaman gel bakalım dedi korkuyorum bende boş gebelik felan olur diye nolacakbenim bu halim bilmiyorum

of ya işte bende o telaşa kapıldım nedense bende samsundayımm hengi doktora giidorsun ben alladdin balcı anaklinik ayrı ayrı doktorlara gidip kafan karışmasın bence 1 dokttora git devam et ona

of ya işte bende o telaşa kapıldım nedense bende samsundayımm hengi doktora giidorsun ben alladdin balcı anaklinik ayrı ayrı doktorlara gidip kafan karışmasın bence 1 dokttora git devam et ona

Canım benim aşılamamı yapan doktor fakültenin doktoru prof tayfun alper asıl randevu tarihimiz 6 mayıs yani kalp atışlarını duymak için bana o tarihi verdi doktorum ama tabi ben evhamlı bi insan olduğum için 6 haftalık oldum belki duyarım kalp atışını duymasam bile görürüm düşüncesiyle medical parkta bi doktora gittim tabiki oda henüz yeni dedi iki hafta sonrasına gün verdi zaten o günlerde benim kendi doktorumla randevum var birde bugün bir kalabalıktı 1.5 saat bekledim tansiyonum düştü o yüzden bunaldığım için bu huylarımdan nefret ediyorum rahat bi insan olamiyorum ya

ben de 5. haftada gittim doktora keseyi gördü ama kalp atışları yoktu henüz. 10 gün sonra gel dedi o da 6+3e falan denk geliyor. inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır , sağ salim alırız kucağımıza:Saruboceq:
şimdi panik yapsak da elimizden gelen bişey yok en iyisi içimizi ferah tutup mutluluğumuzun keyfine varmak bence:ecrin_bebek:

ben de 5. haftada gittim doktora keseyi gördü ama kalp atışları yoktu henüz. 10 gün sonra gel dedi o da 6+3e falan denk geliyor. inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır , sağ salim alırız kucağımıza:Saruboceq:
şimdi panik yapsak da elimizden gelen bişey yok en iyisi içimizi ferah tutup mutluluğumuzun keyfine varmak bence:ecrin_bebek:

kesinlikle haklısın canım sabırlı olucam doktorumun verdiği güne göre inşallaholumsuz bi durumla karşılaşmam ama karşılasırsamda hayırlısı buymuş diycem rabbim hepimiz için hayırlısını versin hepimize hayırlı evlatlarversin

kesinlikle haklısın canım sabırlı olucam doktorumun verdiği güne göre inşallaholumsuz bi durumla karşılaşmam ama karşılasırsamda hayırlısı buymuş diycem rabbim hepimiz için hayırlısını versin hepimize hayırlı evlatlarversin

amin canım Allah hepimizine hayırlısını versin dildiğimiz mutlulukları, güzellikleri hepimiz için hayırlı kılsın inşallah:Saruboceq:

kızlar allah nasib ederse ben de aralık annesi olacağım galiba....bugün doktora gittim,hcg 224 çıktı ama doktor keseyi göremedi...sizin de başınıza gelmiş bu durum...peki çevrenize,ailenize söylediniz mi hamile olduğunuzu yoksa bebeği gördükten sonra mı söylediniz?...

Back
X