Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim oğlum 14 Ağustos doğumlu. Minyon bir bebek kilosunu ve boyunu aşı için gittiğimizde öğreneceğim. ama sizlerin meleklerinizin boyu ve kilosunun ortalamasını merak ediyorum. Yazarsanız çok mutlu olurum
Benim sıpaydırmenimde 14 ağustosta 2.800 doğdu şimdi 9 kilo 74 cm. İştahımız dişten dolayı gitti, yinede yiyor ama arkadaşında dediği gibi nereye gidiyor bilemiyorum
Selam canimya ne guzel maasallah tebarekelleh ikinci cucuk yolda ne guzel biraz zor olur ama ikisi beraber buyur.
Sizi hatirladim 6 ay kinasindan Allahim kuzularimiza bizlere hayirli uzun ömurler versin ins Allaha emanet olunuz
benim kızım da 10 ağustosta doğdu 1 yaşında 76 cm 11 280gr maşallah iştahı iyi ama bundan sonra böyle çok çabuk kilo filan alamayacaklar çünkü yürüyüp koşmaya başladılar
oglusum 14 agustos dogumlu 4 kilo 52 cm dogmustu
12. ay kontrolumuzde 9500 kilo ve 80 cm di
asiri istahli bir bebek ama bir o kadarda hareketli gorenler cok zayif diyor
sanirim hem boya cekiyor hemde hareketinden yediklerini eritiyor