aLLah bozmasın tatLııımmm
işsizim ama evliyim kısmetim iş konusunda açık değil:hulya:
amin cnm ya
inşaLLahh canım amin ama bu şartLarda bu üLkede zorr delikafadulden
ya canım bugun sevgilimin bi dersi icin bi koye gittik.hatta konuda acmştim saf gibi ayrldım kızlarla gitcek koye falan diekaydirigubbakcemile3yanliş analamışım işte kızlarıda birinin sevgisi gotrcekmiş neyse.onlar bizden once gtti biz sonra gittik yarım saat falan ya kapıda bizi gorur gormez hemen dişarı cıktı mudur oğretmen falan banada hosgeldiniz oğretmen hanım falan diolar tum oğretmenler ayy bi mutlu oldum sorma ya[/QUOT
aLLah söLetti demekki canm benim :lepi:
ben bu sene iş bulma peşine düştüm eğer bulamazsam seneye öss dersane eşliğinde hazırlanıcam cnm
ya canım bugun sevgilimin bi dersi icin bi koye gittik.hatta konuda acmştim saf gibi ayrldım kızlarla gitcek koye falan diekaydirigubbakcemile3yanliş analamışım işte kızlarıda birinin sevgisi gotrcekmiş neyse.onlar bizden once gtti biz sonra gittik yarım saat falan ya kapıda bizi gorur gormez hemen dişarı cıktı mudur oğretmen falan banada hosgeldiniz oğretmen hanım falan diolar tum oğretmenler ayy bi mutlu oldum sorma ya[/QUOT
aLLah söLetti demekki canm benim :lepi:
kuzenimde oyle dedi ya ama kimse caktırmadi benim onlarla okumadğimi bi gunluğune oğretmen oldum ya superdihihoyyyt
sınıf öğretmenLigi mi düsünüosun türkçe, coğrafya fLn mı canım