2009un işsiz ve de kısmetsizLerii hadi daLın topiğimize :)))

nameless_

Şükürler olsun...
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
810
82

arkadasLarr topiğimiizz sewip de ceşitLi nedenLerden sewdicegine kawuşamamış oLanLar ve de işsiz garip kuşLara hitap etmektedirr..kaydirigubbakcemile3
gamzemm tesekkür ederimm sana da bu topiği sana ithaf ediorumm kaydirigubbakcemile3

ayy ayyy ayyy efendimmmmm bi rüzgarr attı beni buralaraaa hoop geldimmm elifimmm :)))

Artııııı ayrıcanaaaaaa "2010'dan umutlu olanlarr yeni yılda yeni kararlar alanlar" buyurun hoşgeldinizzz :))

çok öğretici biriyimdirrr elifim üstüme yoktur bilirsinn sen beniii :))))

Hoşbuldukkk ayrıcaaa esmer böcüğümmmmm elifimm

eet canım biLmem mii ama bizim topiğimizden kimse haberdar degiL sanırım kimse geLmioorr :sinifsinif:

merhaba kızlar bende işsizim:gitme: ama şükür kü kısmetliyim nişanlıyımopuyorumnanaktan

merhaba hoşgeldinizz kaydirigubbakcemile3 ne oLacak bizim bu haLimiz böLe yaff..ne güzel en azından nişanLısınız biz de o da yok.. akannehir

hoşbulduk canım benm..en azından ordan kurtarıyorum desene=) işsizlikte nişanlı olsakta fayda etmio ki :hulya:

hoşbulduk canım benm..en azından ordan kurtarıyorum desene=) işsizlikte nişanlı olsakta fayda etmio ki :hulya:

ewet canım hakLısın opuyorumnanaktan ben erkek arkadasımLa 5 yıLdır birLikteyim ama biz de haLa bir icraat yok çünkü o da işsizzz..haLiyLe ewLiLik düsünemioruzz akannehir iş desen zaten KPSS önemLi bir faktör önümüzde.. mafoldumben

Son düzenleme:
hoşgeldinizz arkadaşlarrrr..... Allahımmmmm 2010 bu topikte olan işşsizlere kısmetsizleree veee 2009'u kötü geçirmiş kişilereeeee kısmet hayır uğur getirsinnnnnnnn inşallaaaaahhhh Amiiiiiiinnnnnnnnnn :)

Evet yeni yıl kararlarınızı alalım bakalım kısçelerrrrr...

işi bırakcam gamze kaydirigubbakcemile3
ahh ahhh valla planla olsa keşke hayat kendi kendine şekilleniyor
ama şu var hiç bişeyi kafama takmicam

hoşgeldinizz arkadaşlarrrr..... Allahımmmmm 2010 bu topikte olan işşsizlere kısmetsizleree veee 2009'u kötü geçirmiş kişilereeeee kısmet hayır uğur getirsinnnnnnnn inşallaaaaahhhh Amiiiiiiinnnnnnnnnn :)

Evet yeni yıl kararlarınızı alalım bakalım kısçelerrrrr...

amiiinn amiiinn bebekkk... :eek: :lepi:

X