Merhaba yeni kasım anneleri şöyle kendi konularımızı gezinirken aklıma geldi sizlere tavsiyede bulunmak istedim.
Ben geçen seneki kasım annelerindenim ve çok hassas ciltli bir bebeğim var. Ben doğum öncesinde en iyisidir diye sebamed pişik önleyici krem almıştım ama maalesef bebeğimi pişikten kurtaramamıştık. Daha sonra yine öneriyle uni baby pişik kremi aldım ve hemen iyileşti oğlum daha sonrada pişik sorunumuz kalmadı. Bu yüzden daha bebekleriniz doğmadan bence bir tane bu kremden edinmelisiniz ve ona doğumdan itibaren bu kremi kullanın başka arayışa girmeyin ben gördüğüm herkese tavsiye ediyorum kimsenin bebişinin poposu bu eziyeti çekmesin çünkü. Mesela benden sonra eltim doğum yaptı o direk onunla başladı ve hiç pişik sorunları olmadı ve onun oğluda çok hassas ciltli bir çocuk olmasına rağmen.
birde bu krem iki şekilde piyasada pişik kremi ve pişik önleyici krem benim bahsettiğim pişik kremi olan karışıklık olmasın
Hepinize kolay doğumlar nasip etsin allahım. Yavrularınızı kucağınıza alın sevgiyle sarın. Ben bir sene üzerine bu hafta işe başladım ve miniğimden ayrıyım şimdiler en güzel günleriniz kıymetini bilin o kadife tenli bebeklerin tadını çıkarın çok çabuk büyüyorlar
desitin derim başka bişey demem , bir kere bile pişik olmadı daha...muhteşem bi krem , hatta annem boynundaki sarkmalar için kullanıyo gözle görülür fark var :))
her bebeğin cildi farklı oluyor mesela benim oğlumada sebamed kullanıyorum bir dahaki açmamda yok olmuş görüyorum
şimdi bu bebişimede kullanacağım bakalım onun cildi kabul edecek mii
bende doğumdan önce nivea baby pişik önleyici aldım hala onu kullanıyorum sadece sünnet olduğu zaman pişik oldu 1 yıllık hayatında oda sünnet zamanı çok fazla dokunmamıza silmemize izin vermedi o yüzden o zamanda sebamed pişik kremi kullandım hemen geçti
ıslak mendil olarakta nıvea baby'yi tek geçiyorum ilk doğduğunda nıvea baby pure yi kullandım sadece su bazlı parfümsüz falan sonra soft!a geçtim kremli çok memnununm ama çok pahalı diğer mendillere göre bir de huggies'in mendilini kullanıyorum oda gayet iyi özellikle banyo ferahlığı yazan çok hoş
bende sebamed kullanıyorum ama pişik olana kadar beklemeyorum hemen hemen her açıldığında sürüyorum 1 kere bile pişik olmadı daha her bebeğin cildi farklı ben sebamed in herşeyi kullanıyorum hamileliktede göbeğe sürülen kremini kullandım duş jelini kullandım ve çok memenunum yaz içinde güneş önleyici olarak kullandım her bebek farklı bide ne alıştırırsan öle gider sanırım değişik değişik markalar almayın bence ben ıslak mendil olarakta huggıes yeşil ve mor rengini kullanıyorum bezinide huggıes kullanıyorum ama nıvea kullandım birkaç defa oda çok güzel ama paketi yağışkanlı kapaklı olanlar daha hoşuma gidiyor..
Sebamed in bi pişik kremi var bide pişik olmasaın die devamlı kullanılan hatta cildindede kızarıklık falan olduğunda kullanılan bi kremi var ben devamlı kullanılanı tavsiye ederim benim dediğim 200ml olan bide pişik kremi var ama olunca kullanılıyor o 100 ml