• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yılı içinde laparoskopik kist ameliyatı geçirenler...

milkabeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
388
4
96
Hatay
merhaba arkadaşlar,ocak ayı sonunda büyük olasılıkla laparospoki geçireceğim,2cmlik endometriozisim(çikolata kisti) var.gebeliğe engel olduğu için o alınacak.bu konuda biraz fikir alışverişinde bulunalım.
doktorum özel hastanede olduğu için ameliyatı özelde olacağım.bu yıl içinde laparoskopi geçiren arkadaşlar,ne kadar ödediniz?en azından ortalama bir fiyat belirsin kafamda,ona göre karar vereyim.ve yaşadığınız sıkıntılar neler..ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.

milka beyaz öncelikle gecmiş olsun diyorum
ben ekim ayında laparaskobi ameliyat oldum cikolata kistim alındı ..bakırköy yeni mahalle doğum hastanesinde oldum doktorlar gercekten tecrübeliler ssk lı oldğum icin ücrette tabi ödemiyorsun ameliyat sonrası tabiki biraz ağrıların oluyor hatta resmen sezeryan doğum yapan kadın gibi gaz problemleri oluyor ama bir kac günde düzeliyorsun dikişlerde 10 gün icinde düzeliyor allah yardımcın olsun

milka beyaz öncelikle gecmiş olsun diyorum
ben ekim ayında laparaskobi ameliyat oldum cikolata kistim alındı ..bakırköy yeni mahalle doğum hastanesinde oldum doktorlar gercekten tecrübeliler ssk lı oldğum icin ücrette tabi ödemiyorsun ameliyat sonrası tabiki biraz ağrıların oluyor hatta resmen sezeryan doğum yapan kadın gibi gaz problemleri oluyor ama bir kac günde düzeliyorsun dikişlerde 10 gün icinde düzeliyor allah yardımcın olsun

teşekkür ederim hasnada..biçok insan laparoskopiyi küçümsüyor,hiçbişey şey yonda deniyor,çok basit bi ameliyat olduğu söyleniyor.o yüzden aydınlattığın için teşekkür ederim.ben antalyada yaşıyorum ve burda kimsem yok.ailem il dışında.annemi çağırıp çağırmamakta kararsızım hala.ağır bi ameliyat değilse,kendim baş edebilirsem çağırmayacağım.o yüzden bana ayrıntı verirsen sevinirim.kaç saat sürdü mesela,gaz çabuk çıkıyor mu :( ne bileyim.bunun gibi şeyler işte.sence annemi çağırmalı mıyım?ağır bi ameliyat mı?

mrb canım bende geçen sene 31 aralıkta ameliyat oldum yani yılbaşını hastanede geçirdim laparoskopi de gaz problemi çok oluyor ameliyat sırasında verilen gazın %20 si çıkıyor geriye kalan %80 ni vücut absorbe ediyor benim baya kötü olmuştu gazın sırtıma kadar çıktığını hissediyordum oda çok sancı yapıyor bence anneni çağır ben çağırmadığıma pişman oldum benimde ailem yanımda değildi eşim sağolsun o çok yoruldu şimdiden geçmiş olsun canım

mrb canım bende geçen sene 31 aralıkta ameliyat oldum yani yılbaşını hastanede geçirdim laparoskopi de gaz problemi çok oluyor ameliyat sırasında verilen gazın %20 si çıkıyor geriye kalan %80 ni vücut absorbe ediyor benim baya kötü olmuştu gazın sırtıma kadar çıktığını hissediyordum oda çok sancı yapıyor bence anneni çağır ben çağırmadığıma pişman oldum benimde ailem yanımda değildi eşim sağolsun o çok yoruldu şimdiden geçmiş olsun canım

çok teşekkür ederim canım.herkes basit bişey diyince çağırmamayı düşünmeye başlamıştım.ne gibi konularda eşinin yardımına ihtiyaç duydun canım?sanırım gece hastanede kalıyorsun,yanında biri bekledi mi?yani gerek oluyor mu?ne bileyim ameliyat sonrası tuvalete falan kendin gidebiliyor musun?eşim ne kadar yardımcı olur bilmiyorum,hiç alışkın değil böyle şeylere.sana da çok geçmiş olsun bu arada

Back