Doğuma Hazırlık 2009 Yılı Erkek mi - Kız Bebek Yılımı Olacak?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende hamileyim yeni öğrendim bebşimin cinsiyetini kız olcak inşallah allah herese hayırlısını versin ama bence bu sene kız senesi hihoyyyt

Geçen yıl bu zamanlar hamile olup bu yıla doğuranlar genelde kızdı,yani benim çevremdekiler.
Bu yıl da başta iki erkek bekleyen ben,ve çevrede sorduğum hamilelikler genelde erkek gibi..

bende 3hafta sonra falan öğreneceğim inşallah,bu gittiğimde göstermedi:) ama çevremde 4hamile var,2si kız 2si erkek bilemiyorum,benimde içime başından beri erkek doğuyor merak ediyorum,çıkacak mı diye ama hiç farketmez eşimde bende kız erkek hepsini çok seviyoruz..

walla galiba kız senesi tanıdığım 7 kişi hamile ve hepsi kız geçen sene kalanlardan 2 tanıdığım var hamile olan onlarda erkek bu sene kız senesi heralde

bende erkek 4 arkadsım var hamıle 2 tanede dogurdu hepsı erkek dısardan duyduklarımda hep erkek

bence erkek..çok var..bu sayfaya bakınca bile anlaşılıyor, benimki de erkek

slm arkadaslar insallah banada bir kiz kalmistir bir oglum var(ege) 17 aylik simdide 6 haftalik hamileyim öncelikle saglikli olmasi dilegiyle ama insallah kizim olurrr bakalim cinsiyet ogrenme haftasina daha cok varherseyin hayirlisi

bence bu sene hamile kalıpta 2010 da doğuracakların genelde oğlu oluyor . Sağlıklıca gelirler inşallah hepsi

bebek bekleyen ve cinsiyetini öğrenmiş arkadaşlar.... çin takvimi ile doktorun söööölediği cinsiyet tutuyo mu. cvp yazarsanız sewinirim. bebişleri güle güle büyütün:)

bebek bekleyen ve cinsiyetini öğrenmiş arkadaşlar.... çin takvimi ile doktorun söööölediği cinsiyet tutuyo mu. cvp yazarsanız sewinirim. bebişleri güle güle büyütün:)

benım cın takvımıde yuzuk falıda yabancı bır program vardı bende o da tutuo hepsı tutuo ruyalarımda dahıl :)))

bence bu yıl kız senesi...çin takvimi falan diger herşey bana erkek diyo ama doktorlarım hep kız diyolar :):)

ben de çin takvimine inanmıyorum ama oğlumda tutmuş yani sonradan baktım hatta bana ve kardeşime baktım annemde de tutmuş:))

bu arada benim çevremde 4 hamiş var 4 ü de erkek bebek bekliyor. ben bu sene kız bu sene erkek yılı olayına da inanmıyorum bayanlar baksanıza kaç kişi kız görmüş etrafında:)

allah eli ayağı düzgün versin hayırlı evlatlar olsunlar erkeği kızı bir . tabi bi de kızım olursa hiç fena olmaz bir kız bir erkek kapatırız konuyu.

bu yıl benım bildiğimde erkek yılı benımde erkekk 6 arkadsım var onlarda erkek ve çin takvimi doğru cıkıyor
bende 6 aylık hamileym

bende 2009 ekim annesi olacam ve bebeişim erkek.benimde genelde duyduğum erkek çoğunlukta

Ben de 22 haftalık hamileyim. 3 yaşında bir oğlum var. doktor buna 13. haftada % 90 kız 17. haftada % 100 erkek dedi ve hala erkek diyor. ama benim dışımda 5 tanıdığım var hamile 4 ü kız 1 i erkek.

yanıtlara bakıyorum herkes çevresindekilerin kız olduğunu söylüyor.....oysa bizde tam tersi doğum yapmış ya da yapacak olan tanıdıklarım 10 tane ise 8 i erkek , 2si kız.......çin takvimine gelince genelde tutmuş.....

cinsiyeti hiç önemli değil ALLAH sağlıklı bebekler versin herkese erkek ya da kız ne fark eder.....ben hep kızım olsun istiyordum hamile kaldım ancak bebeğim düştü bu acı tecrübeden sonra herşeyin başı sağlıkmış diyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…