2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Siz yapabiliyormusunuz kizlarbörek filan?

Benim bide Bosnakbögregi ögrenmem lazim, yada Carsafböregi.
Nisanlim coooookkk seviyo. Kendisi Bosnak göcmenide.

Siz yapabiliyormusunuz kizlarbörek filan?

Benim bide Bosnakbögregi ögrenmem lazim, yada Carsafböregi.
Nisanlim coooookkk seviyo. Kendisi Bosnak göcmenide.

ben hamur işlerini yapabiliyorum ama öyle su böreği boşnak böreği falan yapamam herhaldee :s

hehe bn yufka açmayıöğendim bikaç ay önce
anneminde işine geldi tabi göçmen böreklerini pek sever hadi pratik yap deyim yaptırıyo bna -tatlicadiarzu-

Ay ben hic kendime güvenemiyom. Ay biraz daha mi un koysam mi koymasammi filan iste. Bide annem hep arkamda olur. Bende sinir 0oluyom. yani anliyacagiiz hic yanliz börek yamadim. Ama yufka acmayi ögrendim ;=)

Ben bide severim yapmayi ;=)))
Askima lok lok yedirecegim ;=) Gerci birsey yapinca hep der. "Benim annem daha güzel yapiyo diye".

canım çok güzel görünüyo yaaaaaa çok fena canım çekti ama:)))

ben pek yemek falan beceremiyorum ya artık ne bulursak onu yicez:))

Kızlar bende 4 temmuz hihoyyyt

kızlar napıyonuz,

dün ekranımdan dolayı yoktum. bugünde işlerim vardı.
ben hamur işi yapmsını çok severim. temizlik yapmayıda severim.
sorunum yemek yapmakla onada alışıyorum yavaş yavaş.

yasmin, rasiba ile konuşuyormusun yengesinin bebeği aklıma geldi az önce nasıl oldu.
sorarmısın.

canım en son güzel bi hastane arıyorlardı doğum yapmak için hatta interneti olmadığı için benden bi kaç hastanein numarasını istemiştii.. birazdan arayıp sorarım tubiş soruyo derimm sana da haber veririm :)))

zaten arada arıyo beni sizi soruyo kapatıyo delii -tatlicadiarzu-

canım senin düğünede çk az kaldı
geliniğini ne zaman teslim alcaksın, işallah herşeyiyle içine siner kaydirigubbakcemile5

saol canım bu 13 hazirandaki son prova olacak herhaldee ama ben almıcam kimse görmesin diye son iki gün kala alırımm kaydirigubbakcemile2

gelinliğim çok içime sindi inşallah bi aksilik çıkmazz..

şafak 32 alkisalkisalkis

ben gelinliğimi 2 hafta önce alıp eve koymak istiyorum hekesten saklıcam kilitlicem onu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…