2009 Temmuz anneleri oğluşunu sünnet ettiren var mı?

kelebek_83

annesinin canısı...
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
445
12
Arkadaşlar merhaba. Doktorumuz oğluşum için sünnet tavsiye etti. Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mı? çocuk cerrahı olursa daha iyi olur dediler.

kıyamamm canım yaa daha çok minikk.. umarım iyi bi dr bulursun cnm

doğum yaptığım hastane medicanaya yaptırcaz kasım ayında..sadece sünnet doktoruymuş cerrah...

750 tl ve yatırmıyor aynı gün taburcu...

merhaba arkadaşlar oğluşumu sonunda sünnet ettirdik. Bakırköy Ethica hastanesinde.çok memnun kaldım. böyle bir durumda olan varsa tavsiye ederim. Doktor Oktay bey üroloji doktoru. yarım saat kadar hastanede kaldık ardından eve gönderdiler. sadece 1 kere fitil verdim ve tüm gece mışıl mışıl uyudu. fiyat 400 TL.

canım kaç aylık benimde aynısı oldu ama nasıl başederim diye yaza erteledim şuan sıkıntısı yok gibi ama havalar ısınınca yaptıracağım
bezleme işi nasıl oluyor?

canım benim oğluş birkaç gün sonra 5. ayına giriyor. ben de yaptırmadan önce çok düşündüm hatta hastaneye gittiğimizde hala eve geri dönmeyi düşünüyordum ama inan kafamda büyüttüğüm gibi hiç değilmiş. doktor 1 yaşına kadar yaptırın dedi. düşündüm daha beklersem emeklemeye başlayacak daha sonra yürüme derken zaptetmek daha zor olacak. şimdi bıraktığım yerde kalıyor miniğim:) ağrısı olursa doktor fitil veriyor onu kullanıyorsun. zaten sünnet biter bitmez bebeği bezledim. bezini bol bırakarak bağlıyorsun 1 numara büyük bez kullandım. bir de göz merhemi veriyor doktor. onu da günde 1 kere bolca sürüyorsun. bol kıyafetler de giydirdin mi tamam. ilk iki günü atlattıktan sonra hiç bişi kalmıyor.dikişleri de 1 haftada kendiliğinden eriyor.

kelebek_83 hayırlı olsun canım benimde oğlum 3,5 aylık bizde bu haftasonu yaptırıcaz kısmetse inş. kazasız belasız atlatırız bizde :Saruboceq:

teşekkürler canım senin de şimdiden hayırlı olsun. senin bebiş de erken olacak sünnetini. herkes neden bu kadar küçük sünnet ettirdin dio bana napalım böle oldu. seninkinin de mi bir sorunu var yoksa siz mi öle istediniz? merak etme canım hiç bişi olmayacak. kolayca atlatacaksınız inşallah. sormak istediğin bişi olursa yazarsın ok

kızlar bende yaptırdım oglum yapamıyordu çişini dogumda hastane mıkrobu kapmıs oda pipisine yerlesmıs dogdugundan berı hastanelerde yattık sureklı 25 ıgne yedı mıkrop oluncede sunnet olduk gecen ay hala pipisinde ıkı tane dıkıs var düşmedi ama saglıgı gayet ıyı
ama amelıyattan cıkınca nefesı durdu bebegımın zor kendıne geldı o an resmen yaslandım cok kotuydu boyle bı acı yoktur heralde hepınıze saglıklı gunler dılerım

canım çok geçmiş olsun. şimdi iyi ise sorun yok. nefesi nası durdu yaa vah canım benim. lokal yapmadı mı doktor?

kelebek_83 hayırlı olsun canım benimde oğlum 3,5 aylık bizde bu haftasonu yaptırıcaz kısmetse inş. kazasız belasız atlatırız bizde :Saruboceq:

slm canım.merak ettim ne yaptınız sünnet oldu mu oğluş? bi sıkıntısı yoktur inş. biz iyice düzeld,k gezmeye bile gittik:)

canım çok geçmiş olsun. şimdi iyi ise sorun yok. nefesi nası durdu yaa vah canım benim. lokal yapmadı mı doktor?
yasadıgım sehır ufak bır yer ve tek cocuk cerrahı var oda 5 yas altını sadece genel anestezı yapıyor secme sansı yok yanı bırsey olmaz dedı ama ben cok korkuyordum zaten gecen bı bebek narkozdan ölmüş cok üzüldüm

canım benim çok geçmiş olsun. inan sadece küçük deil büyükşehirlerde de neler neler oluyor. allah oğluna sağlıklı mutlu uzun ömürler versin

X