• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Temmuz anneleri BULUŞMA

yosuntuttum

Huzur
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.375
308
363
kızlar artık zamanı gelmedi mi? kurban bayramı öncesi yada sonrası veya son günü kasım ayı içinde artık buluşma ayarlayalım...Kulaktan kulağa konuşulan bu konuyu artık gerçeğe dökelim...
nur84 arkadaşımızla msn de konuştuk ama kimler gelir kimler gelmez bilemediğimiz için buraya topik açmaya karar verdik...
nur bize gelin dese de yolun uzaklığı sebebi ile ben oyun alanı bulunan restaurant tarzı bir yerde buluşalım dedim..
araştırmalarım devam ediyor ..
bir rstaurant düşünün siz yemek yerken yada çayınızı yudumlarken yanı başınızda oyun alanında çocuklarımızda oyuncaklarla oynayacak...hepimize yakın bir yerde olması gidiş gelişlerimizi kolaulaştırması daha hoş olur gibi...
konu hakkında fikri olan ,gelmek isteyen lütfen buraya yazsın ki bilelim kızlar birbirimize yardımcı olalım..
konuyu sabitliyip en üste taşıyorum görmedim olmasın...
hadi kızlar yapalım şu büyük buluşmayı artıkın...
alkisalkisalkis:enbuyukkk:

Eğer buluşma çok uzak olmaz ve cocuklar için uygun biyer olursa katılmaya calışırım[/B

bir iki yer buldum sayılır ama biri baltalimanın da biri bağdat caddesinde bize ters yerler...
ama böyle yerlerde varmış istanbulda şaşırtıcı biraz daha eşeleyeylim bakalım nereler çıkacak ..

Ben istiyorum ama uzak olursa gelemem.
aklımdasın hayatım da sen bilirsin belki kız şişli-mecidiyeköy tarafında oyun alanı olan restaurant tarzı bir yer varmı ya...
çok aradım hep uzaklarda bize yakın yerlerde yok aslında istinye parkta sanki buldum gibi ama kaybettim sonra ...sizde biraz bakının kızlar o kadar yaramazla nereye gideriz

belki fikir olur diye söylüyorum arkadaşlar
kesinlikle evi tercih edin
geçen cumartesi 9 annenin katılımı ile nisan anneleri buluşması gerçekleşti
bizimkiler 18-19 aylık çocuklar sizinkilerde 15-16 aylık arasıdır ki çok farklı olacağını düşünmüyorum
öyle olmasına rağmen ne kadar konuştunuz derseniz nerdeyse hiç:))
ama hiç olmazsa evde olmasının verdiği güven vardı
odalar arası gezinmeleri bile onlara farklı geliyor
kimse oyuncaklarla dolu odanın içinde kalmadı 10 dakikadan fazla
sürekli gezinme ve keşif vardı
tabi çocukların karakterleri bilinmez ama bir çoğumuzun çocuğu
annesi orda çay içerken,yemek yerken farklı bir yerde durmayacağı için böyle bişey tercih ettik
iyikide öyle olmuş diyorum

kızlar temmuz anneleri diye topik açmışsınız ben haziran annesiyim 17 haziran doğumlu bi oğlum var kabul ederseniz bende katılmak isterim

Back