- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi yosuntuttum
kızlar artık zamanı gelmedi mi? kurban bayramı öncesi yada sonrası veya son günü kasım ayı içinde artık buluşma ayarlayalım...Kulaktan kulağa konuşulan bu konuyu artık gerçeğe dökelim...
nur84 arkadaşımızla msn de konuştuk ama kimler gelir kimler gelmez bilemediğimiz için buraya topik açmaya karar verdik...
nur bize gelin dese de yolun uzaklığı sebebi ile ben oyun alanı bulunan restaurant tarzı bir yerde buluşalım dedim..
araştırmalarım devam ediyor ..
bir rstaurant düşünün siz yemek yerken yada çayınızı yudumlarken yanı başınızda oyun alanında çocuklarımızda oyuncaklarla oynayacak...hepimize yakın bir yerde olması gidiş gelişlerimizi kolaulaştırması daha hoş olur gibi...
konu hakkında fikri olan ,gelmek isteyen lütfen buraya yazsın ki bilelim kızlar birbirimize yardımcı olalım..
konuyu sabitliyip en üste taşıyorum görmedim olmasın...
hadi kızlar yapalım şu büyük buluşmayı artıkın... alkisalkisalkis:enbuyukkk:
nur84 arkadaşımızla msn de konuştuk ama kimler gelir kimler gelmez bilemediğimiz için buraya topik açmaya karar verdik...
nur bize gelin dese de yolun uzaklığı sebebi ile ben oyun alanı bulunan restaurant tarzı bir yerde buluşalım dedim..
araştırmalarım devam ediyor ..
bir rstaurant düşünün siz yemek yerken yada çayınızı yudumlarken yanı başınızda oyun alanında çocuklarımızda oyuncaklarla oynayacak...hepimize yakın bir yerde olması gidiş gelişlerimizi kolaulaştırması daha hoş olur gibi...
konu hakkında fikri olan ,gelmek isteyen lütfen buraya yazsın ki bilelim kızlar birbirimize yardımcı olalım..
konuyu sabitliyip en üste taşıyorum görmedim olmasın...
hadi kızlar yapalım şu büyük buluşmayı artıkın... alkisalkisalkis:enbuyukkk: