- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah cnmmm ya insallah bi aksilik cıkmıcakkk hersey süper gidicek ama bakalım bizimki senin dogumu beklicekmi hergün yokluyo teyzesi, şaka bi yana senden once anne olabilerim yane herannn :kedi:
ay gelsene derin gelsene gelsene tembelim tembelimm durup durup gece 3 te hasane cantası hazırlayasım geliyo kaydirigubbakcemile3
Ben de bu sabah erken kalkıp sağlık ocağına gittim.
Hemşireler Nisan ayında gel demişti anca gidebildim. Neyse kızımın kalp atışlarını dinlediler.
Karnıma o kadar çok bastırdılar ki kızımın hareketleri kesildi. Canım acıdı.
Önce sinir oldum sonra canımın acımasının lökosit kaynaklı olabileceğini düşünerek idrar tahlili yaptılar.
Bir de bişey buldular birbirlerinin suratına garip garip baktılar. Yani dedim?
Doğum çok yakında demesin mi? Güldüm.
Zaten 9 ayı doldurmak üzereyim. Zamanın az kaldığını ben de biliyorum.
Ama ukalalık yapmayayım dedim. Sonra dediler ki bize göre bu hafta gelecektir.
İyi bekliyoruz istediği zaman gelsin dedim. İnşallah çikolata işini hallettikten sonra gelir.
Bu arada demir hapını sağlık ocakları ücretsiz veriyor. Aklınızda bulunsun. Hapım bitmişti hemen yenisini aldım. Veeee evime geldim.
hürremcım ben artık erken gelır dıye beklemıyorum sankı bızımkı 40.haftayı doldurcakmıs gıbıme gelıyo nedense :umursamaz:
Yada bana ruyaymıs gıbı gelıyo hamılelıgım bı bebegımın olacagı cok tuhaf bı duygu:kedi:
SaĞol ebuscum valla bende Çok heycanlanıyorum bİrde dedİĞİm gİbİ bebeĞİm İyİmİ dİye bİ korku tebelleŞ oldu baŞıma sÜreklİ endİŞhelİyİm artık zaman daraldıkÇa bende daraldımm
hÜzÜncÜm dedİĞİn gİbİ dÖkÜlÜrÜz ben beklİyorum normal doĞum artık kocaman oldu tosuncuklar benden Önce sÜprİz yapan olur
rüya gibi gerçekten hüzüncümmm hiç bitmesin bu rüyamız rabbim olmayanlarada göstersin biz şanslı olan kesimizz
Zuzuuum geçmiş olsun canım. Gece gene dürtmüş senin kız.
Anne bak çantamı hazırla artık diyor da sen oralı olmuyorsun.
kız ngeleyim aşkolsun ben uyumam yine hazırlarım o çantayı ben 1 ay oldu hazırlayalı benimkide aşırı canım çok tez gece 3 te ne gereği var kalk çabuk kalk sonra konu okuhadi bakalım yoıksa deniz yolu ile geliyorum bak
Bu haftami?? peki bunu nasi anlamislar?? bebek cokmu asagidaymis?
cikolata isini bende halledemdim daha, su yagmurlar dinsede bi disari cikabilsem, son kalan islerimi halledebilsem....
ebushcum valla benım cevremdekıler hep erken dogurdu
yakın zamana kadar erken gelır dıyordum ama sımdı nedense 40.haftayı doldurucak gıbıme gelıyo
aslında sankı hep hamılelıgım hıc bıtmıcekmıs gıbıme gelıyokaydirigubbakcemile3
selam kızlar...
Telaşlanma canım. Kendini son günlerde strese sokmamaya çalış. Bebek de etkileniyor. Bir de aklınıza kötü bişey gelmesin ama bebeklerin anne karnında kakalarını yapmalarının en önemli sebebi annenin stres yapmasıymış. Bu yüzden mümkün olduğunca bebeklerinizle aynı bedende olmanın tadını çıkarın.
Hiçbir hamilelik sonsuza jadar sürmez lafını duymadın mı Hüzün?
valla canım duydum ama nedense benımkı hep surucekmıs gıbı kaydirigubbakcemile3