- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada hafiften bel ağrım varr böylee iğne gibi batıyoo adet olacakmış gibilaelaelaelaelae
ay dılosss susss aynısı bende de var zaten korkuyorum ara ara olsa korkmıcam ama sureklı oluyo:kedi:
canım allah analı babalı büyütsünn
canım kaç haftalık doğdu ve nasıl oldu anlat kıss heyecanlandırdın beniiopuyorumnanaktan
hadi aynı anda doğurup gelekkkdelikafaduldennaniknanik
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
olmaz annem daha gelmedııııııııdelikafadulden
daha iyi geldiği gibi bebişi verirsin kucağınaaa kadın şapadak bayılırrrdelikafadulden
kızlarr benden süt gelmiş ilk defa ve yoğunn hemdeeeçamaşırımdan bilee çıkmışş :ecrin_bebek:
bu arada hafiften bel ağrım varr böylee iğne gibi batıyoo adet olacakmış gibilaelaelaelaelae
evet arkadaşlar cuma günü doktora gittik. bir baktık her şey yolunde ama bebişin kafası doğum kanalına girmişti. yüzünün yarısını görebildik sadece doktor her an bebiş gelebilir dedi ama bekleyebilirde dedi. bizde daha oadyı falan hazırlamamıştık hemen hazırlıklara başladık cuma gecesi ve cumartesi gecesi belimde ağrı vardı gece boyunca rahatsız oldum sabahları rahatlıyordum. birde o iki gün boyunca öğleden sonra akşama doğru kasıklarıma baskı hissettim ama normal demişti doktorum takmadım.
Amatist doğurdun mu anlamadık. Meraktan çatlayacağız hepimiz. Kız bi ses ver.
Bunların hepsi neye alamet ki acep?hihoyyyt
Araya reklam girdi