2009 TEMMUZ ANNE adaylarıı bebişler kaç cm olduu???

canim selam, kusura bakma geldim hemen oradan yuzmeye gittim. yemek yedik yeni oturdum.

Bebegin suyu artmis. Dedim ya agzima cesme dayamadigim kaldi. en az 6 lt ictim gunde ortalama. Cok iyi dedi suyu. Ama malesef donmemis. Ben zaten kafasinin nerde oldugunu biliyorum. halen orada kerata.

Ama donecek insallah. 38. haftada tekrar ultrason yapacak. 39. hafta icin sezeryan tarihi alacagiz.(21 veya 22 temmuz) dr doneceginden umutlu ama istedigimiz tarih olmasi icin simdiden alacagiz, iptal etmesi kolay dedi. bir de tam sezeryana girmeden once yapacak, olur da donmus olursa iptal edecek sezeryani.

Hayirlisi ama ben o dogum anini gercekten yasamak istiyorum insallah. yani cok ozel bir an.

Ya cok komik, kopek gibi evde emekliyorum, iyi geliyormus kaslarin gevesmesi ve oryantasyonu icin, yuzmeye yazildim bugun, suyun icinde amuda kalkmak donduruyormus diye.

Esimin yorumu, valla biri bana bu kadar zahmet etse, simdiye kadar kirk takla atardim oldu. vallaha oyle. bebek ne zaman donecegini biliyor da ben sabirsizim biraz.

Sezeryandan


canım güzel haberlerr sevindim suyunda artımış döner senin yumurcak daha vakit var ohh ne güzel yüzmeyede başladınn artık hayırlısı be tatlım inşallah gönlünden ne geçerse o olsunn doğum anı güzelll inşallah yaşarsın o duyguyuuukaydirigubbakcemile5:nazar:
 
Sen nasilsin Dilaracim? Gerci haberlerini okuyorum. bak su konusunda sen de 4lt den 6 ya cikar. inan bana artar suyu.

Cok az kaldi senin kuzunun gelmesine yaaaaa. Kilosu boyu da cok iyi masallah.

canım benim su içmede bi problemim yok ama niyeyse bu su azalmışş bakalım şimdilik idare eder dedi doktor doğuma kadar 6 gün var hayırlısıyla bi geçsedee artık eski dinamik halimee dönmek istiyorum:)
 
35+6 da minik çileğimm 51 cm 2 850 gr teyzeleri maşallah çileğimeeeee:nazar::asigim::nazar:

emelim nerelerdesin nolur bize bi haber uçur öldük meraktan tatlım yaaa:gitme:
 
X