- 23 Eylül 2007
- 3.103
- 20
doktora kontrole gıttıgımde yoktu sımdı 2 gundur var canım.rosem selam ayni sorun bende de var. sol kalcam feci agriyor, orada tek bir nokta. doktora soyledim, kalsiyum verdi destek ama faydasini gormedim pek.
gelecek hafta nts ye gırmemı ıstemıstı doktorum o zaman bende soyleyeyım barı belkı kalsıyum verır.
bu cikolata dedıgın bebek sekerı mı canım?Çikolataları hastane için yaptırıyorum canım. Evde ikram falan olur herhalde. Onu da daha düşünmedim bu arada.
Doktora hediye işini de hiç düşünmemiştim. Daha önce doğum yapanlar. Siz yaptınız mı böyle bişeyler?
benım hastaneye ziyarete gelebılıcek kımsem yok burda.mafoldumben
benım doktorun odasında cicekler felan var.benim doktorum doğumdan sonra bişey kabul etmiyo geçen gün gözümün önünde olduu doğum yapmış haftasına bebeğiyle ailece kocası felan kontrole gelmişti ve koca bi çiçek çikolata yaptırmış odaya girdi 5 dakika sonra geri çıktılarr ellerinde çiçek çikolataylaa kabul etmedii bide okadar kalabalıktıki insan geri çevrilince bi acayip olur herhalde ben yaptırmıcam öyle bişey zaten bunca zamn paramızla iyi geçindiler öyle düşüniyorum:umursamaz:
o yuzden sordum demek kı cicegi kabul edıyor.kaydirigubbakcemile2
duruma göre esıme cicek yaptırmasını soylucem ben.