herkese merhabalar umarım bebışler ve sızler ıyısınızdır
hıc ıyı haberlerle gelmedım malesef çınarım ıkı gundır hastanede yatıyor sarılık olduk malesef baya bı agır hemde
ınsallah bugun saat 4 ten sonra degerı duserse cıkarıcaklar evımıze gelıcez dualarınızı beklıyorum
sutum yetmıyo ayrıca mama takvıyesı yapıyolar bıde cok sessız bır bebek benım oğlum ne acıkınca aglıyo nede altını pisleyınce hep uyumak ıstıyo bu yuzden beslenemedı uykuyu süte tercıh edıyo dusunun yanı
bende cok yorgunum gunlerdır uyuyamıyorum duzgun beslenemıyorum ınsallah hepsı gecıcek yeterkı oğlum yıne yanımda olsun
hastanenın ılgısı cok guzel oğluma benden ıyı bakıyolar istedıgım zaman gıdıp oğlumu göruyorum alıp emzırıyorum zaten bensız durmuyo dıye sureklı cagırıyolar
ben kucagıma alınca ağlamayı kesıyo hemen uyuyo
sınırlerım harap oldu cok yorgun ve bıtkınım
Huzuncum, cok gecmis olsun bebegin insallah hemen iyilesir ve sana doner.
tek bior sey var benim bildigim sen daha iyi biliyorsundur da, bebek cok uyumak istiyorsa, uykuyu yemege tercih ediyorsa sekerinin dusmus oldugunu duydum cok yerde.
sekeri duserse pelte gibi yatarmis. yani o yuzden eskiler sekerli su falan verirlermis. bence kayinvaliden vs boyle bir sey derse kulak arkasi etme. gecmis olsun canim.
sut artirmak icin ise Tr de steel tee vardi ama markayi hatirlamiyorum iyi diyorlar. hemen ulasman acisindan.