Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam. Bende 37+4 haftalık hamileyim şu anda. Sizi sürekli takip ediyorum. Sohbetiniz çok hoş. Birakaç kez katıldım ama fırsat bulamadım devam edemedim. 13 Temuzda spinal anestezi ile doğum yapıcam inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
akdas senin mesajını okuyunca bir yüreklendim böyle. Çünkü benim ilk doğumum genel anestezi ile oldu. Buda spinal olucak ama aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum. O anları birebir nasıl yaşıycam bilemiyorum. Senin yazını okuyunca biraz cesaretlendim ama heyecan için ameliyat sırasında verebilecekleri birşeyler varmıdır bilginiz varsa bana da anlatın arkadaşlar.
canım ameliyat sırasında zaten birşey anlamadan 10 dk içinde bebiş çıkmış oluyor. sadece bebişi düşün. heyecanlı olacaksın tabi elde değil. ama bebiş için sakin olmaya çalış zaten tansiyon sorunun yoksa birşey olmaz korkma... tadını çıkar doğumun çünkü anlatılmaz bir duygu...
Doktorumlada konuştum. Bayağı bir destekçi oldu ama ben aşırı paniğim. O yüzden galiba korkum. Sonuçta bu ikinci olucak. Ama sağolun biraz olsun heveslendim şimdi bebeği görmek falan insanı çok heyecanlandırıyo. Umarım sakin olurum. Güzel geçer. Eşimede söylüyorum aslında doğumda benim yanımda ol diye ama o benden daha kötü. Tam bir stres topu. Onun heyecanlanması beni daha çok korkutur galiba.
ay ne güzel ya kız akdaş sen hep gir böle ver gazı bizi rahatlat,valla doğru diyosun bebişimin sesini duyduğumu düşününce bile dizlerim titriyo bu anı yaşamak lazım
çatlaklardan bahsedilmiş bende şuana kadar bir tane bile olmadı ve nemlendirici falanda düzenli kullanmadım. haftaya salı günü doğum olacak o zamana kadar olmazsa bişey, sanırım sonrada olmaz. gerçi doğumdan sonra belli olur diyenlerde var. sağlıkla alayımda kucağıma çözülür bi şekilde sarkma, çatlak umarım
ben geldim çok şükür arkadaşlar.....
07.07.2009 saat 12 de dünyalar tatlısı kızıma kavuştum canımın içi öykü artık çok şükür kollarımda
kızım 48 cm olarak dünyaya geldi ve 2750 kg doğdu....
doğumum epidural sezeryandan malesef genel anesteziye dönüştü doğumum biraz zor oldu ama olsun çok şükür kızın nur topu gibi
herşey yolunda ve kızım emiyor sütüm de iyi maşallah
ayrıntıları sonra anlatırıum canlarım şimdi hastaneden yeni geldik kızımla ilgilenmem gerek akşam gene girerimmmm
işte bitanem öykü
kizlar selam. ben de son anda fikir degistirdim. yarin sabah 10 da sezeryanla alinacak bebisim. kilolu bi bebek oldugundan normalden vazgectim. allah hepimizi hayirlisiyla kurtarsin insallah. cok heyecanliyim. insallah epidural sezeryana dayanabilirim...
Star dust hurİ teyzelerİ Çok saolun darısı baŞınıza.
hay maşallh kııııızzzzz nasııı yaptın nooolur anlat umutlandım valla
akdaş doğum agitmeden önce süt çabuk gelsin falan diye yapılabilecek birşey varmıymış ne bileyim masaj falan yada himuna nın çayına başlasammıki yada rezene çayına 6 günüm var benimkızlar sezeryan doğum yapacaklar sütünüz geç gelebilir. benim 2 gün geç geldi. yani hastanede gelmedi. mama verildi. ama mamadan önce hep denedim emzirmeyi. mutlaka deneyin. birde mamayı biberonla vermeyin kaşıkla verin yoksa sonra sizi emmek istemiyor.
kızlar sezeryan doğum yapacaklar sütünüz geç gelebilir. benim 2 gün geç geldi. yani hastanede gelmedi. mama verildi. ama mamadan önce hep denedim emzirmeyi. mutlaka deneyin. birde mamayı biberonla vermeyin kaşıkla verin yoksa sonra sizi emmek istemiyor.
canım valla özel bişey yapmadım hatta çokda yiyorum ama günde 5 litre su içiyorum
kızlar bnim sezeryan 39+1 de olcak doktorum 39 dolsun isiyoruz zaten dedi ama burdaki sezeryan haftalarına bakınca benimki geç değil dimi,erken almaktan iyidir,bazen günün geçiyoda normal beklerken sezeryan yapıyolar o zaman tehlike yoksa uffffff yani doğacağı haftası iyidir dimi ( bu arada cevabı kndi kendime de verdim yani valla sıyırıyorum ben)
akdaş doğum agitmeden önce süt çabuk gelsin falan diye yapılabilecek birşey varmıymış ne bileyim masaj falan yada himuna nın çayına başlasammıki yada rezene çayına 6 günüm var benim
canım ana sayfada aylara göre paylaşımdan temmuz annleri topğine giriyorsun..orda 4. sayfada olması lazım...ben de dün akşam baktım buldum..mazileri okudum hey gidi günler dedim...
canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla bebeğine kavuşrusun inşallah..
canım hayırlısıyl kucağına alda normal veya sezeryan hiç farketmez...
dışarıda çıkma canım cidden çok sıcak, bizim burasıda öyle ama şimdi yağmur başladı...
canım izmirde eşimin arkadaşı var eşi hamile klimayı yasaklamış dr anne karnında bronşit yapıyormuş çok altına falan oturma klimanın
sezeryanda kaç dikiş atılıyor bilen varmı
kızlar ben doğumla birlikte 12 kilo verdim:lepi::lepi:
merhaba canım benim bebek 37+5 de 3800 dü dr sezeryanla alalım dedi. ben hep heyecanlanırım dedim hep yan etkilerini bildiğim için genel olsun diyodum son anda ameliyathanede spinale karar verdim. çok güzel bir duygu bebişinin ilk sesini duymak görmek... anlatılamaz bir duygu.... canım allahım hepinizi sağ salim bebişlerinize kavuştursun
canim iste ben de oyle giriyorum. 39+1im....
akdas senin mesajını okuyunca bir yüreklendim böyle. Çünkü benim ilk doğumum genel anestezi ile oldu. Buda spinal olucak ama aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum. O anları birebir nasıl yaşıycam bilemiyorum. Senin yazını okuyunca biraz cesaretlendim ama heyecan için ameliyat sırasında verebilecekleri birşeyler varmıdır bilginiz varsa bana da anlatın arkadaşlar.