teşekkürler canım demek ki zevklerimiz aynıymış senin yavrunda sağlıkla giysin inşallah doğduklarında giydirip de çekeriz resimlerini inşallahhhhhhhhhhhhŞenizkaydirigubbakcemile5
evet canım zevklerimiz aynı.o cicileri giydirip resimlerini çekmek..Allahım o günleri görebilecek miyiz.?
inşallah görecez canım Allah ın izniyle:Saruboceq:Şeniz:lepi:
bu aldıkların da çoook güzeller.çok zevklisin...:asigim:
çok teşekkürler tatlımmmŞeniz
bebişleimizin cicileri yine çoook güzell .....:asigim::asigim:
teşekkürler canımŞeniz
demet aldıklarına bayıldım valla hepsi bir harika iyi günlerde giysin kızın inşallah
teşekkürler derincim ama senin prensesinin cicilerinide bekliyorum tatlım birbirimizden fikir alıyoruzŞeniz
aldıklarınız çok cici çok tatlı kızlar.
güzel günlerde sağlıkla giysin kuzucuklarınız.
teşekkürler aminnn canımŞeniz
Demeeeeettt bayilidm aldiklarina. coook guzelleer.
Kizlar bunu da yeni aldim,
su kopuk hali cok ise yariyor hem renkli renkli hem dusse canmi acimkiyor hem de kirkenince kolay siliniyor. oyun odasina.
kibelecim teşekkürler tatlımmmŞeniz
salopetini yerim ben o prensesinnnnŞenizçok tatlı güle güle giysin prensesin canım
bu oyun halısı da iyi fikirmiş canım özellikle düşüp canını acıtmaması:içelim:
Demetcİm prensesİnİn cİcİlerİ Çok gÜzel.saĞlıklı gÜnlerde gİysİn İnŞallah
teşekkürler teyzesiiiiiŞeniz
aminn inşallah :Saruboceq:
hepimizin kuzucukları sağlıkla giysinler cicilerini Rabbim o günleri görebilmemizi nasib etsin:Saruboceq:
uyku setini ve yatağını amcası ve yengesi almışlar çilekten dün getirdiler ayy o kadar güzel kiii:asigim: insan hevesleniyor ve sabırsızlanıyor :lepi:
ay allahım bunlar ne böyleee bayıldım bayıldımm ..ikinciyemı nıyetlensem nee belkı kızım olurr:)))))))))
güle güle kullansın yavrucaklarınız rabbım sızlere o günlerıde göstersın ınşallahhhh..aminn
ayyy çok teşekkürler canım yaaaa seninde oğluşun çok şeker maşallahhhhhŞeniz
Rabbim oğluşuna sağlıklı güzel bir kızkardeş nasib etsin inşallahhhhh:Saruboceq:Şeniz
bu arada benim oğlumun adıda yiğit:lepi:
Nesquik ve beyaz melek aldıklarınız çok ciciiiiiiiiiiii ,iyi günlerde giysinler a.s.
nesquık hepsı ncok guzel canım masallah gule gule gıysın pasan sepetıne bayıldım:asigim: