- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demetcim nekadar güzel şeyler bunlar gülw güle giysin cileğin
demetçim çok şeker şeyler bunlar ya..
Bi problem olmaz canım bende bazan veriyorum netten sipariş..
1-2 gün içinde geliyor eve..
bunlar da bizim cicilerimiz :asigim:
güya 6.-7. aya kadar almam bişii diyordum ama sizlerin cicilerinizi gördükçe gaza geldim ve cinsiyeti belli olsun temsilen 1 tulum felan alırım dedim , gelin görünki eşimle coşmuşuz , kasaya gelince farkettik elimizdekileri görünce kaydirigubbakcemile3
star dust canım bende dün alttan ikinci bady den aldım zevklerimizde aynı iyi günlerde giysin bebişlerimiz:ecrin_bebek:
valla aldıklarınıza bayıldım arkadaşlar bende henüz erken olduğunu düşünenlerdenim ama insan böyle bakınca hevesleniyor.güle güle giysin melekleriniz cicilerini sağlıklı bir şekilde giymeyi nasip etsin allah inş
star dust canım bende dün alttan ikinci bady den aldım zevklerimizde aynı iyi günlerde giysin bebişlerimiz:ecrin_bebek:
demetcim aldıklarına bayıldım yaaaa. çok tatlılar. güle güle giydirmeyi nasip etsin canım allah.
gaydıncım ve demttcim , aldıklarınız haaaarika .. ben de fenerbahçeli bir takım alıcam
iyi günlerde giysin kelebekleriniz ...
demet cnm süper bunlar çok beğendim cnm iyi günlerinde giysin kızın cnm..
hepsi çoook güzel bunların hihoyyyt
giydireceğimiz günler çabucak gelsede bebişlerimzi o tatlı kıyafetlerde görsek bidehihoyyythihoyyyt
DEMETT ay çok tatlı bunlar. hele o çileğinin çilekli tulumu.... maşallah canım. ...
demetcimmm yaaa süper bunlarrrr hepsine bayıldım iyi günlerde giysin inşallah çileğin hele o ayakkabıların güzelliğiŞeniza.s.
demetciğim sağlıcakla kullansın çileğin hepsi birbirinden güzel battaniyede hakikaten pofuduk pofuduk duruyor yumuşacık harikadır eminim çilekli elbisesine de bayıldım
demetcim çok güzeller şu netten sipariş ettiklerin sanırım kaç günde geldi.birde kaç aylıkken giyebilicek onları.