2009 subat bebişleri yürümeye başladılarmı..

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
kızlar takip edenler bilr benim kız küçük bıcırık br şey ama maşallah herşeyi cok hızlı oldu.4,5 aylıkken ilk dişini cıkardı..cok erken oturdu cok erken emekledı..ve sımdıde yürüyor..mutlaka vardır yürüyen bebişler..kendı kendıne ayaga kalkan..oturdugu yerden dogrulup yürüyen..sonra ortalığı bir güzel karıştıran..artık zaptedemiyorum ben bu kızı yahu:)) sokakta bile kucaktan inip yürümek istiyor..tipine bakan "aaa minicik nasıl yürüyor bu "diyorlar ama bizim kız maşallah hızlı..hemde cok süratli yürüyor..

Maşallah canım benim oğlum da ha yürüdü ha yürüyecek.
Kendi başına kalkıp gezemiyor ama biri önünde olursa ona doğru koşa koşa gidiyor.Keni başına yürümesini diliyorum tez zamanda.Korkuyor sanki

benım kızımda 2 hafta önceye kadar korkuyordu hatta kollar havada yürüyordu..:) son 2 haftada kendı kendıne kalkmayı ögrendı..cok cabuk ögrenıyorlar..hatta otursun dıye bırakıyorum bazen yere..aglıyor geri kalkıyor..

maşalah canım kızına benim oğlan ağır kanlı çok hiç yürümeye niyeti yok tay tay bile duramıyokaydirigubbakcemile3 bu haliyle bile etrafı darmadağın ediyor yürüyünce düşünemiyorumkafamçokkarıştı

canım her cocugun gelişimi farklı..birde kız cocukların motor gelişimleri daha hızlı oluyor..el becerılerı olmasıda burdan kaynaklanıyor..ortalıgı karıstırma konusuna gelınce bunlar iyi günlerimiz galiba:)

canım benım oglus da hızlı cıktı 10.aydan ıtıbaren yürümeye basladı.sureklı evın ıcınde pıtır pıtır ben nerde o orda yakın takıp.artık emeklemıyor bıle dogru durust.
sureklı yurumek ıstıyor.
hatta bır yerde okudum bu heves beslenme duzenlerını de degıstırıyormus.
bende neden önceden yedıgı seylerı yemıyo dıyordum
o nedenle zorlandıgımız da oluyor bu yemek konusunda.

biz de tık yok hala sadece oturuyoruz apalama yok sadece bir yere dayanarak tay tay duruyor o kadar oturup kalkma yok kuzum benim kuzu gibi titriyor bacaklar bir de bakmışsın yana düşmüş

kardelende henüz yürümüyor emeklemesi baya hızlandı
tutunup ayağa kalkıyor
o odeğilde bizde diş yok hala ya geç kalmadımı sizce

benimkide yürümüyoo yaa
baya yürüyen bebe varmıs bizimkilerde ya maşallah onlaraa
tay tay duruyodu 2 hafta önce falan ama onu da unuttu.cok asırı hızlı emekliyo şuanda kacıyo resmen bizden
yürümeye niyeti yok hiç

bizimkide sanırım 15 20 güne yürür mesela 30 cm lik bir mesafeden koltukla sandalye arasından elini bırakıp bir heyecanla iki adım atıp yapışıyor koltuğa yada sandalyeye ama elini bıraktığında bir iki adım atıyor fakat çok korkarak benim kızımı görenlerde çok şaşırıyor şu boyuna posıuna bakmadan bu nasıl bir hareketlilik yerinde duramıyor diyorlar

biz de ne emekleme ne e yürüme yok henüz.popusunun üstünde oturarak gidiyor(değişik stili var benim kızımın).emeklerken de sadece arkaya gidiyor:)

benim oglumda 1 ay öncesine kadar yurumeye basladi ama bir ara dustu korktu , ama su 1 haftadir yine yuruyor , onun yurudugunu görmek cok heyecan verici
cocugu hala yurumeyen anneler, bence okadar da endiselenmeye veya neden yurumuyo diye dusunmeye gerek yok bence, kendi haline birakin bence kimi 8 aylikken yuruyo kimi 1,5 yasina kadar yurumuyo, oyuzden caninizi sikmayin

benımkı saglamcı tutunmadan hareket bıle etmıyor...bır kac sanıye tay tay duruyor...genelde emeklemek işine geliyor... acayıp hareketlendı bır merakbır merakk olduruyor beni..nereyı kurcalasa kulozetın içöine mi girse bulaşık makınasına mı gırse analamadım gıttı adam tehlıke aklım cıkıyor ..şimdi prizlere takmış vazıyette..

bizde uçar gibi emekliyoruz
koltuklara sehpaya tutarak ayakta gidiyoruz
ve ben onu tutup bırakırsam tay tay duruyor ama kendi kendine tay tay durmuyor her an yürüyecek gibi
gerçi henüz 10 aylık geç değil
artı oğluşum herşeyi kafasına göre yapmayı seviyor
tay tay durdurmaya çalıştırınca sinir oluyor :)

uuzn sure tay tay druyo ama ayakta desteksız oldgunu anlayınca kendını yere bırakıyo. bıze doğru da ıkı uc adım gelıyo. yasına tam yurur galıba.

bizim evde de var yürüyen bi minyatür.:))
artik hic emeklemiyor, hep yürüyoruz, eger 2 dakikadan fazla oturursa
biryerde ya yaramazlik yapiyordur yada hastadir.

benim kızımı anlatmışsn sankiieyvahedigeldismile

kardelende henüz yürümüyor emeklemesi baya hızlandı
tutunup ayağa kalkıyor
o odeğilde bizde diş yok hala ya geç kalmadımı sizce

canım bizim komşunun kızı da 12.ayında çıkardı alttaki iki dişini.geç çıkması daha iyidir hem,daha sağlam olurmuş.boshayallersmile

ewwwt bizde yürüyoruzz...9 buçuk aylıkken başladı şu aralar baya gel,iştirdi...çok tatlı oluyo yürürken ya....

bnmkıde yurumuo emekleme son gaz bu aralar dıde gec emekledı zaten once komando gıbı surundu sonra emeklemeye basladı tutunarak butun evı gezıo ama yurumeye hıc nıyetı yok gıbı
6 aylıkken falan kollarından tutunca adım atardı ama artık kollarından tutunca hemen oturmak ıstıo tek bır adım bıle atmıo hatta ayaklarını yerden kesıo .korkucak bısımı oldu hatırlamıorum .tutmadan nsl ogrencek tay tay durcak onuda bılmıom.gercı yurumesı ıcın acelede etmıorum cunku evde hayat felc su anda ıkı dahha rahat durmuo .aksama kdr pesınde kosuorum.bıde odadan cıkınca kapının arkasına gelıo zıllı ıkı saat yalvarıorum cekılsın dıye.geceyatana kadar pacalarımda koala gıbı bacama bı yapısıo offff ayır ayırabılırsen artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…