2009 subat bebişleri yürümeye başladılarmı..

çiğdem dideyle kardelen aynı valla şaşıyorum ben bu kızlara :)))
bukadar benzerlik olur kardelende sürekli paçada nereye gitsek hemen gelip paçamıza yapışıyor
babasıda koala diyor
buarada kardelende geç emekledi hatta yeni emekliyor denebilir bayadır komando bizimki :KK70:

yürüyen bebişlerimeze maşallah:nazar:
bizimkide uçar gibi emekliyo valla feci bişey oldu bu velet şifonyerini ben düzenliyorum o boşaltıyo.arkasını toplamaktan yoruldumeyvahedigeldismile
bizden tutup kalkarsa birkaç adım atıyo yakında yürüyecek ama o zamn ne yaparz bilemembilmiyorumkismile

oh maşallah yürüyen bebişlerimizde varmış a.s.
arda yürümekten çok koşmayı düşünüyo koltuktan tam karşı koltuğa kendi hızlı hızlı atıyo resmen koşuyo ya arda yuvarlanıyo tabi emekleme tam hız devam ediyo emeklemekten sıkılıyo elimi tutuo kalkıp yürütücekmşim onu tek elle çok rahat geziniyoruz yaşına kadar yürüycek herhalde

bizimki çekmeceleri boşaltmaktan çok sıkıldı özellikle kendi odasında bi çekmecede bezleri var onlarla oynamak çok hoşuna gidiyodu bazen bırakıyorum dursun diye hemde açık artık yüzüne bile bakmıyo şimdiki hedefi klozet iki kere yakaladımeyvahedigeldismile

bizimki çekmeceleri boşaltmaktan çok sıkıldı özellikle kendi odasında bi çekmecede bezleri var onlarla oynamak çok hoşuna gidiyodu bazen bırakıyorum dursun diye hemde açık artık yüzüne bile bakmıyo şimdiki hedefi klozet iki kere yakaladımeyvahedigeldismile
ayyyyyy inanmıyorum bak şu yaramazadelikafadulden
bende aynen çamaşırları boşaltıyo dursun diye karışmıyorum. gece bazen uyanıyo yere bırakıyorum oynasın diye sabah bi bakıyorum her yer dağ gibi çamaşır:eek:lmaz:

of kızlar şimdi elinden tutup gezdirebiliyorken gezdirin
yürümeye başladıklarından ellerinden tutturmuyorlar haberiniz olsuun :)

geçen gece sahilde bir yere gittik oturmaya bizimki kaptırdı kendini sahil boyunca yürüdü
aydınlatma lambalarının yakınında gölgesini yakalamaya çalışıp kıkırdadı masadan bayağı uzağa gitmişti kucağa gelmiyor elimden tutmuyor zor geri getirdim valla :S

off hakikaten çok zor sibel ya şimdi bile zor duruyo kıpır kıpır elinden tutup yürüttüğümde hızına yetişemiyorum bide yürüse evin içinde koşuşturcaz herhalde

benim kızımda 9,5 aylık yürüme çalışmalarına başladı.şimdi koşmak istiyor...özellikle son bir haftada oldukça ilerletti yürümek işini...sürekli yürümek istiyor.kucakta durmak istemiyor ya da mama sandalyesinde yürmeye başlayınca huyu değişti walaa

X