Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde bugün doktordaydık 22 haftalığız 410 gr doktor zayıf dedi bol bol yoğur ve süt tüketmeliymişim allahtan başka sorunu yok çok şükür herşeyi sağlıklı varsın zayıf olsun oda önemli değil
tabiki önce sağlık benim cinsiyet için gittiğim başka bir doktorda çocuğun kilosu şu an normal dedi ama ben 5 aylıktım ve 1 kilo almıştım böyle devam edersen 2 kilo çocuk çıkartırsın demişti uyuz olmuştum sanane ya sen haftasına göre eksik değil diyorsun bide beni korkutmaya çalışıyor bende hep dedim sağlıklı olsun cumartesi kendi doktoruma gidicem zaten cuma 24 haftalık olcaz gelince bende yazarım benim cadı kızımda ne kadarmış
25+2 haftalığız 875 gr ve 33,5 cm boyumuz olmuş
canım seninle ölçümlerimiz yakın gidiyordu
875 gr olmuş bebişin inşallah benimki de seninki gibi devam ediyordur
ne kadar oldu acaba diye çok merak ediyorum benim kontrolüm kısmetse 10 kasımda olacak
burada bazı arkadaşların daha erken zamanlarda bebişlerinin daha kilolu olduğunu okudukça tedirgin oluyordum ama sen içimi rahatlattın
inşallah bebişin sağlıkla büyümeye devam eder de gününde doğar
:)) bu tarihten sonra en iyi duamız bu sanırım
ben dün gittim kzılar 23+6 idik, veee kızım 710 gr dı. Çok şaşırdım yaaa, 20 gün önce gittiğimde 430 gr dı, ne kadar da büyümüş cadı..