2009 şubat bebekleri haftalari-boy ve kilolari

ne kadar güzel maşallah hepsine bende cuma günü gidecem dr a inşallah herşey yolundadır ve bebeğim inşallah çok iyi büyüyor gelişiyodur çok sağlıklıdır inşallah cuma günü sonucu bende yazarım

23+5 te 587gr
boy ölçümü vermedi ama kağan kocatepenin sitesinde basit bir hesap tekniği verilmiş
özellikle 24-25. haftadan itibaren tutuyormuş
kilosu x 57 = boyu tabi son 3 haneyi yuvarlamanız lazım yani
mesela benim ölçüm için
587 x 57 = 33459 yani yaklaşık 33,5 cm

bu arada sunseet cidden ne kadar tombişmiş bebişin
benimkine drum iyi beslenmiş tam haftasına uygun dediğine göre

bizde bugün doktordaydık 22 haftalığız 410 gr doktor zayıf dedi bol bol yoğur ve süt tüketmeliymişim allahtan başka sorunu yok çok şükür herşeyi sağlıklı varsın zayıf olsun oda önemli değil

merhaba arkadaşlar. benimde 24. hafatda yani 3 gün önce oğluşum 667 gram boyuda 29,9 cm çıkmıştı hihoyyyt

slm arkadaşlar benim bebişimde 21 haftalık 500gr bacak kalçadan dize kadar olan boyu 3.77cm sizinkini tüm boymu ölçüyo dr tam boyunu sordum ekrana sığmıyo dedi 4 boyutlu ultrason ama bilmiyorum tam boyu kaç sağlıklı sıhhatli olsunlarda hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin rabbim

bizde bugün doktordaydık 22 haftalığız 410 gr doktor zayıf dedi bol bol yoğur ve süt tüketmeliymişim allahtan başka sorunu yok çok şükür herşeyi sağlıklı varsın zayıf olsun oda önemli değil

tabiki önce sağlık benim cinsiyet için gittiğim başka bir doktorda çocuğun kilosu şu an normal dedi ama ben 5 aylıktım ve 1 kilo almıştım böyle devam edersen 2 kilo çocuk çıkartırsın demişti uyuz olmuştum sanane ya sen haftasına göre eksik değil diyorsun bide beni korkutmaya çalışıyor bende hep dedim sağlıklı olsun cumartesi kendi doktoruma gidicem zaten cuma 24 haftalık olcaz gelince bende yazarım benim cadı kızımda ne kadarmış

tabiki önce sağlık benim cinsiyet için gittiğim başka bir doktorda çocuğun kilosu şu an normal dedi ama ben 5 aylıktım ve 1 kilo almıştım böyle devam edersen 2 kilo çocuk çıkartırsın demişti uyuz olmuştum sanane ya sen haftasına göre eksik değil diyorsun bide beni korkutmaya çalışıyor bende hep dedim sağlıklı olsun cumartesi kendi doktoruma gidicem zaten cuma 24 haftalık olcaz gelince bende yazarım benim cadı kızımda ne kadarmış

allahtan doktor morelimi bozmadı yoksa ben takardım kilo sorununa sadece 2 gün gerideymiş biraz zayıf ilerde bir problem olursa ben seni uayrırım dedi ben 4 kilo aldım ama tam anlamıyla güzel beslenmeye bu ay başladım aslında ilk zamanlar ihtahsızlık miyde bulantıları bana hiç bişey yedirmiyordu bende kasım ilk haftası gideceğim bakalım ozaman nasıl olucak

25+2 haftalığız 875 gr ve 33,5 cm boyumuz olmuş

canım seninle ölçümlerimiz yakın gidiyordu
875 gr olmuş bebişin inşallah benimki de seninki gibi devam ediyordur
ne kadar oldu acaba diye çok merak ediyorum benim kontrolüm kısmetse 10 kasımda olacak

burada bazı arkadaşların daha erken zamanlarda bebişlerinin daha kilolu olduğunu okudukça tedirgin oluyordum ama sen içimi rahatlattın

inşallah bebişin sağlıkla büyümeye devam eder de gününde doğar
:)) bu tarihten sonra en iyi duamız bu sanırım

canım seninle ölçümlerimiz yakın gidiyordu
875 gr olmuş bebişin inşallah benimki de seninki gibi devam ediyordur
ne kadar oldu acaba diye çok merak ediyorum benim kontrolüm kısmetse 10 kasımda olacak

burada bazı arkadaşların daha erken zamanlarda bebişlerinin daha kilolu olduğunu okudukça tedirgin oluyordum ama sen içimi rahatlattın

inşallah bebişin sağlıkla büyümeye devam eder de gününde doğar
:)) bu tarihten sonra en iyi duamız bu sanırım

canım rahat olsun için,doktorum şuandaki kilosu çok önemli değil önemli olan son aydaki hali o zaman herşey değişebiliyor dedi.bende tedirgin oluyordum acaba zayıfmı diye ama ölçülere bakınca hem kilo hem boy hep 4 şubat civarını gösteriyor doğum olarak buda demek oluyorki tam standartında gidiyoruz:lepi: 10 kasıma kadar seninki bayaa olur canım.sağlıklı olsunda bebişlerimiz azcık zayıf,şişman farketmez:nazar:

ben dün gittim kzılar 23+6 idik, veee kızım 710 gr dı. Çok şaşırdım yaaa, 20 gün önce gittiğimde 430 gr dı, ne kadar da büyümüş cadı..

ben dün gittim kzılar 23+6 idik, veee kızım 710 gr dı. Çok şaşırdım yaaa, 20 gün önce gittiğimde 430 gr dı, ne kadar da büyümüş cadı..

canım bizimde günlerimiz aynı ya 21 haftalıkken gittiğimizde 430 gr. dı bakalım haftaya gidicem yine kontrole bakalım o zaman kaç gr olcak çok merak ediyorum:eek:

X