2009 şubat bebekleri haftalari-boy ve kilolari

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
42
:nazar:BENİM GÜZEL KIZIM :nazar:
:nazar::nazar:****22 HAFTALIK****550 GR AĞIRLIĞINDA****28 CM BOYUNDA****:nazar::nazar:

:nazar::nazar:MAŞALLAH GÜZEL KUZUMA KOCAMAN OLMUŞ:nazar::nazar:

Son düzenleme:
maşallah kuzucuğunaaaa:nazar:
bende birdahaki kontrolümde öğrendiğim an yazarım...

benim oğluşum son kontrolde 19 hafta + 5 günlüktü ve 27 cm, 360 grdı.Şimdi 20 hafta +4 günlük :nazar:

masallah canlarim ne kadarda büyümüsler bende sonucu pazartesi yazarim ins.

kizlar bugün yolu yariladik
ayrintili ultrasona girdik oglum 26 cm 350 gram :))

benim kızımda dün 20+6 haftalık 430gr dı ama boyunu söylemedi

ben de dün gittim doktora, yani 7 ekimde, minicik kızım kocaman olmuş, 21. haftamdayım, 429 gr mış, boyunu söylemek istemedi, net birşey asla söyleyemeyiz dedi, çünkü bebek rahimde ayaklarını bükmüş şekilde duruyor, doğru sonucu asla alamayız dedi, ama baş- popo mesafesini verebiliriz dedi, baş-popo mesafesi 15 cm ymiş,,

kızlar bende dün gittim doktora 23 haftalık oğluşum 544gr olmuş,boyuda sanırım 28 cm civarında.

maşallah kızlar
süpersiniz inş. p.tesi ben de yazacağım

bu arada ertesigün senin ticker sanırım yanlış gösteriyor

kizlar pazartesi günü gitmistim bebegim 350 gramdi bugün gittim 380 gram olmus :)))

Kızlar ya bebişler ne kadar büyümüş maşşallah :nazar:
Ben de 10 gün sonra gidicem. Merak ettim ağırlıklarını nasıl ölçüyorlar bebişlerin?

Kızlar ya bebişler ne kadar büyümüş maşşallah :nazar:
Ben de 10 gün sonra gidicem. Merak ettim ağırlıklarını nasıl ölçüyorlar bebişlerin?

canım bebişlerimizin göbek çapını,baş çevresini ölçerek ağırlığını buluyorlar sanırım.çünkü doktor ultrasonda göbeğini ölçmeye başlayınya ağırlık kısmındaki rakamlar değişiyordu bende ordan anladım

canım bebişlerimizin göbek çapını,baş çevresini ölçerek ağırlığını buluyorlar sanırım.çünkü doktor ultrasonda göbeğini ölçmeye başlayınya ağırlık kısmındaki rakamlar değişiyordu bende ordan anladım

Hmmm anladım vidicim. Teşekkür ederim beni aydınlattığın için. Teknolojinin gözünü seveyim ya eskiden hiç bir şey yokmuş biz o zamanlarda yaşasaydık meraktan çatlardık herhalde hihoyyyt

arkadaşlar ben de en son 22 haftalıkken gitmiştim 449 gr kilo ağırlığı FL boy ise eğer 35.7 mm.
bu değerleri bilen var mı.BPD-FL-AC-EFW ..sadece efw nin kilo olduğunu biliyorum...

X