şubat anneleri....sizce ne yapsak normalmi sezeryanmı....siz hangisini istiyorsunuz..sebebi...istemeyisinizin sebebi....
öncelikle ben başlıyayım
cok kararsızım...
şuan için bas aşagı duruyor kızım normal görünüyor..fakat haftaya catı muaynem olucak...kesin belli olur...
sezeryanda vajina bozulmuyor iyi yanı kötü yanı kilo gec gidiyormus göbek kalıyormus dogumdan sonra acı cekiyon zor ayagı kalkıyon...
normal iyi yanı bebeğini ilk sen görüyon rahmin temizleniyor kilo cabuk gidiyor göbek kalmıyor diyorlar...kötü yanı vajina genişliyor...
acaba hangisi iyidir valla kararsızım aslında normali cok istiyorum ama ya sekli bozulursa :jeyyar:
evet sıra sizde sizin bellimi hadi bakalım fikirlerinizi yazın...
şubat anneleri....sizce ne yapsak normalmi sezeryanmı....siz hangisini istiyorsunuz..sebebi...istemeyisinizin sebebi....
öncelikle ben başlıyayım
cok kararsızım...
şuan için bas aşagı duruyor kızım normal görünüyor..fakat haftaya catı muaynem olucak...kesin belli olur...
sezeryanda vajina bozulmuyor iyi yanı kötü yanı kilo gec gidiyormus göbek kalıyormus dogumdan sonra acı cekiyon zor ayagı kalkıyon...
normal iyi yanı bebeğini ilk sen görüyon rahmin temizleniyor kilo cabuk gidiyor göbek kalmıyor diyorlar...kötü yanı vajina genişliyor...
acaba hangisi iyidir valla kararsızım aslında normali cok istiyorum ama ya sekli bozulursa :jeyyar:
öncelikle ben başlıyayım
cok kararsızım...
canım bence riske atma bebegını ve kendını tabıkı normal yapabılsen ıyı olur ama 4 kılonun uzerındekılerı doktorlar sezeryana alıyolar dıye bılıyorum allah hakkında hangı dogum hayırlıysa onu nasıp eylesın canım...kızlar benim kızım 3500 gr dı 36+3 te cumartesi günü.dr dedi normal dogumu beklersek 4 kiloyu bulur diye çünkü 2 hafta önce gittik..3 kg dı...bu hafta 3,500 okmus...2 haftada 500 gr alıyo...yani normal dogumu beklersek 4 kilo yada gecer bile...doktorum da dediki bebek 2750-3 kilo olsaydı catın darda olsa problem olmaz dedi alırdık..ama bebek 4 kilo olursa catında dar olursa seni zorlar dayanamayabilirsin...dedi..yani bebeğin sıkısma durumlarıda oluyomus dısarıdan duyduklarıma göre omuzu cıkabiliyomus catı dar olursa ve kilolu olursa...bende cok normal istiyorum...cuma günü kararımızı vercez muayneye göre..ama ben illada normal isteyebilirim...ne yapıcam bilmiyorum..siz olsanız ne yapardınız bana bi akıl verin...bebeğiniz kilolu catı dar yada normal ama bebiş 4 kilo yada üstü...ne yapardınız ..yardım edin bana yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?