bi de kendim için soriyım ama deil mi
bende ea mezunuyum
ea-1 0.8 304,387 puanım sıralamamda 172870
ea-2 0.8 282,019 puanım sıralamamda 169341
işletme iktisat maliye çeko yazmayı düşünMüyorum.bunlar haricinde girebilecegim nereler olur bu puanla 4 yıllık olarak cnm zahmet olucak ama yardımcı olursan cooook sevinrmm
kız meslk lisesi çock gelişim mezunuyum. eşit ağırlıktan okulöncesi öğretmenliği istiyordum. eşit ağırlık 317 geldi...ne yapsam bilmiyorum. en düşün puan 328lerde bazıları yaz oraları diyorlar ama gecens ene yazdım terch hatası yüzünden yerleşemedm.bilgilerinzden benide bilinçlendirebilrsenz sevnirimmkaydirigubbakcemile5
Eğer bilgisayardan tercih yapabiliyorsanız form almak zorunluluğunuz yok Ben de bilgisayardan tercih yapacağım ancak form aldım. Çünkü bilgisayardan seçim yapmak çok yorucu oluyor.
EA-2 275.600 puanım var sıralamam: 211.022 . süleyman demirel üni. arkeoloji olur mu benım? zaten başka bir bölüme tutmuyor sanırım puanım !
sağol cevabın için a.s. dün bi arkadaşıma da sordum onada internetten tercih yaparken sorun çıkabilir demişler biraz korktum ondan sınav merkezlerinden birinde yapacağım CADIARZU
bir de sadece tercih formu alınabiliyor mu? ben kılavuzu internetten indirdim okudum ondan kılavuz almaya gerek duymuyorum.
Tabiki canım sadece tercih formu alınabilir. Bilgisayarda tercih işlemini tek başınıza yaptığınızdan hata olasılığı düşünüldüğünden bu şekilde duymuş olabilirsin. çünkü hata olayından direk şahıs sorumlu
Arkeoloji istiyorsan; adnan menderes aydın, erzurum atatürk, kütahya dumlupınar, mersin, gaziantep, muğla, hatay mustafa kemal, edirne trakya, kırşehir vs. oluyor.
İşletme, maliye gibi bölümerin %50 bursları falan oluyor..
Benimde puanlarım böyle yardımcı olursan sevinirim
Y-ÖSS-SÖZ-1 Puanı 0,3 AOBP'li 238,661 0,8 AOBP'li 281,174
Basarı Sırası 0413694 0352176
Y-ÖSS-EA-1 Puanı 0,3 AOBP'li 223,956 0,8 AOBP'li 265,687
Basarı Sırası 0513515 0454184
Y-ÖSS-SÖZ-2 Puanı 0,3 AOBP'li 245,331 0,8 AOBP'li 287,844
Basarı Sırası 0108994 0108802
ben sözel öğrencisiyim 2 yıllıkları tutuyo puanım mecburen iki yıllık olucak muhasebe istiyorum ama kitapçığa baktım bayağ bi değişiklik olmuş muhasebe ve vergi yönetimi var puanları yazmıyo bankacılık istiyodum puanları yüksek gibi bide ben düz lise mezunuyum çocuk gelişimi yazmak istiyorum doğuda falan şırnak bile olur tutarmı ki merak ediyorum
kızlar ben de sıze bıseyler danısmak ıstıyorum,2003 tıcaret lısesı mezunuyum,mezun oldugum sene evlendım ve almanyaya gıttım 5 yıldır almanyadayım almancayı da bayagı soktum ve ben turkıye ye kesın donus yapmayı dusunuyorum eger kısmet olursa,ben almanca ögretmenlıği okumak istiyorum sızce benım sansım nedır bu bölümü kazanabılırmıyım cunku bayagı oldu ben mezun olalı,yoksa hıc ugrasmayıp işletme falan mı okuyım ona gore dersana falan arastırıcam yavas yavas,bı de almanca ögretmenlıgı ıcın dıl sınavına mı gırmem lazım yoksa normal sınava mı yada her ıkı sınava da gırebılırmıyım,hanı dılden gecemezsem ısletme falan okurum,kızlar kusura bakmayın ben bu konularda bıraz cahıl kaldım,yardımınıza ıhtıyacım var sımdıden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?