• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 ÖSS Puanlarınız / Yardım Talep Edenler / Fikir Danışanlar

bi de kendim için soriyım ama deil mi :D

bende ea mezunuyum
ea-1 0.8 304,387 puanım sıralamamda 172870
ea-2 0.8 282,019 puanım sıralamamda 169341

işletme iktisat maliye çeko yazmayı düşünMüyorum.bunlar haricinde girebilecegim nereler olur bu puanla 4 yıllık olarak cnm zahmet olucak ama yardımcı olursan cooook sevinrmm :D

Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslar Arası İlişkiler (EA2 ODTÜ fln), Sosyoloji, Arkeoloji olabilir.

kız meslk lisesi çock gelişim mezunuyum. eşit ağırlıktan okulöncesi öğretmenliği istiyordum. eşit ağırlık 317 geldi...ne yapsam bilmiyorum. en düşün puan 328lerde bazıları yaz oraları diyorlar ama gecens ene yazdım terch hatası yüzünden yerleşemedm.bilgilerinzden benide bilinçlendirebilrsenz sevnirimmkaydirigubbakcemile5

Bence uzman biriyle mutlaka yapın burda fikir danışanlara elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz yol gösteriyoruz. Ancak konu tercihe gelince, ben bile tercih sıralamam belli ve gireceğim kesin olmasına reğmen gidip bir uzmanla yapacağım.

EA-2 275.600 puanım var sıralamam: 211.022 . süleyman demirel üni. arkeoloji olur mu benım? zaten başka bir bölüme tutmuyor sanırım puanım !

Eğer bilgisayardan tercih yapabiliyorsanız form almak zorunluluğunuz yok Ben de bilgisayardan tercih yapacağım ancak form aldım. Çünkü bilgisayardan seçim yapmak çok yorucu oluyor.

sağol cevabın için a.s. dün bi arkadaşıma da sordum onada internetten tercih yaparken sorun çıkabilir demişler biraz korktum ondan sınav merkezlerinden birinde yapacağım CADIARZU

bir de sadece tercih formu alınabiliyor mu? ben kılavuzu internetten indirdim okudum ondan kılavuz almaya gerek duymuyorum.

Son düzenleme:
EA-2 275.600 puanım var sıralamam: 211.022 . süleyman demirel üni. arkeoloji olur mu benım? zaten başka bir bölüme tutmuyor sanırım puanım !

Arkeoloji istiyorsan; adnan menderes aydın, erzurum atatürk, kütahya dumlupınar, mersin, gaziantep, muğla, hatay mustafa kemal, edirne trakya, kırşehir vs. oluyor.

İşletme, maliye gibi bölümerin %50 bursları falan oluyor..

Benimde puanlarım böyle yardımcı olursan sevinirim
Y-ÖSS-SÖZ-1 Puanı 0,3 AOBP'li 238,661 0,8 AOBP'li 281,174
Basarı Sırası 0413694 0352176
Y-ÖSS-EA-1 Puanı 0,3 AOBP'li 223,956 0,8 AOBP'li 265,687
Basarı Sırası 0513515 0454184
Y-ÖSS-SÖZ-2 Puanı 0,3 AOBP'li 245,331 0,8 AOBP'li 287,844
Basarı Sırası 0108994 0108802

ben sözel öğrencisiyim 2 yıllıkları tutuyo puanım mecburen iki yıllık olucak muhasebe istiyorum ama kitapçığa baktım bayağ bi değişiklik olmuş muhasebe ve vergi yönetimi var puanları yazmıyo bankacılık istiyodum puanları yüksek gibi bide ben düz lise mezunuyum çocuk gelişimi yazmak istiyorum doğuda falan şırnak bile olur tutarmı ki merak ediyorum

sağol cevabın için a.s. dün bi arkadaşıma da sordum onada internetten tercih yaparken sorun çıkabilir demişler biraz korktum ondan sınav merkezlerinden birinde yapacağım CADIARZU

bir de sadece tercih formu alınabiliyor mu? ben kılavuzu internetten indirdim okudum ondan kılavuz almaya gerek duymuyorum.

Tabiki canım sadece tercih formu alınabilir. Bilgisayarda tercih işlemini tek başınıza yaptığınızdan hata olasılığı düşünüldüğünden bu şekilde duymuş olabilirsin. çünkü hata olayından direk şahıs sorumlu

Tabiki canım sadece tercih formu alınabilir. Bilgisayarda tercih işlemini tek başınıza yaptığınızdan hata olasılığı düşünüldüğünden bu şekilde duymuş olabilirsin. çünkü hata olayından direk şahıs sorumlu

çok teşekkürler a.s. birazda hata yapmaktan korkuyorum aslında orta düzeyde bilgisayar kullanıcısıyım ama ösym bu sitesi falan belli olmaz :bbo: a.s.

Arkeoloji istiyorsan; adnan menderes aydın, erzurum atatürk, kütahya dumlupınar, mersin, gaziantep, muğla, hatay mustafa kemal, edirne trakya, kırşehir vs. oluyor.

İşletme, maliye gibi bölümerin %50 bursları falan oluyor..

teşekkür ederım canım vakit ayırıp değerlendırdıgın için. mcxxxxx :)

Benimde puanlarım böyle yardımcı olursan sevinirim
Y-ÖSS-SÖZ-1 Puanı 0,3 AOBP'li 238,661 0,8 AOBP'li 281,174
Basarı Sırası 0413694 0352176
Y-ÖSS-EA-1 Puanı 0,3 AOBP'li 223,956 0,8 AOBP'li 265,687
Basarı Sırası 0513515 0454184
Y-ÖSS-SÖZ-2 Puanı 0,3 AOBP'li 245,331 0,8 AOBP'li 287,844
Basarı Sırası 0108994 0108802

ben sözel öğrencisiyim 2 yıllıkları tutuyo puanım mecburen iki yıllık olucak muhasebe istiyorum ama kitapçığa baktım bayağ bi değişiklik olmuş muhasebe ve vergi yönetimi var puanları yazmıyo bankacılık istiyodum puanları yüksek gibi bide ben düz lise mezunuyum çocuk gelişimi yazmak istiyorum doğuda falan şırnak bile olur tutarmı ki merak ediyorum

O puan yazmayan yeni bölümler, bu sene tercih edenlerden sonra puan belli olur. Ordaki puanlar klavuz anlamında zaten, geçen senenin son yerleşeninin puanı. Puansız yerleri mutlaka deneyin bu sene çok talep olmaz diye düşünüyorum CADIARZU

sizce bu sene 2. öğretimlerin puanında düşüş olurmu? ben ege mat 2.öğretim düşünüyorum geçen sene 57200 ile almış benim sıralamam 77 binlerde biraz zor gibi ama olma ihtimali var mı?

kızlar ben de sıze bıseyler danısmak ıstıyorum,2003 tıcaret lısesı mezunuyum,mezun oldugum sene evlendım ve almanyaya gıttım 5 yıldır almanyadayım almancayı da bayagı soktum ve ben turkıye ye kesın donus yapmayı dusunuyorum eger kısmet olursa,ben almanca ögretmenlıği okumak istiyorum sızce benım sansım nedır bu bölümü kazanabılırmıyım cunku bayagı oldu ben mezun olalı,yoksa hıc ugrasmayıp işletme falan mı okuyım ona gore dersana falan arastırıcam yavas yavas,bı de almanca ögretmenlıgı ıcın dıl sınavına mı gırmem lazım yoksa normal sınava mı yada her ıkı sınava da gırebılırmıyım,hanı dılden gecemezsem ısletme falan okurum,kızlar kusura bakmayın ben bu konularda bıraz cahıl kaldım,yardımınıza ıhtıyacım var sımdıden tesekkurler

kızlar ben de sıze bıseyler danısmak ıstıyorum,2003 tıcaret lısesı mezunuyum,mezun oldugum sene evlendım ve almanyaya gıttım 5 yıldır almanyadayım almancayı da bayagı soktum ve ben turkıye ye kesın donus yapmayı dusunuyorum eger kısmet olursa,ben almanca ögretmenlıği okumak istiyorum sızce benım sansım nedır bu bölümü kazanabılırmıyım cunku bayagı oldu ben mezun olalı,yoksa hıc ugrasmayıp işletme falan mı okuyım ona gore dersana falan arastırıcam yavas yavas,bı de almanca ögretmenlıgı ıcın dıl sınavına mı gırmem lazım yoksa normal sınava mı yada her ıkı sınava da gırebılırmıyım,hanı dılden gecemezsem ısletme falan okurum,kızlar kusura bakmayın ben bu konularda bıraz cahıl kaldım,yardımınıza ıhtıyacım var sımdıden tesekkurler

Sınava gireceksiniz ilk bölüm e daha sonra dille ilgili kısma kazanırsanız ne ala çünkü artık okullar farketmiyor şansnız bol olsun kaydirigubbakcemile2

Back