2009 Ocak Anneleri, hadi buradan şafak sayalım...

Kancicegim

Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
3.933
19
herkese slm,neredeyse 7 ayi geride biraktik artik git gite bitis cizgisine yaklasiyoruz...:lepi:bu heycani paylasalim ve buradan gun sayalim.....hadi bakalim ben basliyorum....hihoyyyt

safak................49...

kız daha erken değilmi ama madem açmışsın artık topiği sayalım hadi :)))

safak................41

ya ben ocak 6 ya göremi saycam yoksa sezeryan tarihi olan aralık 20 civarıına göremi sezeryan olucam için tam tarih belli değil

hayırlı olsun arkadaslar yenı topıgımız :))) ayşşş heyecan yaptım :)))

ben en gec 18 ocakda dogurucam babaneneymıs oglak burcu olsun ayın 20.kova oluyor alın size çatlak anne modelivkaydirigubbakcemile2
ama o zaman 38.haftam bıtmıs oluyor zaten :CüvCüv: geldı geldı gelmesse sezercık olucam :eek:

59 sositososito

ay bende kusur kalmıyım kaydirigubbakcemile3benim sezaryan tarihim 20 ocak 59 günüm var prensesime kavuşmayahihoyyyt

Hadi kızlar allah bir avazda kurtarsın hepinizi benimde 6 ocaktı ama 9 ocakta doğum yaptım yani nezaman geleceği belli olmuyor bu bebişlerin :)

Tahmini doğum tarihim 12 ocak... yani henüz 54 günümüz var... Tabi fındık kurdum erkenden gelmek istemezse...

Hayırlısı olsun ama biran önce zaman geçsin istiyoruz... eşimde bende özledik bebeğimizi...

bizim dogum da 10 ocak ta insallah....ama belli de olmaz,belki kizim 3-4 gun once de gelebilir...aceleciyiz de biraz:)))

Ayy kızlar yaaaaa, ay olarak sayınca gene biraz uzun geliyoda, 50 gün 40 gün diyince korkuyorummmmmm:1ninca: ben saymıycam :1no2:

valla kuzicim 1,5 ay kaldi ay olarak ama gecmiyor bir turlu ben de hemen gecsin istiyorum bir yandan da snein gibi korkuyorum...karisik yani:)
Allah hayirlisiyla kavustursun insallah bebeklerimize....

ayyyy benim şafakta ...............46 kızlar

bitsede kurtulsak artık ya çok dokunmak istiyorum bebeğime artık

X