• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Ocak Annalerinin Melekleri

Kizlar buda benim melegim.Umarim fotografini ekleyebilmis

Eklentiler

• $DSCN0322.jpg
    $DSCN0322.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 73
waterful senin tosuncuk çok tatlı valla maşallah abla iyide abi pek dertli görünüyor :) ahh ahh bir ortak çktı bana diyor sanki :))

maşallah aslıcım çok tatlı melek gibi uyuyor canım allah bütün bebeklerimizin bahtlarını açık etsin sağlıklı olsunlar inşallah

ay maşallah kuzucukların hepsine birden Rabbim hepimizin bebeklerine uzun ömürler nasip eylesin sağıkla sıhhatle huzurla yaşasınlar işalah

waterfull allah yavrularını sana bağışlasın paşana nazar değmesin inş

aslı seninde kızın çok şeker maşallah

Maşallah inana, aslımı beklerken meleklerinize.Çok tatlı çıkmışlar ikiside. Sağlıkla büyüsünler, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Evet ekinsu, sanırım büyük oğlum, bana kuma geldi diye düşünüyor.Kızım diyor zaten ben tekim, iki oğlana bir kız diye:)))))

kızlar 41 kere maşallah bebişlerinize,allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin hepsine.....

barçli maşallh kuzuya yaw çok tatlı kıslar nerden ekliynuz bende eklicem paşamı ay yardım edib bir

:nazar:Barçlıcım, maşallah canım, ne tatlı bir kızın var.Aman aman nazar deymesin bebişlere:))))):nazar::nazar::nazar:

İnaysacım, ImageShack® - Image Hosting sitesine gir, gözat butonuna basarak bilg. daki resimlerden birisini seç. Daha sonra host it yazan butona tıkla. Yeni bir sayfa açılacak. O sayfada forum için olan bölünü kopyalayıp burada cevap yazmak için açılan kutucuğa yapıştır.

Back