• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Ocak Annalerinin Melekleri

nazlxixcan156

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.820
3
116
Kars
Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla doğum yaptık çoğumuz yada yapmak üzereyiz.bu sayfadan güzel meleklerimizin fotolarını paylaşalım istedim.diğer sayfalarda bulmak çok zor oluyor.eh zaten hepimizn zamanı da azaldı bebek bakmaktan.burdan bakıverelim meleklerimize...
fotoları bekliyorum haydi:))
hihoyyyt gamyoncuiremsu :ecrin_bebek: :emir_bebek:

kızlar mimik egenin resmi gerçi diğer topiğe koymuştum ama yenisini atmadım bilgisayara mecburen bunu koyuyorum tekrar szin meleklerin resimlerini de bekliyorum

maşallah annesi minik egeye . kilo almaya başladımı?

canım henüz pek anlamıyorum daha iki haftalık bugün.doktora geçen hafta başladık düzenli kontrole.ayda bir çağırıyor doktor mikrop kapmasın diye.ben evdeki tartıya çıktım kucağıma alıp,(1800 gram olmuş gibi) onsuz çıkınca hesapladığımda 300 grama yakın almış gibiydi.ama bebek tartısı gibi hassas değil tabi.bende merak ediyorum kilo alıp almadığını geçen hafta gören komşularım biraz değişmiş diyorlar bana hala minicik geliyor.

canım ya Rabbim uzun ömürler versin meleğine ahh ne çok dua ettim bi bilsen kuzunu yalnız ben mi herkes dua etti inşallah tez vakitte toparlanacak meleğin galiba küvezde olması çok çok etkiledi hepimizi ama sen yakında tosuncuk yaparsın onu annesi
ben meleğimin resmini koyamıyorum canım

canım henüz pek anlamıyorum daha iki haftalık bugün.doktora geçen hafta başladık düzenli kontrole.ayda bir çağırıyor doktor mikrop kapmasın diye.ben evdeki tartıya çıktım kucağıma alıp,(1800 gram olmuş gibi) onsuz çıkınca hesapladığımda 300 grama yakın almış gibiydi.ama bebek tartısı gibi hassas değil tabi.bende merak ediyorum kilo alıp almadığını geçen hafta gören komşularım biraz değişmiş diyorlar bana hala minicik geliyor.

senin devamlı gözünün önünde olduğu için anlamazsın fazla büyüyüp büyümediğini üçüncü kişiler daha iyi fark eder annesi bir akmışsın minik ege kocaman delikanlı olmuşbenim yerimede kokla onu olurmu annesi

Nazlıcım maşallah çok tatlı güzelim.Mailde iki meleğinin resminide göndermişsin.İkiside çok tatlı çıkmış.Allah analı babalı büyütsün hayatım.

maşallah nazlıcan senin paşa da çok tatlı...

linay senin bebişde çok tatlı çıkmış.maşallah yerim o yanakları...

nazlıcım maşallah canım , en kısa sürede tontiş olucak annesi merak etme zayıf doğan bebekler daha hızlı kilo alıyorlarmış

ay ne guzel bı konu olmus elıne saglık nazlıcan bızde bu sayede melerklerı gorebılıcez :))) ne guzel bebişlerimiz varmıs ya cokk şirinlerrr allahım nazarlardan saklasın kuzucukları 41 kere maşallah hepsine

Bende minik meleğimin resmini ekleyeyim istedim.Nazlıcım açtığın konuya kimse resim eklememiş daha.Ben devam ettireyim:))))
fotoraf0131hresizedt9.th.jpg

Burada da ablası ve abisiyle birlikte:lepi:
1000519resizehx4.th.jpg

oyy maşallahhhh içim kıpır kıpır oldu hepsı bırbırınden guzel watherfullcumm
eee anne guzel nede olsa

Back