2009 Nisan Bebeklerinin EN leri

Miray da başkalarının yanında çok ciddi Sultan,hiç kimseye gülmüyor,ben bakıyorum bana hemen gülüyor,diyorum utangaç çekingen mi olacak ki?:kedi:

en balık benimki..banyo yapmaya bayılıoo oğlum saaatlerce suda kalsa çıtı çıkmıyoo..

valla o kadar çok eni varki hangisini yazayım!!!
en fırlama
en yakışıklı
en meraklı
en cingöz
en sinir bozucu
en rahatlatıcı
en sevimli
en tombik yanaklı
en yüzücü
en giyisi pisletici
en gezgiç

en annesinin bitanesi:))

Valla 'EN' bırakmamışsınız ortada ,bize de 'Eeennn Güzeelll 'kalmışkaydirigubbakcemile3

Valla 'EN' bırakmamışsınız ortada ,bize de 'Eeennn Güzeelll 'kalmışkaydirigubbakcemile3

kirpi yavrusunu benim yumuşak yavrum diye severmiş ya o hesap benimki herkez gibi entatlısı sanki!!
ama en sinir gerici özelliğide var ha!!!

EN YAKIŞIKLI!!

EN SEVıMLı

EN SARHOŞ!

EN YÜZÜCÜ!

EN OBUR!

EN ŞAŞKIN!

EN KOMıK!

EN MASUM!

EN GEZENTı!

VEEEEEEEEEEEEEE EN EN BEN!!!!!

Son düzenleme:
deniz fotolar süper gerçekten
oğlun gerçekten aynı sen ayrıca en yüzücü resmindeki o popoyu ısırırım ben çok tatlı

deniz fotolar süper gerçekten
oğlun gerçekten aynı sen ayrıca en yüzücü resmindeki o popoyu ısırırım ben çok tatlı

ısır valla bizden kalırsa tabi!!
Yanaklar dedesinin kulaklar teyzesinin pis burnu benimmiş:))
ananesi öle diyoo

fotolar cidden çok güzel.ben en cok masum olanı begendim çok güzel bakmış.bu arada sana çokkk benziyo annesi

fotolar cidden çok güzel.ben en cok masum olanı begendim çok güzel bakmış.bu arada sana çokkk benziyo annesi

ahh bi professyonel makine alabilsem daha sanatsal çalışcamda!!
çok pahalı anacımm..
Anasının kopyası olmuşş deniz çipurası ooo!!en tazesinden:)))

ay bu umut çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııı maşallah hayyran kaldım maşallah maşallah maşallaaahhhh

ay bu umut çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııı maşallah hayyran kaldım maşallah maşallah maşallaaahhhh
teşekkürler müge teyzesi azcık karizma var oğlumda:smiley-cool: demirde süper yakışıklı maşallah ikiside keltoş zavallıların saç fakirleridelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…