- 26 Mayıs 2008
- 4.460
- 11
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç sallamıyorum,ama annemle biryere gidersek o sallıyor ayağında,evde olduğumuzda da sallıyordu,ama ben sallama o öyle kendi kendine uyuyor dediğim için pek sallamıyor,ama bazen yinde diyor,yok ben öyle emeksiz uyuyunca içime sinmiyor deyip sallıyor.Ama onun dışında kızımla evdeyken sabah emzirip yatırıyorum kendi kendine uyuyor,öğlen de akşam da öyle.Ama şu sıralar sıcaklardan mı bilmiyorum,eskiden akşam 9da uyurdu,şimdi 10u 10:30 u buluyor uyuması.Sabah geç kalkıyor bu sefer de.
bizimkinden de kafa şişiyor eeeeee lerinden........zaten ben söylemezsem o başlatıyor eeeee...sonra ben katılıyorum.....oda son olarak eeeee lerin sonunda iç çekerek hıhhhhh diyor...sanırım bu sonundaki ıhlama en sonunda anladın yani anne tonlaması.....:))
bizimkinden de kafa şişiyor eeeeee lerinden........zaten ben söylemezsem o başlatıyor eeeee...sonra ben katılıyorum.....oda son olarak eeeee lerin sonunda iç çekerek hıhhhhh diyor...sanırım bu sonundaki ıhlama en sonunda anladın yani anne tonlaması.....:))
oof dilek bende her anne gibi kendi kendine uyusun istiyorum bende meme emdiremediğim için mama yerken uyutmaya alıştırdım ama bazen mama bitiyo o uyumamış oluyo o zaman da bağırışlarla kucakta uyuuyoo ( bizimde 2 şeklimiz var yani.ama çok uykusu gelipde yatağa bırakırsam yine bağırıp ağlıyo uzun sürede bırakamıyorum ööle hem içim gidiyo hem çocuk açısından da yanlız bırakıp uzun süre ağlatmak iyi değilmiş..keşke emzikle uyusa biberon yerine ama onada tam alışmadı acaba emziğe bişeyler mi sürsem ???