Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide benim sallamadan uyutmamada emziğin büyük önemi var o olamzsa uyumazdı bence ağzında emzik olmadan uyumuyo yani ona alıştı napıyım illaki bişeye de alışacak bana şimdilik emzik pratik geldi doğduğunda ilk gün annem verdi ağzına amadı sonra kardeşimde teyzemin avusturyadan getirdiği bi emzk vardı onu verdik cop cop ogünden beri emiyo hala baska markaları emmiyo gözüm gibi bakıyom emziği bi kaybolsa yandık ya istettimde teyzem 5 tane yedek yolladı zor olcak böyle ama napıyım sadece onu emiyo türkiyede yok o markadan markası MAM damaklı değil ama türkiyedeki damaksızlar gibi ucu balonluda durmuyo düz bişey bi ara resim çekip koyayım belki bilen vardır ha bu arada emziğide 6.ayda filan kesmeyi düşünüyorum o zaman ne furya olcak bilmem
bahsettiğin emzik bu heralde canım MAM / More Info MAM Start
elavinya okula bebişle birlikte mi gittin, e çocuk nerede durdu sen okuldayken?
anaaa kızlar siz harikasınız iyide nasıl buldun ben google yazmıştım yoktu korktu sizden siparişte oluyomuymuşkine:)valla pes bide öğretmenlik alışkanlığı kacaman aferin
benim kızımda gaz problemi olduğu için gündüzleri hiç uyumazdı gecede saatlerce ya etekbezi ile yada dizlerimde sallardım. şimdi karşılıklı 2 kanepenin arka ayaklarından urganla salıncak kurduk 10 dk da uyuyor. kesinlikle tavsiye ederim.
cnm bizde çingene beşiği yaptık, valla yatağına koyduğumuzda 5 dk kalkıyordu şimdi rahatladık üzülüyorum rahatsız yatmasına ama bizimkine rahatlık batıyor demek kibenim kızımda gaz problemi olduğu için gündüzleri hiç uyumazdı gecede saatlerce ya etekbezi ile yada dizlerimde sallardım. şimdi karşılıklı 2 kanepenin arka ayaklarından urganla salıncak kurduk 10 dk da uyuyor. kesinlikle tavsiye ederim.
hiç uğraştırmıyo artık uykusu gelirse eeeeeee eeeeeeeeee eeeeeeeeeeee demeye başlıo 5 dakika içinde kendi kendini uyutuyo