- 2 Mayıs 2008
- 7.252
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi cicekcicek
slm kızlar anne olduk konularımız değişti ohh ne güzel oldu
benim 3.günüm bugün sütüm az daha bebeğim ağzı açık kalıyo hep çoçuk doktorunu aradık mama verin aç kalmasın sarılık olabilir kaşıkla verin aa bibreona alışmasın dedi kaşığı değirmiyo ağzına bende göğsümü veriyorum üzrinden damla damla mama akıtıyoruz meme emiyo gibi mama yiyo ohh gazınıda çıkarıyo uyuyo.
her anne çoçuğuna göre yeni şekiller yaratıyo sanırım bu da benim şeklim denemk isteyen olursa ii bence emmeyide unutmuyo emdikçede sütün artıyo.
ya çiçek senin sütün çoktu anacım azaldımı azalmadıysa sağıp biberonla ver mama yerine süt ölçüsünüde ben şöyle ayarladım 2ila 4 hafta arası 90 cc sağıp dolaba koyuyorum uyanınca benmari usulü ısıtıyorum ısısınıda bileğime damlatarak deniyorum damladığını hiç hissetmezsem uygun sıcaklıkta olduğuna kanaat getiriyorum çünkü gögüsümden damlattım damladığını hiç hissetmedim
galatea kaç günlük oldu seninki şimdi? bi de toplam kaç öğün veriosun mama ve meme?
aprilcim napiim gülüm idare etmeye çalışıoruz hatırlıosundur benim ateşim 40lara çıktı doğumdan sonra günlerce süründüm aslında sütüm iyi geliodu ama doktorun verdiği antibiyotikler yüzünden süt çok azaldı şimdi toparlamaya çalışıoruz. bu arada sizin gece uykuları ne durumda?
canım bizimki 25 günlük oldu günde 6-7 sefer mama veriyorumbelki 16-17 kezde memedeyiz mesela şimdide memede...aradada sağıp veriyorumoslem sevindim sütünün yettiğine inşallah bizimkide yeter:)
sinemsin hangi mamayı kullanıosun?
kızlar bi de bizim şapşal emmeyi bilmio yenidoğanlar için 2 biberon var ikisindende hava yutuo bol bol.
arkadaşlar benim bebiş doymuo o yüzxden uyumuyo die gece yatmadan ve günde bi öğün daha hazır mama takviyesi yapmaya başladım böylelikle gece 12 de 60 cc hazır mama yedirip üstüne 15 dakika emzirince 4 saat uyumaya başladı hiç uyumayan bebek. e bizde rahat bi uyku yüzü gördük hemde bebeişin karnı doyuyo bu arada benim zavallı memeler doluo bebek bi öğün emmeyince yani bence iyi oldu. siz neler yapıyorsunuz?