2009 Nisan anneleri size 2 sorum olacak??

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
kizlar bebeklerinizin disleri ne zaman cikmaya basladi ve ilk ne zaman yurutece koydunuz cevaplarsaniz sevinirim....a.s.

ilk dişi 5.ayını bitiminde başladı

4. dişimiz cıkıyorrr

yürütecede 6.ayın ortalarında .........

ilk 2 alt dişlerimiz doğuştan(istisnadır benim kızım)yürüteçe 5 aylıkdan sonra yürüteçe koydum

bizim hiç dişimiz çıkmadı , yürütecede bir aydır koyuyorum ama en fazla günde 15 dadika

dış olayı bıraz çetrefıllı benım kızım bır tane bıle çıkarmadı henüz,15 aylık çıkaran bıle var bende 11 aylıkken çıkarmışım belkıde kızım bana çekecek ınşallah,zıra ben sadece kontrole gıderım dışlerım çok sağlamdır,yürüteç bızım dr.hıç önermedı çünkü bel ve omurılık düzenını bozuyormuş ve ev kazaları çok oluyormuş,Allahım esırgesın bunlar benım bıldıklerım sen ınt araştır yınede ve mutlaka yürüteçolayını dr.na sor,ben kullanmıyorum ne zıpzıp ne yürüteç

kizlar bebeklerinizin disleri ne zaman cikmaya basladi ve ilk ne zaman yurutece koydunuz cevaplarsaniz sevinirim....a.s.

bizim ki 6.aydan sonra çıktı maşallah,yürüteçe 7.ayın sonunda koydum en fazla 10 dk duruyor:lepi:

daha dişimizzz yokkkkkkkkk..9 aylık olaczz daha çıkmaddııı..

yürüteci 7 aylık olunca aldıkkk..ama çok fazla bindirmiyorummm..günde toplam yarımm saatt..

alt 2 dişimiz 7. ayda çıktı şimdi 8 buçuk aylığız üstler yolda.
yürütece günde yarım saat ancak binebiliyoruz çünkü çok tavsiye edilmiyor

Son düzenleme:
Alya'nın dişi daha 1 hafta olmadı çıkalı..Yeni damaklarını deliyor.2 diş..
Yürütecede 7.ayında azar azar koymaya başladım..Şimdi 10.ayında az olmasada zamanlı koyuyorum.

Desteksiz oturmaya başlamadan yürütece konmamalıymışDr.umuz öyle söylemişti.

Bizim dişimiz de bu hafta iki tane birden çıktı. Ben yürütece koymuyorum. Almadım.

7. ayı bitirince ilk dişi 10 gün sonrada 2. dişi çıktı hiç yürütece koymadım ama bende dengesini sağlayınca koyuluyo diye biliyorum..

bizimde ilk iki dişimiz 4,5aylıkken çıktı şimdi 6.diş yolda.. yürüteci 7aylıkken aldık hala çok seviyor..

bizim alt dişlerimiz 8 aylıkken 1 hafta arayla çıktı.yürüteç kullanmıyorum.

hepinize cok tesekkur ederim kizlar cevaplarinizdan dolayi....
benim oglum henuz 2.5 aylik gecen gittigimizde doktoru daaklari sismeye baslamis disleri cikabilir dedi sok oldum hemenmi dedim daha cok kucuk cunku....yok dedi 2-3 ay icinde sanirim bizimkide erken cikicak....

kızlar yürütece hiç bindirmeyin ben eskişehirin en iyi dr götürüyorum ben sormadan bile kesinlikle yürüteç yasak dedi.

mehay canım bilmem hatırlar mısın tüp bebek topiğinde bi kça kere yazışmıştık.bebeğinin olduğunu şu an öğrendim ve çook ama çok mutlu oldum Allah bağışlasın.
soruna gelince hala dişlerimiz yok.yürütece 6. aydan beri az az koyuyorum.fazla durmuyo zaten ama anne için çok büyük rahatlık oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…