2009 Nisan Anneleri buraya

canım normalde annemlerle aynı şehirdeydik 4 5 ay önce taşındılar abimn ünv dolayı denizliye gittiler burda tüm akrabalar amaanne başka oluyoo ablam burda allahtann

ekim29 küçük yaşta anne olmuşsun Allah bir ömür boyu ayırmasın
erken yol almak iidir :)
saol canımm rabbm kimseyii ayırmasınn

ay cok ufak anne olmuşsun canım...............
zemuszemus

kuzumun üzerindeki hali :))
vallaa bayıldımmm çookk şeker olmşşşşşşşşş güle güle giysnnn
[

canım normalde annemlerle aynı şehirdeydik 4 5 ay önce taşındılar abimn ünv dolayı denizliye gittiler burda tüm akrabalar amaanne başka oluyoo ablam burda allahtann

ekim29 küçük yaşta anne olmuşsun Allah bir ömür boyu ayırmasın
erken yol almak iidir :)
saol canımm rabbm kimseyii ayırmasınn

ay cok ufak anne olmuşsun canım...............
zemuszemus

vallaa bayıldımmm çookk şeker olmşşşşşşşşş güle güle giysnnn
[

ben daha uyanıkımmmmm...evde son işleri yaptımm..öldümm..yarın bayrammmm..çok mutluyummmm..HERKSEİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN..kuzucukları ilk kurban bayramııı:)))

kağana çok çok güzel bi gömlekli sweat aldıkk..2 badiii..1 çarık çorap..1 de kilotlu çorapp..pantolon bulamadıkk..koca popodan sığmadı beğendiklerim..bende almadımm..

eşimede aldık cicilerrr..kaşe mont ve kazak aldııııkkk..

ben ben hiç bişiiii almadımmmm..hiç canım istemedi..çorap bile almadımmm..azcık daha zyıflayım öle alıcam inşşallahhh..

kızlar ben burada gördüğüm bi modeli çıkarmaya çalıştım ama beceremedim (
biraz farklı oldu yinede görüşlerinizi merak ettim

vawwwww.ayyy süper oolmuuuuşşş..canım bravoo..çok beğendimm..kızınada çok yakışmışş..üzerinde eskiisn derler..maharetli anneee..

TEKRAR HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUMM..TÜM GÜZEL NİSAN ANNELERİNİ VE BEBELERİ ÖPÜYORUM..opuyorumnanaktan

günaydınlar öncelikle HERKESıN BAYRAMINI KUTLUYORUM
dün akşam çok kötüydü
demir 1 saat boyunca hem kıvrandı
hemde sanki derisini yüzüyomuşuz gibi ağladı
dişten herhalde derken
calpol vermek aklıma geldi
ve calpolü vermemle kusması bir oldu
ne var ne yok çıkardı
neyse rahatladı çocuğum
yarım saat sonra emzirdim uyudu sabaha kdr hiç uyanmadı

herkezin bayramını kutlarım kızlar allah nice nice bayramları ağzımızın tadı bozulmadan sağlık huzur ve mutluluk içinde geçirmeyi nasib etsinnn

kızlar hepimizin bayramı mübarek olsun.....

bugün bütün gün etlerle uğraştık allahtan kayınvalidem ankarada tatil kısa olduğu için gitmedik oh ne iyi oldu,yorgunluktan heryerim ağrıyor

merhabalarrrr

bayram ett ett ett :)

kayınvalidemlere gıttık kendi annemlere gıttıkk

bir kaç kapı yaptık bizzz daha bitmezz...

pek kimseler ugramamış......

üffff çocuğumun düzeni bozuldu
hiç sevmiyorum onun böylle olmasını
neyse en sonunda bayıldı
yarın evdeyiz sanırsam
bizde bayramlar kısa sürüyo

kurban bayramınız mübarek olsun kızlar
balkonda kahve içelim dedik keremde uyumuştu bi iş için içeri girdim çocuk boğulacakmış öksürmekten yaa sonrasında da kustu nazaarmı değiyor havalarda soğuk
bende etlerle uğraştım hep keremede ayırdım taze taze dana eti):

iyi bayramlar kızlar...nice bayramlara sevdiklerimizle inşallah...
bebişlerin üzerinden nazar boncuğunu çörek otu falan eksik etmeyin yaa herkes iyi göze bakmıyo..hemen nazar değiyo kuzucuklara

bu kusma diş çıkarma belirtisimi kızlar bizimkide nerdeyse hergün 1 öğününü kusuyo hiç yapmazdı..bide gece uykularımız çok bozuldu en az 6 -7 kez ağlayarak uyanıyo off...
umutun dişlerinde hiç kabarma yok ama köpek dişlerinin olduğu yerde iki taraftada içinden diş görünüyo gibi bi beyazlık var bizimki kurt adam gibi önce köpek dişlerinimi çıkarıcak acabakaydirigubbakcemile3

sırasını şaşıran dişler olabilir gülşen öle demişti doktorumuz.....
sultan havalar iyi galiba bursada balkonda kahve keyfi hee:)

gülşen idilin önce üst dişleri çıkmıştı dimi ??
önce köpek dişleri çıkmaz heralde yaa onu çıkarmak çok zormuş zaten ama bayaa beyazlamış iki tarafıda..
bizimki çok tembel çıktı walla nasıl belli oluyoki çıkarıcağı ben hiç anlamıyorum...
gülşen bu arada bişi sorcam sana 1 aylık geçmişi okumaya çalışıyorumda idilin bişeyi yok dimi dr.üfürüm duymuş yazmışın daha sonucuna gelemedim

evet diş belirtsi yani bizde öyle olmuştu

sırasını şaşıran dişler olabilir gülşen öle demişti doktorumuz.....
sultan havalar iyi galiba bursada balkonda kahve keyfi hee:)

yok akşam çok soğukta balkon u kapattık biz camlı ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…