2009 Nisan Anneleri Bebeklerinizle Evde Nasıl Vakit Geçiriyorsunuz?

Pusete takılan oyuncaklar var kızlar oğlum bayılıyor onlara gülücükler atıyor,aguluyor.
Onları tutmaya çalıştıkça sesler çıkıyor oda çok hoşuna gidiyor.
Işimi yaparken oğlum oyalanıyor.
Tavsiye ederimm.

sabah saat 6:00 da uyanıyor gÖzÜ kapalı emıyor tekrar uyuyor.ses Çıkarmıyorum.uyku modu bozulmasın dıye.
GÜn boyu zaten ananesıyle bırlıkte.
Saat 17:00 da ıŞten Çıkıyorum.
Eve vardıĞımda ananeyle kapıda karŞılıyorlar benı.allahım bır sevınıyoruz bırbırımızı gÖrÜnce o gÜlÜyor ben gÜlÜyorum.
Ama kucaĞıma almadan Önce elımı yÜzÜmÜ yıkıyorum yada duŞ alıyorum.
Sonra artık baÇlıyor bızım anne Çocuk saatı.
Önce muhabbet sohbet.gÜn ıÇınde ne yaptınız,ne yedınız,kaka yaptınızmı,uyudunuzmu??
Banyo yaptırıyoruz annemle.
Sonra evı gezıyoruz bırlıkte.antrede bÜyÜk ayna var orda bırbırmıze bakıyoruz.uÇak oluyoruz.Şarkı sÖylÜyorum.Şu sıralar favorı Şarkımız:alı babanın ÇıftlıĞı.farklı ses tonlarında mımıklerle sÖlÜyorum Şarkıları gÜlmekten kırılıyor.
SÜreklı aıdatını ÖdedıĞım sıte bahÇesınden yararlanmak nasıp oldu..akŞam ÜstÜ arabasıyla bahÇede gezıyoruz kamelyada oturuyoruz.top oynayan Çocukları ızlıyoruz.arabaları sayıyoruz.
Sıkılınca mızıldanma baŞlıyo.bu demek oluyokı karnı aÇıktı.eve gıdıyoruz mama yapıyoruz.dıĞer doĞal ıhtıyaÇlar.sonra balkon keyfı baŞlıyor.rÜzgar Çanları favorı oyuncaĞı.onlarla oynuyoruz mandalları karıŞtırıyoruz.oyuncaklarla oynuyoruz.saat21:00-21:30 arası mamasını ıÇerken uyuyakalıyor.
Yanlız bızımkı sÜreklı kucak ıstedıĞı ıÇın kollarım kopuyo taŞımaktan..

Ne yaparsam yapayım yetemedıĞımı dÜŞÜnÜyorum..

Mesela yeterınce Çocuk Şarkısı bılmıyorum ben..
KÜÇÜk kurbaĞa
mını mını kuŞ
alı babanın ÇıftlıĞı
uyduruk Şarkılar.

(bıldıĞınız varsa yardımcı olun)

bazen yorgun oluyorum.aĞzımı aÇasım gelmıyor.ama vıcdan azabı Çekmemk ıÇın genede ılgılenmeye ÇalıŞıyorumm.
Zor ıŞ anne olmak.
Yetememekten Çok korkuyorumm

bugünlerde en güldüğümüz replik; idiliiiiiiiiiiiiiiiiiin disi yok........ismini uzatıp uzatıp bir çırpıda disi yok diyorum.....(tabi bu dis aslında diş ama ilk böyle söyleyip tepki alınca oldumu kırk yıllık diş size dis)

denizcim arkadaşım eşşeği söyle nedenini bilmiyorum ama arkadaşımın çocukları çok seviyo diye bende söylemeye başladım ela da çok sevdi mızırdanınca susuyo hemen

bizde saat 6 da uyanıyoruz emiyoruz daha sonra yeniden uyuyoruz 9-10 arası gülücüklerle uyanıyoruz babası yanımızdaysa oğluşumuzu alıp konuşuyo yoksa ben kalkıyorum geceleri hp ben kalktığım ve bzen gazı olunca uykusz kalıyorum daha sonra biz kahvaltımızı yaparken o oyun halısında oyuncaklarıyla oynuyo oynarken mızırdanırsa memesini veriyorum uyuyo bende bu arada ev işlerini yapıyorum uyanınca beraber oyunlr oynuyoruz şarkılar söylüyoruz çığlıklar atıyoruz evi geziyoruz daha sonra banyosunu yapıp tekara uyuyo bu sefer uzun uykuya geçiyo diğerleri yarım saat sürüyo sonra akşam oluyo pusete biniyoruz sahile iniyoruz pusetinde tıngır mıngır giderken biraz etrafını seyrediyo sonra uykuya dalıyo eve döndüğümüzde son kez emip gece uykusuna geçiyo işte böyle günler geçiiippp gidiyoooooooooo heee bazende denize gidiyoruz biz denize girerken demir beyde pusetinde oyuncaklarıyla oynuyo

kızlar bebeği tv seyreden varmı?bizimki bayılıyor.baby tv de de bi sürü şarkılar var.büyük ekranın karşısında kendinden geçer gibi hem oynuyor hem seyrediyor.
erkenmi ki?

tv seyrettirmek çok sakıncalı ileride Allah korusun mongolluğa yol açıomuş şuanda bebeklerimizn beyni herşeyi kaydettiiği ve tv de ani renk geçişleri olduğu için daha sonraları sorun oluomuş

X