sabah saat 6:00 da uyanıyor gÖzÜ kapalı emıyor tekrar uyuyor.ses Çıkarmıyorum.uyku modu bozulmasın dıye.
GÜn boyu zaten ananesıyle bırlıkte.
Saat 17:00 da ıŞten Çıkıyorum.
Eve vardıĞımda ananeyle kapıda karŞılıyorlar benı.allahım bır sevınıyoruz bırbırımızı gÖrÜnce o gÜlÜyor ben gÜlÜyorum.
Ama kucaĞıma almadan Önce elımı yÜzÜmÜ yıkıyorum yada duŞ alıyorum.
Sonra artık baÇlıyor bızım anne Çocuk saatı.
Önce muhabbet sohbet.gÜn ıÇınde ne yaptınız,ne yedınız,kaka yaptınızmı,uyudunuzmu??
Banyo yaptırıyoruz annemle.
Sonra evı gezıyoruz bırlıkte.antrede bÜyÜk ayna var orda bırbırmıze bakıyoruz.uÇak oluyoruz.Şarkı sÖylÜyorum.Şu sıralar favorı Şarkımız:alı babanın ÇıftlıĞı.farklı ses tonlarında mımıklerle sÖlÜyorum Şarkıları gÜlmekten kırılıyor.
SÜreklı aıdatını ÖdedıĞım sıte bahÇesınden yararlanmak nasıp oldu..akŞam ÜstÜ arabasıyla bahÇede gezıyoruz kamelyada oturuyoruz.top oynayan Çocukları ızlıyoruz.arabaları sayıyoruz.
Sıkılınca mızıldanma baŞlıyo.bu demek oluyokı karnı aÇıktı.eve gıdıyoruz mama yapıyoruz.dıĞer doĞal ıhtıyaÇlar.sonra balkon keyfı baŞlıyor.rÜzgar Çanları favorı oyuncaĞı.onlarla oynuyoruz mandalları karıŞtırıyoruz.oyuncaklarla oynuyoruz.saat21:00-21:30 arası mamasını ıÇerken uyuyakalıyor.
Yanlız bızımkı sÜreklı kucak ıstedıĞı ıÇın kollarım kopuyo taŞımaktan..
Ne yaparsam yapayım yetemedıĞımı dÜŞÜnÜyorum..
Mesela yeterınce Çocuk Şarkısı bılmıyorum ben..
KÜÇÜk kurbaĞa
mını mını kuŞ
alı babanın ÇıftlıĞı
uyduruk Şarkılar.
(bıldıĞınız varsa yardımcı olun)
bazen yorgun oluyorum.aĞzımı aÇasım gelmıyor.ama vıcdan azabı Çekmemk ıÇın genede ılgılenmeye ÇalıŞıyorumm.
Zor ıŞ anne olmak.
Yetememekten Çok korkuyorumm