2009 Nisan Anneleri Bebeklerimizin Hareketlerini Yazalım mı?

Ya benim kızım sırtüstü yatarken yüzüstü,yüzüstüyken de sırtüstü falan dönemiyor,yüzüstü koydum bugün,kafasını da bir oraya bir buraya dmndüremiyor valla,bizimki mi çok tembel acaba?:gitme:

yok bide kılıç kuşanıp at binseydi. dur ne yaptın daha bu hareketleri yapması için çok erken annesi bekle biraz sabır.

benim kızımda dönmüyor daha.. altını açınca poposunu yan çevirip dönmeye çalışıyo ama başka zaman yapmıyo..kafasını çeviriyo bir o yana bir bu yana oyuncakları takip ediyor..birde bugünlerde yabancılama denilen şeyi yapıyo bazı kişileri görünce ağlıyo hatta bazen babasına bile aynı şeyi yapıyo..

yok bide kılıç kuşanıp at binseydi. dur ne yaptın daha bu hareketleri yapması için çok erken annesi bekle biraz sabır.

ay sağolun kızlar,içimi ferahlattınız,biri yazmış da unuttum şimdi,onları yapıyor diye:eek: dedim bizimki geç mi kaldı,yapması mı lazım yoksa?Sapphire,bizim kız da sadece altını açınca popişini çeviriyor 2 yana.

benim oğlanda bu sıralar ellerini yumruk yapıp emmeye başladı ağzınıda kocaman açıyo yumruğunu yutacak nerdeyse uyumaya çalışırken hele memeyi atıyor sonrada memeyi arıyor gözler kapalı bi şekilde kendini yatağa gömüyor

altını açarkende sağa sola dönüyor
eskiden kafayı sağa sola çeviremezdi artık çevirebiliyor

beni kesinlikle tanıyor ayırt ediyor benimle sohpet ediyor en konuşurken o da ağzını açıp bişeyler demeye çelışıyor
babasına aynı şeyleri yapmıyor ihhiihihi

geçen uyanıktı ben koltukta oturuyorum oda yatıyor bilgisayara bakıyorum bağırıyor benle ilgilen dermiş gibi dönüyorum onunla konuşuyorum
gülücükler atıyor tekrar bilgisayara dönüyorum ağlarmış gibi yapıyor çok komik oluyor ya aşkımmm benim

ayyyyy hiç gülesim yoktu ilahi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim oğlanda bu sıralar ellerini yumruk yapıp emmeye başladı ağzınıda kocaman açıyo yumruğunu yutacak nerdeyse uyumaya çalışırken hele memeyi atıyor sonrada memeyi arıyor gözler kapalı bi şekilde kendini yatağa gömüyor

altını açarkende sağa sola dönüyor
eskiden kafayı sağa sola çeviremezdi artık çevirebiliyor

beni kesinlikle tanıyor ayırt ediyor benimle sohpet ediyor en konuşurken o da ağzını açıp bişeyler demeye çelışıyor
babasına aynı şeyleri yapmıyor ihhiihihi

geçen uyanıktı ben koltukta oturuyorum oda yatıyor bilgisayara bakıyorum bağırıyor benle ilgilen dermiş gibi dönüyorum onunla konuşuyorum
gülücükler atıyor tekrar bilgisayara dönüyorum ağlarmış gibi yapıyor çok komik oluyor ya aşkımmm benim

iyice maymun oldu bunlar annesi:) tam yemelik oldular

biraz önce uykudan kalktık altını açtım rahatlasın biraz die açık bıraktım gülücükler falan derken bi baktım benim oğlan sırtüstü yataarken yüzüstü dödühemde biranda pat die döndü hehehhe çok hoşuma gitti

kızlar sizin bebişlerde ellerini izlemeye başladımı bizim kız bütün gün ellerine bakıyo açıp kapıyo parmaklarını inceliyo çok komik oluyor izlemesi:)) birde bugünlerde korkmaya başladı herşeyden bazen birini görüp korkuyor veya öksürüp hapşırsak bizimki başlıyor cıyak cıyak ağlamaya..

bizimkide kerem bey gibi elleri yumruk halinde ve sürekli yumruklarını yiyor hatta bazen fazla kaçırıyor öğürttürüyor kendini dönencesini çok seviyor dönenceye bakarken acayip mutluluk çığlıkları atıyor ve sürekli tepiniyor başını sağa sola rahatlıkla çevirebiliyor .... yabancılama bizde de başladı ağlamıyo ama tanımaya çalışır gibi yüzüne hiç gülmeden tepkisiz bakıyor ve tanıyamazssa asla bakmıyor göz kontağı kurlmuyor boşluğa bakıyor tamamen (bu durum bana çok enterasan gelmişti)

dün gece yatağına yatırdım yüzüstü bi ara gidip bakayım dedim 90 derece dönmüş akıllım yatağın enine doğru iki büklüm yatmış :)

benımkıde öle sırt ustu yatırıyom tospa gibi yana atıyo çaprazlama atıyo kendini

ah ah başımıza neler geldi zeren hanım bir haftadır durmadan kalkmaya çalışıyo dönüyo oturmak istiyo yardım etmeyincede basıyo yaygarayı salak ben dün zeren kanepede uyuken mutfakta çalan telefona koştum güm sesiylede salona minik prensesim yerdeydi teyzeleri kafayı yedik babayla nasıl ağladım canım koştuk hastaneye hastanedikiler inanmaz üç aylık çocuk ataktan düşmez düşemez diyolar anlatana kadar akla karayı seçtik bize garip garip bakıyolar sanki biz attık bebişimi yere ömrümden ömür gitti

geçmiş olsun şenay cım bizim minikte aynısını yapıyo kalkmaya çalışıyo kafayı kaldırabildigi kadar kaldırıyo kendini yan atıyo

şenay geçmiş olsun,valla ben okurken fena oldum,sen nolmuşsundur kimbilir onu o halde görünce,çok dikkat etmek lazım,senin kızlar hızlı çıktılar desene!

bizim küçük ayı bööyle oyuncakları yakalayıp yemeye başladı ama bunu yaparken gördüğünüz üzere kendini kaybediyo:p

kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $IMG_0272.jpg
    $IMG_0272.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 58
ya kızlar bizim kız hala kendi başına dönemiyo:KK43: neredeyse 4ayı doldurcaz sizin kuzucuklar ne alemde?

ya kızlar bizim kız hala kendi başına dönemiyo:KK43: neredeyse 4ayı doldurcaz sizin kuzucuklar ne alemde?

gülşen İdil in fotosunu koymuş yan dönmüş şekilde,o kadar dönebiliyor,ama tamamen sırtüstüyken yüzüstüye geçemedi daha,dönse de bir kolu altta kalıyor,onu çıkaramıyor,zaten yüzüstü hiç sevmiyor.

benimoğluş 3.ayına girdi tam dönemiyo ama poposunu attıra attıra yatakta 90derece dönmüş buluyom
kafasını kaldırıyo baya uzun süre
bide emekleme hareketini tam yapıyo ama ellerle bacakları kordine edemiyo aynı anda onuda yaparsa peşimden gezcek evi:)

benımkıde kendini yan çeviriyo bi kolunu cevırse yuzustu döncek nerdeyse

aşağı yukarı hreketler aynı ayaklarını yukarı kaldırıp ağırlığını yana verip dönmeyi kesfetti ama tam değil henüz..Ama teyzeleri bir sesli kahkahası var bir dilleri var maşallah....hanfendiyle otur sohbet et..iki gündür de sesli gülüyor ve kendi sesi hoşuna gidiyor daha cok gülüyor....:)

X