- 17 Nisan 2008
- 3.243
- 3
ben bugün dr a gittim 4+3 tü bugün.. keseyi göremedik haftaya salı tekrar çağırdı. bakalım hayırlısıyla haftaya görürüz inşallah
bende yarın gidiyorum inşallah.5+2 yim bende.inşallah görünür arkadaşlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün dr a gittim 4+3 tü bugün.. keseyi göremedik haftaya salı tekrar çağırdı. bakalım hayırlısıyla haftaya görürüz inşallah
Günaydin arkadaşlar aramiza yeni gelen arkadaş hişgeldin bende bugün 4+1 im
ben de 34 yaşındayım, 9 yıllık evliyim ve ilk bebeğim kızlar
arkadaslar dünden beri belim agrıyo cumartesi doktora gidicem ama önemli bişey midir acaba ???
pnrhlt canım senin lekelenmen kaç gun sürdü,??ben bugun dr a gittim keseyi gorduk ama cok ufak henüz 5 6 mm çapında bazı ilaçlar ve iğne verdi 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole lekelenmeden dolayı biraz tedirginim..allahım hepimizin bebişlerini sağ sağlim kucağımıza verir inşalalh
selam arkadaslar inşallah bende mayıs annesı olucam herkese hayırlı ramazanlar
arkadaslar dünden beri belim agrıyo cumartesi doktora gidicem ama önemli bişey midir acaba ???
istemedik demeyelim de gözümüz yemedi bi türlü, herşey otursun istedik, e oturmadı tabi ama artık yaşımız geçiyo diye gözümüzü kararttık işte :)))