2009 Mayıs Anneleri

istemedik demeyelim de gözümüz yemedi bi türlü, herşey otursun istedik, e oturmadı tabi ama artık yaşımız geçiyo diye gözümüzü kararttık işte :)))

arkadaslar dünden beri belim agrıyo cumartesi doktora gidicem ama önemli bişey midir acaba ???

pnrhlt canım senin lekelenmen kaç gun sürdü,??ben bugun dr a gittim keseyi gorduk ama cok ufak henüz 5 6 mm çapında bazı ilaçlar ve iğne verdi 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole lekelenmeden dolayı biraz tedirginim..allahım hepimizin bebişlerini sağ sağlim kucağımıza verir inşalalh

Benim 3 gün pembe şekilde geldi. 4.gün ahverengi geldi. Bir daha da gelmedi canım... Korkma inşallah hayırlısıyla sağ salim alırsın bebişini kucağına...

selam arkadaslar inşallah bende mayıs annesı olucam herkese hayırlı ramazanlar

Hayırlı uğurlu olsun canım...

arkadaslar dünden beri belim agrıyo cumartesi doktora gidicem ama önemli bişey midir acaba ???

Valla benimde ağrıyo sürekli. Sordum doktoruma normal dedi...

Evet arkadaşlar... Bu sabah kontrolümüze gittik. Kesemizi gördük çok şükür. 6 mm :KK70: Çok ağladım görünce ya. Alttan baktı. İlk başta görünmedi aklım çıktı. Sonra bulduk :) Saklanmış annesi gibi yaramaz olacak demek ki :9 Resmini de verdi doktorumuz. 27 Eylülde'de bebeğimizi görüp kalp atışını dinleyeceğiz Allah izin verirse... Hiç bir sorun yok. Tabi her yeni hamilelikte odluğu gibi %15 düşük riski var. Ama bebişim yerleşti ya bizi bırakmaz biliyorum ben :) Allah herkese nasip etsin inşallah...

iyi hadi bakalım gözün aydın.çok sevindim senin adına.darısı bana.birde yarın ben gitseydim hayırlısıyla...

istemedik demeyelim de gözümüz yemedi bi türlü, herşey otursun istedik, e oturmadı tabi ama artık yaşımız geçiyo diye gözümüzü kararttık işte :)))

bizde sizin gbi bekleyelim dedik.şu borçlarmız bitsin dedik.ama baktık borçların biteceği yok.en sonunda olsun dedik.çok şükür allah verdi.darısı tüm isteyenlere...:nazar:

X