2009 Mayıs Anneleri

kızlar bebişin boyunu yanlış yazmışım bir yede crl1,64cm yazıyor başka rresimde crl 1,52cm yazıyor hangisi doğru bilmiyorum yani sonuçta normalmiş boyu teyzeleri

ben hiç anlamam cnmm yaaa yardımcı olamayacammm

Semracım süpersin ya.şuan neşe dolu olduğun çok belli o kadar güzel anlatmşsınki.karşımda çok heyecanlı hızlı hızlı konuşan gözleri gülen biri olduğunu hissettim.inan okurken benimde yüzüm güldü.ilk defa senin doktorun gibi bir doktor duyuyorum bu ne hız...yarın benimde randevüm var .çk heyecanlıyım saat sayıyorum.ALLAH IM bu mutluluğu banada yaşatır inşallah.

aminnn canım inşallah bu duyguyu hepiniz yaşayın isterim:Saruboceq: tamam canım şimdi yarın dr gidiyosunya kalp atışlarını dinliyceksin sor bakalım kaç derece atıyor kalbi en azından bir tahmin bakalım doğru çıkıcakmı şimdi ben 4 hafta nasıl bekliycem bigün dr.gitmek için hiç bu kadar sabırsız olacağımı bilmezdimkaydirigubbakcemile3

semra valla öyle heyecanlı ve güzel anlatmışsınn kii inan okurken bende çok heyecanlandımm sanki kendim dr dan dönmüşüm gibi benimde pzt randevum var ama zaman geçmek bilmiyor ...
rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versinn
sennde mutluluğun hep böyle daim olsun canım ...

semracm aman bu ne heyecan:)
Nasıl olmasın dime her hareket, değişiklik bizi heyecanlandırıyor.Allahım sağlıkla tamamına da erdirsin inş..
Cinsiyet için ilk senden tüyo aldık o zaman mayıs annelerinden hıı.Ama kesin olmayabilir cnm bunlar ona göre hazırlık yapma sen bikaç hafta daha bekle istersena.s.

Ben de Allah nasip kısmet ederse 2009un mayıs annelerinden olacağım. Şuan son adet tarihinin ilk gününe göre 11 haftalığım. Sevindim bu konuyu görünce. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin İnşallah.

Semarcim gozun aydin cok sevindim senin adina. allahim bozmasin bu mutlulugu. doktorun tavri cok onemli. doktor sana baya bir morel vermis. ama cinsiyetini daha bilmez.
darisi basimiza. benimde gecen pazartesiydi dok kontrolum. ama biz bebegi gorduk daha kalp atisni dok goremedi ultrasonda. seninkini nasil dinlediniz? cihazlami?su anda turkiyede olmayi gercekten cok isterdim. burda randevu al bekle. acik oyle kilinik felan yok ha acile gidebilirsin devlet hastanesigibi.
ve doktorum yuzume karsi dedi ya haftaya gel bakalim kesin birsey derim. delii ne bebek var su kesi var ee daha ne kalbide atiyordur alla sokuyor aleti cikartiyor bu bebek 5haftalik gozukuyor dedi. iyi dedik pazartesi saat 3de r4andevumuz var beklemedeyiz. ve dunde bu satlerde oldum bugunde ayni saatlerde kahverengi lekelenmem oluyor sizleride rahatsiz etmek istemiyorumda varmi aranizda boyle olan? aman sakin benim yuzmden kendinize bulgular aramayin.sizleri seviyorum insal;lah hep beraber alacagiz kucagimiza cocuklarimizi

Benimde 5 haftalıkken olmuştu o akıntılar.ama sonra geçti.doktor eğer devam ederse gel progestan vereceğim dedi düşük tehlikesi için.benimde bir daha gelmedi.ama senin 5 haftalık bebek görünmüş yine ii.onun görünmesi bile güzel bişey.inşallah hep beraber inşallah..

canım 5 haftalıkken bebk gözükmesi çok iyi bence çünkü benim 6+3 de gittiğimizde bebeği gördük oda alttan bakınca görebildik sen içini rahat tut,buarada ultrasona baktığı cihazdan kalp atışlarını dinletti belki farklı makinalarsa ondanda olabilir canım nedesem yalan olur şimdi fazla yorma sakın kendini iyice yat dinlen canım

efelin merhaba canım .. dilerim en kısa zamanda guzel sonuçlar alırsın .. uzme kendını bol bol dua et ... allah bu ısteklerını karşılıksız bırakmayacaktır.. bılıyorsun herşeyın hayırlısı... bence her şey yolundadır evham yapma ... guzel şeyler düşün ... hayırlı haberlerını beklıyoruz canım .. 1 hafta once benım de kahverengi akıntılarım olmuştu.dınlendım progestron kullandım.. inşallah sağ salım bebeklerımızı kucagımıza alırız.. optum canım

efelin merhaba canım .. dilerim en kısa zamanda guzel sonuçlar alırsın .. uzme kendını bol bol dua et ... allah bu ısteklerını karşılıksız bırakmayacaktır.. bılıyorsun herşeyın hayırlısı... bence her şey yolundadır evham yapma ... guzel şeyler düşün ... hayırlı haberlerını beklıyoruz canım .. 1 hafta once benım de kahverengi akıntılarım olmuştu.dınlendım progestron kullandım.. inşallah sağ salım bebeklerımızı kucagımıza alırız.. optum canım

arkadaşalar siteye sabah girdim bir daha girmedim.yeni açıldı ve sabah yazı yazmıştım gitmişti fakat şimdi göremiyorum yazımı.

ctesi günü doktora gittim ve ALLAH a çok şükür bebiğimi gördüm.kalp atışlarını dinledik.doktor herşey normal dedi.olması gerektiği gibi.crl 1.74. yalnız kansızlık v demir eksikliği çıktı.onun içinde günde 1 defa olmak üzere ilaç kullanıyorum..

merhaba kızlar site uzun süredir yoktu nasılsınız bakalım umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir

selam! kaç gündür meraktan ölecem yav. nooldu bu siteye??
özledim hepinizi,bebişlerin maceralarınısırnaşık şey hadi milleeeeeettt toplanın artıııkkk!hihoyyyt

merhaba arkadaşlar ohhh bee sonunda girdik siteye yaşasınnnnhihoyyyt umarım herkes iyidir

selam kızlar kac gundur gıremıyorduk ozledım sızı benım bulantılar hala felaket bıde cok başım agrıyor sızler nasılsınız

hayirli aksamlar mayis anneleriiii a.s.

kac günün sonunda nihayet girebildik siteye :) bugun doktora gittim 1 ay aradan sonra..ay bebişimi gördüm hanimlar yaa :) elleri ayaklari bi oynuyor bi oynuyor :) sonra yoruluyor duruyor..sonra gene basliyor..yüzer gibi hareketler yapiyor felan..ay cok şirindi yaaa :) göbegini,kafasini,belini,bacaklarini,kalbini gösterdi doktor :) annem hüngür hüngür agladi ben gülme krizine girdim :) ay cok hoş duygular ya..Rabbim tüm bebek isteyen ailelere tez zamanda bu güzel duygulari yasatsin inşaAllah yaaa..

12 haftalik olmusum buarada..benim hesaba göre 11+3 idim..bebiş ilerde gidiyor :) herşey normalmiş..pazartesi ikili test için randevu aldim..inşaAllah hepimizin sonuclari olumlu saglikli cikar..

ay bu arada felaket kilo almişim yaaa..ilk doktora gittigimden bu yana tam tamina 7 kilo almişim :) yuh diyebilirsiniz tutmayin içinizde :))) elevitin sucu benim degil :) doyma hissimi kaldirdi :) bide sigarayi birakinca böyle oldum sanirim :) rejim yapicakmişim :) daha dogrusu bu kilomu 1-2 ay korumam gerekiyormus..birgün peynirli birgün yumurtali kahvalti yap dedi..hamur işleri yeme dedi..8den sonra sadece 1 porsiyon meyve yada yogurt ye dedi..herşeyin fazlasi zarar dedi..normal ekmek yok dedi..

eleviti kesti bu arada..halsiz oldugunda iç sadece dedi..bi kan hapi verdi yada demir hapiydi..tam hatirlamiyorum şimdi..folik asitide 1 hafta sonra kesicekmişim..inşaAllah bu vitamini kesmek işe yarar..yoksa 30-40 kilo alirim ben dogurana kadar :)) Allah muhafaza :)

sancilarim oluyordu benim arada..günde 7-8 kere..böyle bicak saplanir gibi oluyordu..gene progestan verdi..10gün araliksiz kullancam..sonrasina bakicaz artik dedi..devammi tamammi diye..

ay böyle işte hanimlar..şu kilo işi asabimi bozsada bebişin o oynamasini görmek bana dünyalari vermiş durumda..tez zamanda hayirla saglikla hepiniz bu duygulari fazlasiyla yasayin inşaAllahhhh :) öptüm hepinizi Şeniz

selam kızlar kac gundur gıremıyorduk ozledım sızı benım bulantılar hala felaket bıde cok başım agrıyor sızler nasılsınız

merhaba sehercim..geçmiş olsun canim bulantilarin için..benimde dün cok agridi basim..kacinci haftadasin bilmiyorum ama 12.haftada normalmiş..

dr kagan kocatepenin sitesini tavsiye ederim kizlar..orda hafta hafta sizdeki değişiklikler ,bebeginizdeki gelişmeler yaziyor..gerçekten cok faydasini gördüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…