aaaa burcunun da mı var hamilelik durumu?!!
evet cnm kaza olmuş bekliyoru burcu da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa burcunun da mı var hamilelik durumu?!!
slm kızlar nasılsınz?ben iyim çok şükür kaynanam gittiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
oh be dünya varmış anam sinir oldum iyicee anlatam sizede bakın bi bakalım
kaynana umreden gelince 2 gün görümcemde kaldı sonra bize geldi örümcemde takımış bunun peşine kzıını almış geldi bizde kaldı yuhhh yaa
yemek yapmak yok,hazır sofraya oturdular bi güzel
geçen gün zeynep düştü burnunu çelki kapıya çarptı kanadı bende kaptım çocuğu hastaneye eşim hastanede çalışıyo nasılsa baktılar bişey yokmuş aldım annemlere gittik falan
bu olayı anlatıyorum bişey olmazmış düşe kalka büyürmüşşş normal kapı olsa tamam diyorum ne olacakmışmışş deli oldum vallasempatiksalakcinni
neyse bi gün sofrayı kurmaya çalışıyorum salata yapıyorum görümcem yanımdan geçti gördü ne yaptığımı gelmedi sonra geldim sofra hazır dedim eşim diyo ki ablam yattı şimdi mi yiyiyez Allahımmmmm herşey hazır uyumadıysa kaklsın uyuyorsa da sonra zeyneple yesin dedim
neyse kalkmış bizimki oturdu sofraya mıkır mıkır mkırdanıyo hep
aman gürültü olmasın zeynep uyanacak diyorum olsun alışssın diyo sonra hep gürürltü olacakmış bebek olunca
olsun 2 ay daha rahat edeyim diyorum alışssın alışssın diyo ısrarla eşimde bana baktı sus gibisinden iyide deli oldum
görümcenin kızı telin sesini açmış zeynep uyandı daha 2 kaşık yemek almıştım
girdim zeynebin yanına kapıyı da bi güzel çarptımmmm
eşim sonra gelmiş kapıyı sen mi çarptın diyo bana yok dedim elimden kaydıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşim çıktı sofrayı toplamışlar bunlar bi güzel yemek yiyecekmisin diyen yok
tencereleri bile atmışlar makinaya sesleri geliyodu kızmışlardır bana çok da tınnn
görümcemin görümcesigil geldiler kaynanayı ziyarete kadın kek yapmış gelmiş valla
görümcem habire sen otur ebn yaparım diyo akannehirmilletin yanında
kimse yokken oturan kadın
neyseee
akşam eşim pazara gitti dönmesine yakın bana diyorlar sen yat dinlen
yemeğim yok saat 6 olmuş kaynana diyo yemek yapma kahvaltı ederiz
Allahtan eşimin huyunu biliyorum da dinlemedim onları büyük bikavga edecektik sayelerinde
yemek ben yemiycem yapma diyo kadın ya
sen yemezsen yeme ben yiycem dedim
fasulye,pilav,çorba yaptım ona rağmen etsiz miş diye eşim tavuk almış onuda yap pilavın yaına dedi ki kaynana bana kahvaltı hazırla diyo düşününnnkafamçokkarıştı
eşime de o gün surat yaptım gece yatakta da konuşmayacaktım
baktım gecenin bi vakti zeynebi almış gelmiş hem ona hem bana sarıldı yattı
kayanannın gideceği gün bi yakınları vefat etmiş bize yakın oturuyorlar
bizde kahvaltıdaydık
kaynana bana diyo yemek yap ,gelene sütlü kahve yap bizde adet böyle
biliyorum dedim
eşimde ne yapılacaksa beraber yapın anne dedi kaynana da gıkk yokhihoyyythihoyyythihoyyyt
neyse eşim çıktı bize misafir gelecek onları almaya gitti
ben sofrayı topladım ortalığı toplamaya çalışıyorum
baktım kaynan gitmiş odaya oturmuş bi güzel zeynepde benim peşimde düştü yavrum
anen dedim süpürgeyi aç bari
açtı bu çekmiyo diyo çektiği kadar al dedim
Allahım ben mi abartıyorum acaba
çok mu takıyorum ne
nedir çektiğim valla yaa
ben rüyamda gördüm kızı olacak bu sefer ama bu sefer sarışın değil kumral böyle Türkizin gözleri gibi parlak gözlü bi kız Hayırlısı inşallahevet cnm kaza olmuş bekliyoru burcu da![]()
canııııım kıyamam açsın yani çocukla çok zor rejim Allah kolaylık versin.Mezuniyette güzel olur inşallahselam kızlarr
aksama kadar sallandım valla
p.tesi rejime basladım ya vicutta alışmaya calısıyor ondan halsizim biraz
bugun aksam kardeşimin mezuniyeti var ora gitcez umarım kız güzel dururda burnuuzdan getirmez
neyse ben mutfagı bi dolanayım
süper herşey yolunda gözüküyor inşallah hep böyle olur canım.birsencim günaydın canım nasılsın ohh ne güzel geçmiş :) sevindim senin adına
burcu kağana geçmiş olsun
herkese günaydın bugün eşim işe başladı kayınvalidemde ayın birinde falan gidecek kendimi çok yorgun hissediyorum
dün akşam annemlerle birlikte çıktık dolaştık park keyfi yaptık çok güzeldi duru ve yağmur çok eğlendi
ah ah benim kız bi dönem reklam seyretti şimdi onuda bıraktı inat galiba yoksa aç yani dr sorcam öksürüğünüde çözdüm alerjik benceGeçmiş olsun canım.İştahsızlık sorunu çoğunda var herhalde.Ama kuzu da hastaymış ondan hiç bir şey yemek istemiyolar.Ben annemdeyken Duru bronşitti ağzını sıka sıka zorla yedirmeye çalışıyodum.Ben de şimdi 1 saatte Duru yu besledim.o oyun oynarken peşşinde dolanıp ağzına tıkıyorum.Yumurta beyazı verdim,zilli dilini çıkartıp attı.
Birsencim,ne güzel Bursaya gidip güzel zaman geçirmişsin ohh sefan olsun valla,bugün de keyfinin güzel olmasına sevindim.
Maddi sıkıntınıza gelince umarım kolay atlatırsınız.Her evde olan bi şey.Canını sıkma arkadaşım.
canım benim kızda ayakta uyuyor AMA bi süredir uyuycağına yakın ayağımdan bırak sırtını kaşıdım öyle alıştı şimdi uyuycağı zaman ayağımdan atıyor kendini bi iki debelenip uyuyor ama uyumuycaksada yatağı arşınlıyor zor tutuyorum vallaBaba gelince uykusuzum yaaaaa!Yat kalk sersem oluyorumDuru'yu ayağımda sallayıp uyutuyorum,ayaklarım maf oldu ağrıyolar,e tabi bi de ayakta besliyorum.oy oy sabah kalktım belim ayaklarım ağrıyo.
Kendi kendine uyumayı nasıl öğretçem ziiliye ,bi önerisi olan var mıııı?
yavrum benim maşallah diyelim sana hayranım hanzdeye daha çok yatağında oynuyor sen olmadan süpeeeeeeeeer ben odadan çıksam kıyamet koparselam kızlarrr,
bakıyorum hepimizin sorunu suanda aynı
iştahsızlık
uykusuzluk
valla hanzade de önceden güzel yerdi şimdi 1 kase sabah kahvaltısı hazırlıyorum yarısını 1 saatte anca yiyor sonra agızından cıkarmaya baslıyor her öğünümüz bölee doktora sordum hem sıcaklar hemde sıcaklara kalan dişler cok etkiler cocukları üstüne düşme bol sıvı ver mevye yesin dedi sevdiği şeyleri ver istemediklerini zorlama dedi
bende ok dedim artık zorlamıcam
bugun gece cok sıcaktı hanzadee uyudugu yerde anne duu anne duu diye bagırdı her yarım saatte bir yavrum yaa su içmekten sabaha kadar culuk oldu neyle yatırcam blmem tek cıt cıtlı badiyle yatırsam üşürmü acaba
neyse sabah kalktım kahvaltı ev süpür toz al topla bi odam kaldı ordada ütülenecekler var hanzade uyansın o yatagında oynarken bende balkon kapısını acıp birazcık bari ütüleyim
bugun cok sıcak hanzadeyi alıp alıs veriş merkezine gitmeyi planlıyorum bakalım uygulama olacakmı
benden bukadar gecmişi okudum alıntı yapabilirsem yaparım hadi öptm sizleriii
beğendiysen hayırlı olsun canımMerhaba kızlarrr...
oto koltuğu bakıyorum netten..İlk defa bir model gördüm..Diğerleri gibi kaba değil..üstüne büyüklerde oturabiliyormuş..yer kaplamıyor,pratik...trafik kurallrına tamamn uyar ve diğerlerinin sağladığı güvenliği sağlar diyo..bana mantıklı geldi..sizce nasıl?
BEBEK OTO KOLTUĞU PRATİK, #28206677 Gittigidiyor.com
hadi Birsocum hayırlısı olsun bol müşteri dolsunayyyy kimseler yokkk ne oldi size...sabahtan beridir boğuşuorum önce veletlerim gardolabını bi el attım amanın yaa kışlık bişiler kalmıştı ufalmışları ayırdım....
bi dünya çamaşır çıkardım....hepsi yıkanacak alişle ömüşe yoğurt verdim...çorbaları pişiyor....
ipten çamaşırları toplayacağım ve yıkananları asacağım
sonrada ütüye başlayacağım
ayy kk dan emlakcı buldu beni demiştim....nihayetinde buluştuk geldi
abla diyebileceğim biri ilanı astılar hayırlısı olsun inş. biran önce hallederiz şu işi onların kısmeti olsun satılsın inş...
merhaba banucuğum nasılsın kuzular nasıl?
aslı evet malesef herkeste olan bir sıkıntı maddiyat
melin bencede güzel bişi ..
canım iyi sabretmişsin sen hamilesin ve Zeynep te çok küçük bunlarda benim kaynana gibi valla gıcıklarmış.İnşallah uzun süre gelmezler.Ben senin yerine olsam çok iyi oldu geldiğiniz düşük tehlikem var yardım lazımdı sağolun der yatardım kızslm kızlar nasılsınz?ben iyim çok şükür kaynanam gittiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
kaynana umreden gelince 2 gün görümcemde kaldı sonra bize geldi örümcemde takımış bunun peşine kzıını almış geldi bizde kaldı yuhhh yaa
geçen gün zeynep düştü burnunu çelki kapıya çarptı kanadı bende kaptım çocuğu hastaneye eşim hastanede çalışıyo nasılsa baktılar bişey yokmuş aldım annemlere gittik falan
bu olayı anlatıyorum bişey olmazmış düşe kalka büyürmüşşş normal kapı olsa tamam diyorum ne olacakmışmışş deli oldum vallasempatiksalakcinni
neyse bi gün sofrayı kurmaya çalışıyorum salata yapıyorum görümcem yanımdan geçti gördü ne yaptığımı gelmedi sonra geldim sofra hazır dedim eşim diyo ki ablam yattı şimdi mi yiyiyez Allahımmmmm herşey hazır uyumadıysa kaklsın uyuyorsa da sonra zeyneple yesin dedim
aman gürültü olmasın zeynep uyanacak diyorum olsun alışssın diyo sonra hep gürürltü olacakmış bebek olunca
olsun 2 ay daha rahat edeyim diyorum alışssın alışssın diyo ısrarla eşimde bana baktı sus gibisinden iyide deli oldum
eşim sonra gelmiş kapıyı sen mi çarptın diyo bana yok dedim elimden kaydıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tencereleri bile atmışlar makinaya sesleri geliyodu kızmışlardır bana çok da tınnn
görümcemin görümcesigil geldiler kaynanayı ziyarete kadın kek yapmış gelmiş valla
neyseee
Allahtan eşimin huyunu biliyorum da dinlemedim onları büyük bikavga edecektik sayelerinde
fasulye,pilav,çorba yaptım ona rağmen etsiz miş diye eşim tavuk almış onuda yap pilavın yaına dedi ki kaynana bana kahvaltı hazırla diyo düşününnnkafamçokkarıştı
bizde kahvaltıdaydık
biliyorum dedim
eşimde ne yapılacaksa beraber yapın anne dedi kaynana da gıkk yokhihoyyythihoyyythihoyyyt
çok mu takıyorum ne
nedir çektiğim valla yaa
kız aşmıeriyon nedir bu yoksa iştahmı açılıyoraklinialirimsmileSAĞOL canım benim. doğrusun canım, annem hep bize kızınca "anne deme bana" derdi:))
hoşbulduk canım. oğlumun menüsünde belirtmeyi unuttuğum bişi var, meyve ve tatlılar hariç hepsini reklam karşısında yiyoruz:)) yani hipnoz olmuş biçimde:)
afiyyet olsun:)) benim canım da şu carte dor'un dondurmalı pastasından istiyor( ama kocam bulamamış
(
gece korkuyormuki acaba bi okusaydın kızyaww niden kimsler yok
sibel,tuba,hülya,pınar,gülhan,semra,hande, ayyy ismini sayamadıklarım neredesiniz şenlensin sayfamız bee.....
ben 2.30 dan bu yana ütü yaptım ama koptum yaa
eşime inat onun bütün herşeyini ütüledim 13 tişört 8 pantolon,4 gömlek
kendime ait 2 gömlek 3 tişört iki pantolon
çocukların iki pantolon 1 tişört bir nevresimini ütüledim
tabi arada çocukları besledim ....uyuttum ....çamaşır astım bidaha attım makinaya
şimdide fırına tavuk sürdüm.....oturdum öldüm yaaa
yaa kızlar aliş iki üç gündür uykudan çığlık atarak kalıyor sanki bişey olmuş gibi pöfff okudum kaç saat boynuma sarıldı durdu..
kocam hala işteymiş yaaa....offf yemek pişsin bekleyemeceğim kendisini
özlemciğim cnm yaa senin kaynana görümcene
kocana diyecek söz bulamıyorum hepsinin kökne kibrit çöpü....
canım kıyamam yaesracığım gece değil gündüzde ağlıyor cnm ya okuduk kurşun döktük amanın yaaaaaaaa
canım hoşgeldin bu kadar özletme kendini.Valla ağzını sıksanda taklada atsan aç bırak yemek istemiyor hiç iştahsız yani akşam limonlu kek yaptım onu rondodan geçtim sütle önce reddetti sonra beğendi nazla yedi yerken bide ııımmm ım ım diyor ama reddediyor yani inatçı biraz oyun olarak bizde mama sandalyesiyle balkona çıkarıyoruz kuşlar biyav geldi teyze el salla derken 3-5 kaşık yani zor zorNurten "kefir" demissin canim, o ne tam olarak? Kuzenine gelince de, anladigim kadariyla yetim oldugu icin, cevresinde kendisine yakin gördüklerini asiri sahiplenme duygusu var. Bu da kiskanc olmasina ve arada laf dokundurmasina neden oluyor. Anlayisli olup, alttan almak daha dogru olabilir. Hazir meyve derken, kavanoz meyvelerini kastetmistim.
Tuba, neden öyle cok kasindi acaba sirtin gecenin bir yarisi? Ben esimi uyandirsam öyle, sinir olur bana heralde. Yine kasimis adamcagizinkaydirigubbakcemile3
Özlem, kaynanan ve görümcen hangi gezegende yasiyorlar acaba? Hamile kadina bu kadar eziyet. Pes diyorum, baska birsey demiyorum.
Birsen, ne güzel felekten bir Bursa günü calmissin, insanin gönülden dostlari olunca, nerede olursa olsunlar, gitmek istiyor. Evinizde satilir insallah bir an önce, maddi sIkintiniza da iyi cözüm bulmussun, böyle tutumlar evlilikte esleri daha cok bagliyor birbirlerine.
Hanzade'nin suyla oynama resimleri cok güzeldi.
Burcu hamile mi acaba?
Birde yemek yesinler diye bebislerin agizlarini sIkMayin kizlar ya, ben birkac kere denedim, sonra vicdan azabi cektim. Yemege karsi asiri tepkisel oluyorlar böyle olunca ve sürekli istahsizlik sorunlari olur zannimca. Ben yemediginde öncelikle tadini begenmemis olabilecegini düsünüyorum, sonra da tok olabilecegini. Eger ikiside degilse, muhtemelen sIkIntisi vardir ya da beslenme düzeninin degismesini istiyordur. Cocugu bazen cok istahsizlik ceken bir anne olarak ben, bir süredir uyguladigim birkac yöntemle basariyla yemek yediriyorum artik. Catal, kasik ve kaseyle oyun oynamasina izin veriyorum. Yemege karsi ilgisi gelissin diye, eger uyaniksa bizimle mutlaka sofraya oturtuyorum. Ve istahsiz oldugunda, yüzünü oksayarak rahatlatiyorum, sarki söylüyorum. Üzerindeki stres gecince yavas yavas yiyiyor ve onu zorlamadigimi, zorlamayacagim mesajini vermeye calisiyorum. Birde kücük boncuklar var, onlari masasina birakiyorum, sürekli kayiyorlar masada, tutmasi pek kolay olmuyor. Bu da onu eglendiriyor, o oynarken, bende yediriyorum.
sağol seninde mübarek olsun canım.bende tayt la yatırıyorum biraz bol gelenlerden iyi oluyor eğlenceli bi gecede geçirmişsin.Canım bu ara nereye gitseler durmuyolar yine iyi durmuşselam bacılar
bizde mezuniyete gittik aman yaa daha dün dizimde salladıgım cocuk şimdi koca adam oldu insan duygulanmadan edemiyor
çok güzel bir geceydi hanzade baya bagrış cagrış gözleri üstüne cekti herzamanki gibi neyseki cubuk kraker ve browniyle azıcık sakinleştirdim
tören tam bitmek üzereydiki hazade duramadı bizde kalktk eve geldik hanzade bugun aksam yemegini sadece yodurtla gecistirdiği için biskuvili süt yaptım uydu yavrucak üstündede sadece cıt cıtlı badi ve sort giydirdim rahat rahat uydusun boddi
duş aldım derken bu saat oldu
bebişlerin davranışlarından bahsetmişsiniz hanzade de ben ne diyorsam aynısını tekrarlıyor yaa herşeyimin taklitini cıkarıyor yanında cok dikkatli olmam lazım artık
birde uydunun gidip düymesine basıyor kapatıyor acıyor bazen o kapatınca ben kumandadan acıyorum ona gıcık oluyor :):):
ŞİMDİDEN KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN duada bizleride unutmayın
kızlar ben gidiyorum birazda kitap okucam sacımı kurutcam yatıcam
iyi geceler görüşürüz
diyorum bu ara arkalarında 3 kilo en az verilir bide sabır ne olur bilmiyorumiyi geceler bacılar
Filizcim yoksun ne zamandır, yemek konusunda nasıl bir sabır seninki ya, helal olsun valla, bende oyun oynatmaya çalışıyorum ama sen aşmışsın, yazdıklarını bi daha okuycam :)) bende bikaç kere ağzını sıkmayı denedim ama hiç etkili olmuyo
Birsen oh bitirdin ütüleri darısı başıma bi paket hanımeller miklava: neyse yarın yorulcakmışsın bugünde yorulmuşsun gerçi, arada öle kaçamaklar oluyo bende bugünlerde dondurmaya fena sardım bi daha almıycam
Özlemcim kıyamam ya nasıl insanlar bunlar, kaynana konusunda bende çok dertliyimyorma çok kendini
Esracım Türkiz yerdeydi he Masal da koltuklara çıkmayı öğrendi, ordanda sehpaya çıkıp vitrine bakmak istiyo, izin vermeyincede ağlıyo
Bugünlerde forum sessiz Pınar da yok, Defdef nasıl oldu acaba ?
Bizde bi değişiklik yok, sabah kalkıyoruz iş yap Masalın mamalarını hazırla, kayınpeder bizde kalıyo, standa gidiyo gece geç geliyo, Orhan da işten sonra eve geliyo yemekten sonra gidiyo 12 gibi geliyo babam 2 de falan geliyo, burda metroportan daha çok iş oluyo ama kirası daha fazla, napalım hayırlısı ya artık üzmek istemiyorum kendimi bu konu için, takmamaya çalışıyorum, öğleden sonraları geziyoruz biraz kızımla hafta sonuda standa giderim heralde, bi arkadaşım Arabistan a gidcekmiş onun için toplanılacakmış ama bakalım oraya gideriz belki, hafta içi de gideyim diyorum standa ama iki üç gündür akşamları esiyo, orasıda deniz kenarı iyce esiyo, çevresini kumaş çardakla kapatcaklarmış o zaman gideriz artık akşamları
canım diyet sırasındada moral çöküyor açlıktan sinirler gergin oluyor insan e bide alıngan dikkat et onun için.Sabır diyorumSelamlar Kizlar,
Kac gündür cok keyifsizdim, yazmakta istemedim. Pekte online olamadigim icin, okuyamadimda...Birde diyete basladim bir haftadir, bugün tartildim, 2 kilo gitmis. Cok abartili bir giris yaptim sanirim ama kendimi öyle bir konsantre etmisim ki, icimden hicbirsey yemek gelmiyor. Altin kuralim, sana cok güzel gelen ama aslinda düsman olanlari, tadini unutuncaya kadar yemeyeceksin. Doymadigim ögünleri bol yogurt yiyerek tamamliyorum, birde meyve.
Haricinde günlerim genelde can sIkIntisiyla geciyordu, sanirim adet olacagim, bu yüzdenmis. Sirf benim bu gerginligim yüzünden, esimle tarihi bir kavga ettik, hic sevmedigim huyum yine girdi devreye, restlesme ve inat. Neyseki cözdük sorunumuzu, iyi de oldu aslinda. Insan sene de en az bir kere büyük bir kavga etmeli, eteklerindeki taslari dökmeli bence. Hem rahatlatiyor, hemde barisma evreleri ve sonrasi acayip keyifli oluyor.
Doruk da iyi teyzeleri. Ona oyun icat edene kadar canim cikiyor tüm gün. Mekanizmasi olan seylere ilgi duyuyor ve cözecegim diye deli oluyor. Televizyon kumandasini kullanmayi ögrendi, acma, kapama, ses verme ve kisma fonksiyonlarini kullaniyor. Lafta dinlemiyor artik pek, sinir olup duruyorum. O da benim sinirlenme hallerimi taklit edip gülüyor sipa. Bas parmagimi gösterip, "Doruk Hayir" diyorum. O da aynisini bana yapiyor.
Bir gecmise göz atayim.
slm kızlar nasılsınz?ben iyim çok şükür kaynanam gittiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
neyseee
bizde kahvaltıdaydık
biliyorum dedim
çok mu takıyorum ne
nedir çektiğim valla yaa
yaww niden kimsler yok
sibel,tuba,hülya,pınar,gülhan,semra,hande, ayyy ismini sayamadıklarım neredesiniz şenlensin sayfamız bee.....
ben 2.30 dan bu yana ütü yaptım ama koptum yaa
eşime inat onun bütün herşeyini ütüledim 13 tişört 8 pantolon,4 gömlek
kendime ait 2 gömlek 3 tişört iki pantolon
çocukların iki pantolon 1 tişört bir nevresimini ütüledim
tabi arada çocukları besledim ....uyuttum ....çamaşır astım bidaha attım makinaya
şimdide fırına tavuk sürdüm.....oturdum öldüm yaaa
yaa kızlar aliş iki üç gündür uykudan çığlık atarak kalıyor sanki bişey olmuş gibi pöfff okudum kaç saat boynuma sarıldı durdu..
kocam hala işteymiş yaaa....offf yemek pişsin bekleyemeceğim kendisini
özlemciğim cnm yaa senin kaynana görümcene
kocana diyecek söz bulamıyorum hepsinin kökne kibrit çöpü....
Nurten "kefir" demissin canim, o ne tam olarak? Kuzenine gelince de, anladigim kadariyla yetim oldugu icin, cevresinde kendisine yakin gördüklerini asiri sahiplenme duygusu var. Bu da kiskanc olmasina ve arada laf dokundurmasina neden oluyor. Anlayisli olup, alttan almak daha dogru olabilir. Hazir meyve derken, kavanoz meyvelerini kastetmistim.
Tuba, neden öyle cok kasindi acaba sirtin gecenin bir yarisi? Ben esimi uyandirsam öyle, sinir olur bana heralde. Yine kasimis adamcagizinkaydirigubbakcemile3
Özlem, kaynanan ve görümcen hangi gezegende yasiyorlar acaba? Hamile kadina bu kadar eziyet. Pes diyorum, baska birsey demiyorum.
Birsen, ne güzel felekten bir Bursa günü calmissin, insanin gönülden dostlari olunca, nerede olursa olsunlar, gitmek istiyor. Evinizde satilir insallah bir an önce, maddi sIkintiniza da iyi cözüm bulmussun, böyle tutumlar evlilikte esleri daha cok bagliyor birbirlerine.
Hanzade'nin suyla oynama resimleri cok güzeldi.
Burcu hamile mi acaba?
Birde yemek yesinler diye bebislerin agizlarini sIkMayin kizlar ya, ben birkac kere denedim, sonra vicdan azabi cektim. Yemege karsi asiri tepkisel oluyorlar böyle olunca ve sürekli istahsizlik sorunlari olur zannimca. Ben yemediginde öncelikle tadini begenmemis olabilecegini düsünüyorum, sonra da tok olabilecegini. Eger ikiside degilse, muhtemelen sIkIntisi vardir ya da beslenme düzeninin degismesini istiyordur. Cocugu bazen cok istahsizlik ceken bir anne olarak ben, bir süredir uyguladigim birkac yöntemle basariyla yemek yediriyorum artik. Catal, kasik ve kaseyle oyun oynamasina izin veriyorum. Yemege karsi ilgisi gelissin diye, eger uyaniksa bizimle mutlaka sofraya oturtuyorum. Ve istahsiz oldugunda, yüzünü oksayarak rahatlatiyorum, sarki söylüyorum. Üzerindeki stres gecince yavas yavas yiyiyor ve onu zorlamadigimi, zorlamayacagim mesajini vermeye calisiyorum. Birde kücük boncuklar var, onlari masasina birakiyorum, sürekli kayiyorlar masada, tutmasi pek kolay olmuyor. Bu da onu eglendiriyor, o oynarken, bende yediriyorum.
selam bacılar
bizde mezuniyete gittik aman yaa daha dün dizimde salladıgım cocuk şimdi koca adam oldu insan duygulanmadan edemiyor
çok güzel bir geceydi hanzade baya bagrış cagrış gözleri üstüne cekti herzamanki gibi neyseki cubuk kraker ve browniyle azıcık sakinleştirdim
tören tam bitmek üzereydiki hazade duramadı bizde kalktk eve geldik hanzade bugun aksam yemegini sadece yodurtla gecistirdiği için biskuvili süt yaptım uydu yavrucak üstündede sadece cıt cıtlı badi ve sort giydirdim rahat rahat uydusun boddi
duş aldım derken bu saat oldu
bebişlerin davranışlarından bahsetmişsiniz hanzade de ben ne diyorsam aynısını tekrarlıyor yaa herşeyimin taklitini cıkarıyor yanında cok dikkatli olmam lazım artık
birde uydunun gidip düymesine basıyor kapatıyor acıyor bazen o kapatınca ben kumandadan acıyorum ona gıcık oluyor :):):
ŞİMDİDEN KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN duada bizleride unutmayın
kızlar ben gidiyorum birazda kitap okucam sacımı kurutcam yatıcam
iyi geceler görüşürüz
iyi geceler bacılar
Filizcim yoksun ne zamandır, yemek konusunda nasıl bir sabır seninki ya, helal olsun valla, bende oyun oynatmaya çalışıyorum ama sen aşmışsın, yazdıklarını bi daha okuycam :)) bende bikaç kere ağzını sıkmayı denedim ama hiç etkili olmuyo
Birsen oh bitirdin ütüleri darısı başıma bi paket hanımeller miklava: neyse yarın yorulcakmışsın bugünde yorulmuşsun gerçi, arada öle kaçamaklar oluyo bende bugünlerde dondurmaya fena sardım bi daha almıycam
Özlemcim kıyamam ya nasıl insanlar bunlar, kaynana konusunda bende çok dertliyimyorma çok kendini
Esracım Türkiz yerdeydi he Masal da koltuklara çıkmayı öğrendi, ordanda sehpaya çıkıp vitrine bakmak istiyo, izin vermeyincede ağlıyo
Bugünlerde forum sessiz Pınar da yok, Defdef nasıl oldu acaba ?
Bizde bi değişiklik yok, sabah kalkıyoruz iş yap Masalın mamalarını hazırla, kayınpeder bizde kalıyo, standa gidiyo gece geç geliyo, Orhan da işten sonra eve geliyo yemekten sonra gidiyo 12 gibi geliyo babam 2 de falan geliyo, burda metroportan daha çok iş oluyo ama kirası daha fazla, napalım hayırlısı ya artık üzmek istemiyorum kendimi bu konu için, takmamaya çalışıyorum, öğleden sonraları geziyoruz biraz kızımla hafta sonuda standa giderim heralde, bi arkadaşım Arabistan a gidcekmiş onun için toplanılacakmış ama bakalım oraya gideriz belki, hafta içi de gideyim diyorum standa ama iki üç gündür akşamları esiyo, orasıda deniz kenarı iyce esiyo, çevresini kumaş çardakla kapatcaklarmış o zaman gideriz
kolay gelsin sana cnmm
eşim i akşam üstü Türkizi oynatmak için apartmanın önüne gönderdim apartmanımızda Taha isminde 3-4 yaşlarında bi oğlan var bi iki kere Türkizi öperken dudağından öpmüş bende kızdım yapma falan dedim neyse eşime çocuklar söylememişmi eve bi geldi bana bi bağırdı bi kızdı dedim uyardım ben çocuğu yok anlamıyor resmen dövcek bugün o öper dedi sonra diğeride oyun gibi öper benim kız normal zanneder 3-4 yaşına geldiğinde mahallede sapığın teki taciz eder anlamz herşey olur falan Allahım bi daha çıkarmıycaksın dedi sokağa ne desem boş bakalım ne olacak
Amn Allah korusnn.Öle kötü şeyler düşünmeyin be..biraz dikkat edersiniz bi zaman sonra unuturr gider...