• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım.inş. güzelce atlatırsınız aşıyı.hayırdır canım neden kafan karışık?
aynurcum selam
valla aşımızı vurunduk ordan anneme gectk içime sinmedi dün telefonda sesi iyi gelmedi
gece hanzade hiç uyumadı 12 de yatı sabah 6 da kalktı
bugun gün boyu 1 saat falan uyudu şimdi salak gibiyim
ama yavrum diş cıkarıyor baktım
gripte oldu burnu akıyor
nefes alamıyor
sıcakta mahvediyor bu arada
erken yatan kuzum 2 gündür gec yatıyor ya bende krizlere girdim tabi
neyse canım ben bi hatunu uyutmaya calısıp geliyim işte böle

geçmiş olsun nurancim a.s. inşaAllah biran önce toplar kuzum :(

ben kactim kizlar hayirli geceler a.s.

sagol canım benim şimdi uyuttum kızı inşallah huzurlu bi gece gecirir kıyamıyorum yaa
buhar makinası taktım sanırım burnunu actı rahat nefes aıyor

sanada hayırlı geceler görürşürüz

Size yazdıktan sonra Defne uyandı hemen. Oynacık azcık. Çorbasını içirdim. Danino hastası oldu benim kız. Hergün 4 taneye tamamlamadan içi rahat etmiyor. Onları yedirdim. Belki yer diye yoğurt mayaladım bakalım yarın denicem. Sonra akşam için kakaolu puding yapayım dedim kocişime. Onu yaparken Defdef'de dolanıyordu yanımda. Bi ara kayboldu gözden ve bir küttt sesi. Nasıl becerdiyse küvetin içine atmış kendini ya eyvahedigeldismile Halbuki dışarıdan boynuna geliyor hizası. Nasıl yaptı, nasıl atladı içine anlamadım. Alnının sağ tarafı morarıp şişti. Ağlata ağlata buz tuttum. Doktor kontrol altında tut dedi. Neyse sustu hemen. Keyfide yerindeydi. Şişlik indi az kaldı, morlukta bayağı azaldı. Çok ağladı terledi diye duşa girdik birlikte. Önce ben yıkandım sonra onu yıkadım. O arada eşim geldi. Hemen yemeğimi koydum. Makarna pişirdim. Salata yaptım. Yedik, mutfak toparladım, şimdi uyudu Defdoş. Koltukta yatıyor yanımda. İnşallah kısa uyurda akşam uykusuna geç yatmaz.

Bende azcık ayaklarımı uzatıp tv izleyeyim kocişimle. Öptüm sizi kızlar a.s.

ayy gecmiş olsun defneye valla hiç göz ayırmaya dalmaya gelmiyor hemen bişi yapma peşindeler
yine benimki şimdilik daha kolay yürümediği için
bu haraketlilikle yürürse bide naparımm bilmem

aynurcum selam
valla aşımızı vurunduk ordan anneme gectk içime sinmedi dün telefonda sesi iyi gelmedi
gripte oldu burnu akıyor
nefes alamıyor

canım kıyamam prensesime.inş. niranönce gribi geçer.diş çıkartırken çok huysuz oluyolar bizimkide öyle durduk yere ağlıyor bazen.bugün düne göre daha iyiydik parka gittik keyfi yerine geldi.ama 2 gündür kakasını günde 3-4 defa sulu şekilde yapıyor ishal galiba. muz verdim.azöncede hastaneden geldik eşime e mar çekildi.bende bi oğlana bakayım geliyorum hadi sen uyut prensesini canım bende burlardayımopuyorumnanaktan

nurancım geçmiş olsun canım havalar çok değişken kuzular da şaşırdı yazık inşallah yarın bişeciği kalmaza.s.

pınarcıım sorma canım yaaa okuldan çıktıktan sonra o bir saat bir gözüme geliyor valla ama hem komşumun oğlu çok rica etti dersleri baya kötüydü bu dönem inşallah teşekkür alacak yazında devam edicez hem de maddi olarak çok rahatlatıyor bizi baya alıyorum ordan
defdoşa da geçmiş olsun küvete nasıl düştü ki hayret cadıya bak sen lasonil sürseydin hemen hiç morarmıyor o zaman geçmiş olsun tekrara.s.

tubacım dedeciğine geçmiş olsun canıma.s.
ayrıca sana da geçmiş olsun bayan hoca seni baya yoracak kaydirigubbakcemile3

bende Annemde oturdum baya Almanyadan annemin teyzesi gelmiş oturduk ordan kızımla alışveriş yaptı geldik yedirdim uyudu kuzum biz de eşimle oturuyoruz size bakayım yatayım dedima.s.

canım kıyamam prensesime.inş. niranönce gribi geçer.diş çıkartırken çok huysuz oluyolar bizimkide öyle durduk yere ağlıyor bazen.bugün düne göre daha iyiydik parka gittik keyfi yerine geldi.ama 2 gündür kakasını günde 3-4 defa sulu şekilde yapıyor ishal galiba. muz verdim.azöncede hastaneden geldik eşime e mar çekildi.bende bi oğlana bakayım geliyorum hadi sen uyut prensesini canım bende burlardayımopuyorumnanaktan

hayırdır canım eşinin nesi var?
valla gülüm bana bugunde uyku yok sanırım 11 de uyuttum hanzadeyi şimdi mızırdanmaya basladı uykusunun arasında aglıyor kuzum ilaç verdim tekrar yarısını cıkardı karnıda ac sayılır sütünüde içmedi
şimdi kucagımda salladımda geldim
alperendemi diş cıkarıyor yoksa ishal oluyorlarya ondan sordum

selam olsun canlar,,,

kızlar ya defne nin hala öksürügü geçmedi ve bu sabah kustu dün gecede huysuzluktan kudurdu diyebilirim ne yapacagımı şaşırdım ya:((((((( yarn kan sonuçlarını gösteririken defeneyide göötürcem öksürük geçmezse film çekicez demişti çektirelim bakalım.. oyyyy oyyy inş. bronşit falan demez allahım lütfen yaaa..

kızlar aklımda kalanlar bukadardı herkese sevgiler...
gidin bakalım cnm ne gerekiyorsa yaptır inş sonuçları temizdir basit bi üşütmedir kzuumun hastalığı,haberlerini bekliyoruz nurten
Afferim bacım yap yap yor kendini bu kadar madalya vericekler sana :oklava:

.
ne yapayım cnm ya yapmadan olmuyor ki,anlayan insan deiller,kendine dikkat et diyorlar ama sadece dillerinde işteakannehir
Size yazdıktan sonra Defne uyandı hemen. Oynacık azcık. Çorbasını içirdim. Danino hastası oldu benim kız. Hergün 4 taneye tamamlamadan içi rahat etmiyor. Onları yedirdim. Belki yer diye yoğurt mayaladım bakalım yarın denicem. Sonra akşam için kakaolu puding yapayım dedim kocişime. Onu yaparken Defdef'de dolanıyordu yanımda. Bi ara kayboldu gözden ve bir küttt sesi. Nasıl becerdiyse küvetin içine atmış kendini ya eyvahedigeldismile Halbuki dışarıdan boynuna geliyor hizası. Nasıl yaptı, nasıl atladı içine anlamadım. Alnının sağ tarafı morarıp şişti. Ağlata ağlata buz tuttum. Doktor kontrol altında tut dedi. Neyse sustu hemen. Keyfide yerindeydi. Şişlik indi az kaldı, morlukta bayağı azaldı. Çok ağladı terledi diye duşa girdik birlikte. Önce ben yıkandım sonra onu yıkadım. O arada eşim geldi. Hemen yemeğimi koydum. Makarna pişirdim. Salata yaptım. Yedik, mutfak toparladım, şimdi uyudu Defdoş. Koltukta yatıyor yanımda. İnşallah kısa uyurda akşam uykusuna geç yatmaz.

geçmiş olsun cnm ya defneye,yavrum kıyamam canı çok yanmıştır
sen 2-3 saat uyutmasaydın düşünce gerçi dr.söylemiştir size
inş bişey olmaz kuzuya
selam kizlar a.s.

özlem cok dinlenmiş gene bugun :) ha gayret canim..mayis anneleri seninle ve nurtenle gurur duyuyor..yilin camasir suyu ödülünü size vericez :hooray:
nurtene ver,in ödülü cnm ya ben çamaşır suyu kullanmıyorum artık evdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3onun yerine if alıyorum ne kadar temizlerse artık
yapmadan olmuyo be güzelim hele misaifr olunca hadş normalde es geçiyorum ama Allah sonumuzu hayır etsin
ay bugun bitsin artik..sabahtan kayinvalideme gittim (he pinarcim sormustu kayinvalidene yakinmisin diye..bak şimdi geldi aklima :) evet canim..yürüme 10dak mesafedeyim ;) )..ögleden sonra eve gelcektim..ama eşimin teyzesi geldi karamürselden..hadi onu bekledim..ee hemende cikamadim..derken 5te eve geldim..6da da eşim geldi..ben hiç bişi yapamadim bugun :(

eşimin izin tarihi belli olmadigi için rezervasyon yapamamiştik tatil köyüne..p.tesi belli oldu..bende gecen hafta aramiştim yer var demişlerdi diye rahat davrandik iyice..ay eşim bugun bi aradiki yer kalmamiş hiç :( temmuzda varmiş yer..ama bizim tatilimiz 19-27 arasi :( ay bu saatte nereyi bulcaz yaaa püffff..

ay hadi neyse onu atlattim geldim eve..baska bişeylere canım sıkıldı..sonra eşim geldi.."sana 1 iyi 1 kötü haberim var" dedi..kötüyü alayim dedim..yok iyiden basliyim dedi..eşim bir süredir bi ajansla görüşüyordu..ingilizcesini geliştirmek için..istedigin ülkeden (istedigin aksan için) yabanci hoca buluyorlar ve istersen sadece konusma dersi veren hocalari buluyorlar vs vs..neyse bizimkine uygun bulamadilar 1 aydir..eşim ingiliz,erkek ve mühendis istiyordu..ay bulununlarda aksam pendige gelmeyi kabul etmiyordu felan filan..iyi haber hoca bulunmus..kötü haber hoca bayanmiş :oklava: ay ne sinir oldum yaaaa..Allah'tan ders evde olcakta arada bir kollarim onlari artik :P ama sinir oldum..şokum gecince iyi bi tartişcaz bu konuyu :oklava:

püf yani..

neysem..dedeciğimi getirmişler..anneme yerleşmiş..yarin onu görmeye gidicem inşaAllah..cok cok özledim onu..az önce konustum telefonda..cok zor konusabiliyor artik :( canim ya..dedecim yarin gelicem serrayla dedim..yorulma kizim diyor ya :(

yarin aksam annemde kalicam..ordaki pc bozuk..eski pc yi kurucam tekrar..özetle anca cuma aksami gelebilirim..herhangi bi değişiklik olursa bana telden ulaşin he :)

hadi öptüm hepinizi a.s. cenem düştü gene :)

inş istediğiniz yeri ayarlarsınız cnm tatil için
endişelenme lütfen
kız adamın en suçu var öğretmen bayansa ne olacak ki
benim eşim her gün 30 tane bayanın içinde çalışıyo valla ebn ne yapayım
güvenmekten başka çare yoka.s

slm kzılar
misafirlerim gitti ortalığı topladım size bi bakayım dedim
mehmet paşa rahat vermiyo ki sıcaktan bunaldı galiba o da sürekli tepikliyo valla,daha 3 ayım var zeynepte son aylarda böyleydim 9.ayımı düşünemiyorum bi yerden eli kolu çıkacak sanırım bu gidişle
eşime de kızdım bu gece
dün dondurma almıştı 1 kg hepsini yedim
bugünde karpuz vardı azcık buzluğa koydum daha da soğusun diye
neymiş sabırsızmışım dayanklı olmam lazımmış
gece cam açık kalsın çok sıcak uyuyamıyorum diyorum olmazmış hırsız girermişşşş
dedim sen 10 dk çek benim çektiğimi anca anlarsın
neymiş o beni düşünüyormuşmuş sonra acısını çekermişim nasıl olacaksa
söyledi söyledi ne yaprsan yap paşa gönlün bilir diyo ya deli oldum gece gece
hormonlarım tavan mı yaptı ne
neyse ben yatayım zeynep erken kalkar yine
herkese iyi geceler

neyse canlarım yarın görürşürüz hanzadenin sagı solu belli olmaz her an uyanabilir bende o uyumusken fırsatı degerlendirip yatayım biraz yarın görüşürüz

Kızlar geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler, arada hala topuğum ağrıyor fakat yürümekten yada işlerimi görmekten alıkoyacak kadar değil, genellikle hareketsiz kalınca sızlıyor...yürüyünce hiç hissetmiyorum

aynurcum selam
gripte oldu burnu akıyor
nefes alamıyor

Geçmiş olsun kuzuya cnm... bu arada senin adın ne?
selam olsun canlar,,,

kızlar ya defne nin hala öksürügü geçmedi ve bu sabah kustu dün gecede huysuzluktan kudurdu diyebilirim ne yapacagımı şaşırdım ya:((((((( yarn kan sonuçlarını gösteririken defeneyide göötürcem öksürük geçmezse film çekicez demişti çektirelim bakalım.. oyyyy oyyy inş. bronşit falan demez allahım lütfen yaaa..

birsen geçmiş olsun cnm demek kusma salgını varmışş he?? kutlayın demesi gibi hey salgında illa bizi bulur... inş. şimdi iyidir??

filizcim hoşgeldin cnm tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.. ama buradan sonra orası ve sessizlik hiç çekilmiyor dimi?? cnm şu oyun grubunu iyi düşünmüşsün bende çok istiyorum kışa bakalım..bide adet konusunda dra gitmesende bi tel. açıp sorabilirsin.. görüşürüz cnm..

banunun eşinede geçmiş olsun inş. eşide çabucak toparlar...

pınarcım yine gezmelerde coşmuşsun :)))

ferdacım öpüyorum cnm dağhanımı ve seni..

tülaycım kolay gelsin çok çok öpüyorum...

kızlar aklımda kalanlar bukadardı herkese sevgiler...

Geçmiş olsun prensese ya okudumda tüm bebeklerimiz hasta :((
Size yazdıktan sonra Defne uyandı hemen. Oynacık azcık. Çorbasını içirdim. Danino hastası oldu benim kız. Hergün 4 taneye tamamlamadan içi rahat etmiyor. Onları yedirdim. Belki yer diye yoğurt mayaladım bakalım yarın denicem. Sonra akşam için kakaolu puding yapayım dedim kocişime. Onu yaparken Defdef'de dolanıyordu yanımda. Bi ara kayboldu gözden ve bir küttt sesi. Nasıl becerdiyse küvetin içine atmış kendini ya eyvahedigeldismile Halbuki dışarıdan boynuna geliyor hizası. Nasıl yaptı, nasıl atladı içine anlamadım. Alnının sağ tarafı morarıp şişti. Ağlata ağlata buz tuttum. Doktor kontrol altında tut dedi. Neyse sustu hemen. Keyfide yerindeydi. Şişlik indi az kaldı, morlukta bayağı azaldı. Çok ağladı terledi diye duşa girdik birlikte. Önce ben yıkandım sonra onu yıkadım. O arada eşim geldi. Hemen yemeğimi koydum. Makarna pişirdim. Salata yaptım. Yedik, mutfak toparladım, şimdi uyudu Defdoş. Koltukta yatıyor yanımda. ınşallah kısa uyurda akşam uykusuna geç yatmaz.

Ahh pınarr okurken eyvahh dedim sen ne kadar korkmuşsundur kimbilir...geçmiş olsun, en hareketli dönemleri bizimde en zor tabi...
kocişim geldi,yemeğimizi yedik,ben hmene kuaföre çufçufladım saçımı boyatmaya ama adamın cenazesi varmış erkenden gitmiş yarına kaldı artık markete uğrayıp geri geldim,mutfağı toparladım Anıl uyutmuştu Dağhanı,o da spora yazılmaya gitti benim adam gaza geldi zayıflıcak inşalah eski fit kocamı özledimmm...neyse oda tok karnına diye bikaç saat sonra gidecek,bende o gelmişken bi duşa giriyim,zaten Dağhan kucağında uyuyor o da maç izliyor hadi ben gittim,şu çıkmadan bi duş alıyım...

Bende dip röflemi yaptıracaktım ama vazgeçmiş gibiyim, güneşte açılıcak iyice yıpranacak çok bakım isteyecek... kağanla zorr
selam kızlar nasılsınız?bende okuldan geldim annem yemek yapmış eşim gecikirim deyince anneme gittim kahve içtim sonra bi baktım bizim apartman bahçede çocukları oynatıyor herkes aldım Türko yu gittk benimkide geziyor arkalarından sonra eve çıktık yarın akşam misafirim var hala bişey yapmadım iştende 6 da çıkıyorum artık ne yetişirse diycem.bizden böyle

Canım çekti esraaa :)) artık karşılıklı içeriz birer türk kahvesi inş.
ay bugun bitsin artik..sabahtan kayinvalideme gittim (he pinarcim sormustu kayinvalidene yakinmisin diye..bak şimdi geldi aklima :) evet canim..yürüme 10dak mesafedeyim ;) )..ögleden sonra eve gelcektim..ama eşimin teyzesi geldi karamürselden..hadi onu bekledim..ee hemende cikamadim..derken 5te eve geldim..6da da eşim geldi..ben hiç bişi yapamadim bugun :(

eşimin izin tarihi belli olmadigi için rezervasyon yapamamiştik tatil köyüne..p.tesi belli oldu..bende gecen hafta aramiştim yer var demişlerdi diye rahat davrandik iyice..ay eşim bugun bi aradiki yer kalmamiş hiç :( temmuzda varmiş yer..ama bizim tatilimiz 19-27 arasi :( ay bu saatte nereyi bulcaz yaaa püffff..

ay hadi neyse onu atlattim geldim eve..baska bişeylere canım sıkıldı..sonra eşim geldi.."sana 1 iyi 1 kötü haberim var" dedi..kötüyü alayim dedim..yok iyiden basliyim dedi..eşim bir süredir bi ajansla görüşüyordu..ingilizcesini geliştirmek için..istedigin ülkeden (istedigin aksan için) yabanci hoca buluyorlar ve istersen sadece konusma dersi veren hocalari buluyorlar vs vs..neyse bizimkine uygun bulamadilar 1 aydir..eşim ingiliz,erkek ve mühendis istiyordu..ay bulununlarda aksam pendige gelmeyi kabul etmiyordu felan filan..iyi haber hoca bulunmus..kötü haber hoca bayanmiş :oklava: ay ne sinir oldum yaaaa..Allah'tan ders evde olcakta arada bir kollarim onlari artik :P ama sinir oldum..şokum gecince iyi bi tartişcaz bu konuyu :oklava:

püf yani..

neysem..dedeciğimi getirmişler..anneme yerleşmiş..yarin onu görmeye gidicem inşaAllah..cok cok özledim onu..az önce konustum telefonda..cok zor konusabiliyor artik :( canim ya..dedecim yarin gelicem serrayla dedim..yorulma kizim diyor ya :(

yarin aksam annemde kalicam..ordaki pc bozuk..eski pc yi kurucam tekrar..özetle anca cuma aksami gelebilirim..herhangi bi değişiklik olursa bana telden ulaşin he :)

hadi öptüm hepinizi a.s. cenem düştü gene :)

Aksilikler üstüste gelmiş gerçekten... bende eşimi kıskanırdım bu durumda bak olmaz ama

kızlar banunun eşi çıkmış ameliyattan.2 gün yatıcakmış hastanede selamı var hepinize

aaa hay Allah ya haberim olmadı benim...
ya biliyorum ama ne bileyim genede içimde bir korku var. bi akrabamız var kendisi çalışmış çocuğuna babannesi bakmış çocuk annesine ismiyle hitap ediyormuş babanneyede anne diyormuş bide benim annemde çalışıyordu ben annemi çok özlüyordum nasıl bir duygu biliyorum o yüzden bilmiyorum ya kafam karışık o yüzden kafamçokkarıştı

Cnm sen işten ayrılmamışmıydın ben öyle hatırladım, ama çocuğun başkasına anne demesi kadar kötü bisey olmasa gerek...
Selam bacılar a.s.

Ya herkes aynı dertten muzdarip. Bu ne sıcak ya kafamçokkarıştı Hava bu kadar kapalı olduğu halde 30 derece ev şuanda kafamçokkarıştı Çocukta pişiyor valla ne yapacağımı şaşırdım. Sabah yıkadım kuzumu. Akşama doğru bi daha yıkarım. Ancak öyle rahatlıyor yavrum.

Dünde babanesinin bahçesinde verdik eline su hortumunu. Hem bahçeyi suladı, hem betonları ıslattı. Hemde sularla oynadı durdu. Acaip hoşuna gidiyor su ile serinlemek. Sabahtan beride her fırsatta muslukları gösterip ıhh ıhh diye elini yüzüne sürüyor. Yazık kuzularımıza valla. Temmuz-ağustosta yandık ki ne yandık eyvahedigeldismile

Tatilimize de 1 ay kaldı hayırlısı ile. Valla gelse şu 2 Temmuz'da atsak kendimizi denize. 1 hafta iyi gelecek bize zemuszemus

Bugünde sabah spora gittim. Ordan geldim yerlerimi sildim, toz aldım. Renklilerimi yıkadım astı annem sağolsun. Şimdi de beyazlar yıkanıyor. Defdoş'u uyuttum. Annemle çay keyfi yaparken size bakayım dedim a.s.

Senin evde çok sıcak demek, kuzular bunalıyor sıcaktan daha haziran başı ya... küresel ısınma bu sene etkisini tam anlamıyla göstermeye başladı
günaydın tünaydın kızlarr..

herkesi bi sıkıntı almış gidiyoo..hava da tetikliyo sanırım...ay sıcaktan şikayet ediyoruz soğuktan şikayet ediyoruzz...insanoğluyuz işte hiçbirşeyden memnun olamıyoruzzz..

birsen geçmiş olsun cnmmm..
banu eşin neden ameliyat oldu bilmiyorum muhtemelen onun yanındasın geçmiş olsun cnmm..
özlem kız ne çabuk bitti senin hamişlik...ay ikisi de aradan çıkıyoo..inş sorunsuz yetiştirebilirsin cnmm..Allah yardımcın olsunn. zor olacak ama sonrasında rahat edeceksin inş...

ay geçen ay bende kazaya kurban gittim sandım he..adetim geciktii..bi de üstüne hiç bulanmayan midem bi bulandı kesin hamileyim dedim..eşim akşam geldiğinde ne o hastamısın yüzün düşmüş dedi..ben de yoo hamileyim sanırım dedimm bi gülüyoo:)yok ya olur mu dedi sonra..ben ağlamaklı oldum resmen..Erenin hakkını yiyeceğim yeni gelene de yazık vs demeye başladım...aslında ben de istiyorum biran önce 2. cocuğu aradan çıksın beraber büyüsünler sonra başka planlar kurayım yoksa çoluk çocukla ömrümüz geçecek valla...ama Eren emiyor ve 2 yaşa kadar emzirmeyi düşünüyorum...bi de çok düşkün memeye kesin psikolojisi bozulur yane..
neyse ki sadece üzüldüğümle kaldım..o akşam regl oldum şkr..şimdi güvenliği biraz daha arttırdım:)

Eren e uyuyo dedesi de..neyseki kocişin işi hallolmuş çok sevindimmm düzenimize geri döndükk...onun iş stresi beni sarmıştı valla..bugün daha iiiyim şkr..

aynur tülay merhabalar kıslarrr..

Bende çok korktum bir ara hamilemiyim diye, ama test yaptım değilmiş, neyseki seninde değilmiş henüz hazır değilim bende ama iki bebeği birden büyütüp yetiştirip tabiri caizse aradan çıkarmakta bi yönden bakınca güzel bişey bence
Günaydin Kizlar,

Doruk uyudu 1 saat önce, daha da uyuyacak gibi. Gece uykularida düzeldi Türkiyeden döndügümüzden beri, deliksiz 7-8 saat uyuyor. Sabaha karsi uyanip emiyor, 1-2 saatte öyle uyuyor...Böyle gider insallah ya, sabah erken kalkmasina raziyim ama yeter ki gece uyanmasim...

Eski nesesi yok ama yavrucagin. Türkiye'de kalabaliga ve ilgiye cok alismis, yadirgadi evi ve sakinligi. Ama kendi basina oyalanacak birseyler bulabiliyor, yaramazligi bitti, uysal, masum ve alingan bir cocuga dönüstü iyice. Cok özlüyorum afacak hallerini...Dün gidip danisma aldim, 1-3 yas arasi cocuklari günde 1-2 saat birakabilecegimiz yerler var mi diye. Sadece oyun oynamasi, sosyal kontakt kurmasi icin. Birkac yer varmis, adreslerini verdiler. Gidip görüsecegim bakalim, fiyat uygun gelirse götürüp getiririm hergün. Icine kapanmasini hic istemiyorum, bende öyleydim cünkü ve cok acisini cektim.

Kizlar birde ben hala adet görmedim, hala emziriyorum o yüzden sanirim. Doktora gitmeyide garip bir duyguyla süreekli erteleyip duruyorum. Var mi hala adet görmeyen aranizda? 18 aya kadar normal oldugunu okudum ama bilmiyorum gercekten normal mi bu durum?
Birde Doruk bu ara gün icinde 3-4 kez kaka yapmaya basladi. Bazen biraz civik kivamli yapiyor. Sizde durumlar nasil? Doktora götürsem mi acaba?

Cnm evine dönmüşsün gözün aydın, seninle görüşmekten çok memnun olurum imkan olursa görüşelim mutlaka, ben 6. ayda adet oldum hala emziriyorum
evet ya aynen bende öyle akşam onun bana sırılışını görünce başlıcam işine diyorum ama dediğin gibi olmuyor bırakamıyorum günde kaç defa arıyorum nasıl konuşuyor bana telefonda ama çok şükür kayınvalidem çok güzel bakıyor bide benden uzaklaşıcak diyede korkuyorum

Cnm böyle düşünme ya o senin evladın nasıl uzaklaşabilir anneden??

tünaydınlar kızlar....ayyyyy gece neyseki sorunsuz geçti......sabah kalktım parka gittim serin mis gibi kafam yerine geldi bide adet oldum iyi geldi....

annem kaka ve çiş tahlili yaptırma boşuna dedi kızlar...bakalım şimdi kalktı ömer kahvaltıu vereceğimkusmazsa tahlilleri vermeyeceğim..

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar

bu sabah haberlerde dinledim perşembe cuma sıcaklık artacakmış
sibelin dediği gibi yağış bizi bulmasın tek........

Ben olsam tahlilleri yaptırırdım birsen
Günaydınlar Kızlar,

Ne kadar sıkıcı bir gün böyle hava fena bunaltıcı ama bir okadarda kapalı.Şöyle sağlam bir yağsada serinlese.Oda oda gezmekten gece uyuyamaz oldum.

Yağız evde sadece askılı bir badiyle duruyor.Günde iki kere banyo yapıyoruz kuzumu.ıştahı kapandı sıcaklardan sadece su içmek istiyor.Suyla karnını doldurunca yemek yemiyor tabi.

Kağanında iştah aynı durumda sibel çok üzülüyorum...

günaydın a.s
bizde erkencilerdeniz Ahsenin kahvaltısını yaptırdım tam bitti kustu hepsini biraz oyaladım üst baş değişti tekrar yaptırdım şimdi uyuştu uyuycak galiba bütün gece mıkır mıkır uyur tabi cadıı
bende kahvaltı yapsam ne güzel olurr çok açımm:))

tubişcim burda da yağmur yağacak gibi ama hava soğuk değil cumartesi de soğuk olursa içerde oturur gülhanın evini talan ederiz artık:)))

Kesin salgın var mafoldu kuzular..
herkese günaydınnnn
dün zeynep uyumak bilmedi akşamda geç yattı sabah yine aynı satte ayakta ohh işim var valla bu kızla
akşam üstü hava serinleyince azcık gezdirdik kzuumu parka falan gittik çok hoşuna gitti,koşup duruyo sağda solda ama bugün hava kapalı çıkamayız sanırım
altta köpek dişleri çıkıyordu biri patlamış,bi baktım üstte de 2tane var kabarmış iyice
anam nasıl olacak hepsi birden işimiz var valla yazık yavruma
dün eşime dondurma aldırdım kasede 1 kg.lular varya
öyle yanmışım ki bi oturuş da hepsini yemişim valla
eşim yok sana daha diyo yazın hamililek zormuş valla
oturduğumuz odayı mutfağı süpürdük zeuneple paspas yaptık uyudu kzuum bende mutfağı toplayayım hemen azcık kıvrılırım yanına uyursa tabi
bizden böyle

Vayyy 1 kg dondurma :))) kız miden doncak özlemm, dişleriniz uğurlu gelsin
burcum hoşgeldin nasılsın canım?kağanım denize girmiş sezonu açmış maşallah paşama bakalım alpiş napıcaz denizde suyu pek sevmiyoruzdakaydirigubbakcemile3 nasılsın canım kağan paşa nasıl? biz mamamızı yedik hala ewin içini turluyorz du bakalım nekadar sürecekkaydirigubbakcemile2

Cnm çok teşk.ler iyiyiz, kağan tam bir su kurbağası :))) yerim o alpişi ben
OFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
ömerim saat 19 gibi uyurken bir kusmuş kızlar yatak göl
ama hiç uyanmamış kuzum ya kafa göz kusmuk
şok olduk annemle...hemen kafasını yıkaya bileceğim yerlerini yıkadım ameliyattan yıkayamıyrouz da.
yoğurt verem dedim şakır şakır kustu...yine yıkadık bu kusmalar 6 bulunca kaynımı aradım cerrahpaşaya gittik ....salak bi kadına denk geldiö türkde değil sasnırım saçma saçma konuştu
çocuk normal.idrar testi dedi.
dedim yemek yemeyen içmeyen çocuk nasıl çiş yapsın
yapacak bişey yok dedi...bekle
kızdım özel g.o.p hastanesine gittik...salgın var dedi doktor...emedur iğne yapıldı
eğer yarımsaat sonra beslendiğinde kusarsa serum bağlayacağız dedi...iğne yapıldı huzursuz oldu
bekledik sadece su verdim...neyseki kusmadı......eve daha yeni girdim..yarık kakasımı çişini ben götüreceeğim tahlil olacak.........piyangodan çıktı bu hastalık ya ama 3 çocuk daha vardı aynı durumda offffff

Hay Allah ya çok kötü olmuş üzüldüm... çabucak geçer inş.
çok sık giremiyorum notlardı sınavlardı deniz kaan sıcaklar... kendime zaman bulamıyorum... tekrar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... geçmişe şöyle bi göz attım Filiz'im hoş geldin... Doruk paşamın yeni fotolarını bekliyorum özledim vallahi:) birsen'cim ömer'im nasıl?
gazel,defne iyileşmişlerdir umarım. Melih Kaan'ımın eli nasıl oldu Ayşe'ciğim? aklımda bunlar kaldı hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktan
slm kızlarr...
bi gök gürledi az önce burda sonra kocaman tanelerle bir yağmur attırdı..şimdi yine açıldı hava...
oğlumla yürüyüşe çıkacağız ama kararsızız yine yağar mı acaba diyorzzz..
kayınpederim bizde 2 gündür..eski neşesi yokk bu defa...kayınvalidem vefat etmişti bir süre önce..doğal olarak epey etkilenmiş...eskiden şakalar yapardı çok konuşurdu şimdi biraz daha sessiz...bana da hiç zahmet vermek istemiyoo..yemeğini bile kaç defa sorarak hazırlıyoummm..baba acıktın mı...yok daha yeni yedik diyo..yatağını hazırlayacağımm sen yat istersen yastıkları oraya bırak ben hazırlarım diyo..inş daha ii olur yaaa.. üzülüyorum haline...sanırım 1 hafta daha burda bu cumartesi günü de ist a düğüne gidecekk...

eşimi de özledim yaaa..yanlış anlamayın bir yere gitmedi ama cumartesiden beri öyle yoğun çalışıyor ki..gece 1 -2 gibi geliyor sadece dinlenip sabah yine işe gidiyor...sorumlu olduğu bir XIP adında robot varr..arıza yaptı ve burada ondan başka anlayan yok..baktılar arıza büyük Fransadan tam yetkilileri geldi...ama hala daha olay çözülmedi..üretim tamamen durmuş..ayyy bugün bari normle dönsee yaaa..
içim karardı...:çok üzgünüm:

Bende özledim eşimi... cuma akşamı gelicek inş.
arkadaşım geldi azönce geçmiş olsuna sağolsun.alpişin ateşi var biraz şuan uyuyor calpol içirdim.sizler napıyosunuz arkadaşlar?

Geçmiş olsun alpişime..
Selamlar Kizlar,

Ben Pazar günü döndüm eve ama icim bir tuhaf iki gündür. Alismisim kalabaliga ve kosturmaya sanirim, evin dingin havasina alismam icin biraz zamana ihtiyacim var.

Dolu dolu iki hafta yasadim diyebilirim. Öncelikle kardesimin dügünü cok güzeldi, cok yorulmustuk hepimiz ama degdi diyebilirim. Elbise bulana kadarda canim cikti bu arada. Ilk hafta neredeyse hergün bir yere gittik ve dügüne 1 gün kala ancak bulabildimbayanssulusmile

Doruk icinde alisik olmadigi sicaklar haricinde, güzel gecti iki hafta. Teyzemlerde kaldim ve 3 tane kuzenim var. Onlarla cok güzel oynadi, ortami cok sevdi. Hasta olur diye cok korktum ama cok sükür kazasiz belasiz gecti. Yalniz istahi neredeyse kapandi, cok zor yemek yedirebiliyorum artik. Doktora götürdüm, dislerden dedi doktor. Birde ortam degisikligi ve sicaklarda tetiklemis olabilirmis. Bu arada doktor demisken, sinirlerim zipladi. Tavsiye üzerine Acibadem Hastanesinin cocuk bölümüne götürdüm genel bir muayene icin. Anladim ki, saglik sektörü Türkiye'de cökmüs resmen. Doktorlar bile sadece paraya endeksli calisiyorlar. Böbreklerini kontrol etsinler istedim, bir ultrason muayenesi 370 liraymis. Vazgectim, cünkü doktorun ilgilenme seklinide pek begenmemistim zaten. Bir idrar tahlili ve muayene ücreti neredeyse 200 euro tuttu. Yazik gercekten, bu kadarda olmaz...Bir daha kesinlikle devlet hastanesine gidecegim, en azindan para kazanma öncelikleri yoktur. Yani öyle umuyorum...

Birsen'cigim, sana gelmeyi istedim fakat ilk hafta dügün telasi ve annemin katarakt ameliyatiyla gecti. Basimizi bile kasiyacak vaktim olmadi. Ikinci haftada gitmem gereken cok önemli birkac yer ve misafirlerle gecti. Bende Istanbul'a geldigimi pek anlayamadim acikcasi. Sadece sevdiklerimi görmek ve özlem gidermek yetti. Bir dahaki sefere bulusuruz insallah...

Gecmis cok birikmis, hepsini okumam imkansiz. Ama Bengi'nin hamileligini duydum, cok sevindim. Birde Defdos'un hastanedeki serumlu halini gördüm icim parcalandi. Insallah daha iyidir kuzum. Öptüm hepinizi, görüsmek üzere...

günaydınlar herkes iyidir umarım işler yoğun internettete sorun var sürekli gidiyor iki gündür
eşim ameliyat olacak kıl dönmesi nedeniyle evde üç bebeğim var anlayacağınız eşim daha nazlı ve çocuk gibi oldu
duru bir dakika bile olsa yanından ayrılmamı istemiyor dün biraz ateşi vardı dolven verdim biraz daha iyiydi sabah dişi patlamış yine yavrumun

Çok geçmiş olsn cnm ya, senin için biraz daha zor olacak :((
Gıdıyom dıyonuz Onlıne görunuyosunuz bee.Benımde aklım kalıyo cıkamıyorum.Bosatıcaksınız benı bu gece:))

Muckkkk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy kızlar yeni pusetimle ilk otobüs meceramı geçirdim....çok hafi olduğundan hiç zorlanmadım annemlerin kapısından bindim fındıkzadede indim cerrahpaşaya yürüfüm mis gibi hava ömüşş çok seviyor dolaşmayı....gittik ama benim saatim geçti ara öğün için başım dönüyor artık o derece hemen gittim kantine tost isdedim salak çocuk bana tost yok teyze dedi..ters ters baktım yaaa morelim bozuldu çocuk ben yaşlarda idi....
sonra patatessiz ketçapsız mayonezsiz bi hamburger aldım ....sonra gittik bekledim oğlumla ...muayne oldu çok şükür iyi....3 gün sonra bıcı bıcı yapacağız...doktor ameliyatını yapan doktor görsün servise inin dedi...indik asansörle beklerken doktor amcamızı biberonu poliklinikte unutmuşuz eyvah dedim..
polikilinik 15 dk. sonra kapanacaktı ....ayyy bi stres oldum...doktor geldi muayne etti...
hemen aynı asansörle çıkıtım ..hasta bakıcıya kaçıncı katta ineceğim dedim...3 dedi...ay indim anlış yer..bidaha asansör bekle bidaha aynı şey o binadan çıktm bidaha cerrah bölümüne yürüdük...dedim şansıma kapanmadıysaa...ayyy bi baktım açık sekreter bekliyor ...ayyy biberon dedim...bizde herkese sorduk dediler...neyse aldım biberonu geldim...

kızlar şunu gördüm....maleseff gelecek nesil bazı değerleri yok..otobüse bindim...yer yok yaşlı bir teyze yer verdi bana....ve tekrar bindim yaşlı amca yer verdi...biz böylemiydik yaaaaaaaa.....

gençler oturdu hiç rahatsız olmadılar.........................

annemde anjiyo oldu kızlar hala hastanede ben kaçar çok öptüm

patavatsız hamburgerci...
gunaydın ben geldım ahsen hastalanmıss gecmıs olsun esencım acaba mıgdesınımı üşüttü sadece kusma olduguna gore inşallah açılır aksama dogru

buarada ben yorgun argın geldım işimin başına dizlerımın aşağısı tutmuyo valla ne zor işmiş bu taşınma yahu anamız agladı annemde gelemedı kardesım hasta dıye gorumcemınde canı cıktı benımde

duruda saolsun huysuz mememden ayıramıyorum delırıcem ya anne meme dıye dolanıyo etegımde süreklı memem acık olsun o gıtsın gelsın emsın ıstıyo anlamadım gıttı dun gecede zor uyuttum 1,30da yakamı bırakmıyo anne dıye cıglık cıglıga uyanıyo ustumde yattı sarılırak öle uyumuşuz sıcak oluyo ev ondanmı huysuzlugu anlamadım hasta falan degıl ama

sabah işe gelmeden saglık ocagına gıttım esımle kayıt ıcın kadın demesınmı daha 1yaş aşısı vurulmadan 1,5 yasında olucak olan vurulmus gözüküyo kartta dıye kafamdan asagı kaynar sular döküldü neyse bındık gıttık uskudara saglık ocagına meger yanlıs yazmıs aralıkta dıger aşınız dedıler yüreğim rahatladı sağlık sektörü bukadar kötü baska neresı var acaba?öncekı saglık ocagı aylık cagırıyodu boy kılo takıbıne bunlar aralık gelın dedılerr sız nekadar sık aralıkla gıdıyosunuz kızlarrr

bı gecmıse bakayım herkeze kolay gelsın kızlarrr

aaaa yok artık yaaaa, bende korktum bir an okuyunca... neyseki değilmiş canım..kağanda huysuz bende sıcağa bağlıyorum
selam kızlar kötü bir gündü ve hala kötü:((
sabah kahvaltıya gidelim dedik eşimle bir türlü bir yer beğenemedik kahvaltıdan sonra eşime bi telefon geldi suratı düştü beni anneme bıraktı kendi gitti annemde Ahsene yemek yedirdik hepsini kustu uyudu kalktı tekrar yedirdik kusmadı çok şükür dedim
eşim aradı sahile çağırdı gittim tam elimize dondurmamızı aldık yiyiyorduk ki Ahsen çığlık çığlığa ağlamaya başladı kucağıma aldım susmadı sonra yolun tam ortasında bütün mideyi benim üstüme boşalttı:(((
sildim öylesine Ahsenin üstünü kendi üstüm batık arabaya binip eve geldik yolda ağladı sürekli eve girdik ateşini ölçtüm 37.7 olmuş dolven vermeye fırsat kalmadan uyudu kalksın vericem çıkarsa da dr a götürücem
Allahım lütfen hasta olmasın kuzucum:(((
öyle işte şimdi uyuyor bende duş aldım size bakıyorum
eşimde balkonda hararetli tlfnla konuşuyor neyi halledemediyse

atlatır inş yakında mafoldu kuzular

slm kzılar
misafirlerim gitti ortalığı topladım size bi bakayım dedim
mehmet paşa rahat vermiyo ki sıcaktan bunaldı galiba o da sürekli tepikliyo valla,daha 3 ayım var zeynepte son aylarda böyleydim 9.ayımı düşünemiyorum bi yerden eli kolu çıkacak sanırım bu gidişle
eşime de kızdım bu gece
dün dondurma almıştı 1 kg hepsini yedim
bugünde karpuz vardı azcık buzluğa koydum daha da soğusun diye
neymiş sabırsızmışım dayanklı olmam lazımmış
gece cam açık kalsın çok sıcak uyuyamıyorum diyorum olmazmış hırsız girermişşşş
dedim sen 10 dk çek benim çektiğimi anca anlarsın
neymiş o beni düşünüyormuşmuş sonra acısını çekermişim nasıl olacaksa
söyledi söyledi ne yaprsan yap paşa gönlün bilir diyo ya deli oldum gece gece
hormonlarım tavan mı yaptı ne
neyse ben yatayım zeynep erken kalkar yine
herkese iyi geceler

Zorrrr, hızlıca atlatırsın inş...
neyse canlarım yarın görürşürüz hanzadenin sagı solu belli olmaz her an uyanabilir bende o uyumusken fırsatı degerlendirip yatayım biraz yarın görüşürüz

iyigeceler cnm

günaydın kızlara.s.
bizde artık erkencilerdeniz malesef ama eşim kalktı ilgilendi ben 9 da kalktım Ahseni doyurdum kaş bıyık için gidicem kuaföre ekmeğimi de alıp gelirim ödül olarak tufan beye kahvaltı hazırlıyım:)))

günaydın kızlar...naıslsınız..pınar canım geçmiş olsun.valla kapıları açık bırakmamak lazım bu bıcırıklardan herşey beklenir.selinde daha çok klozetle meşgul oluyor banyoda bendaartık üzerine ağırlık koydumki kadlıramıyor o bişy değil farketmesem elinde ne varsa klozete atacak:)

esen canım afiyet olsun.

sabah kayra onu bırakıp gidiceğimi anladı hemen uyandı benim peşimden dolaşa dolaşa bi kaldı ay nasıl üzüldüm ya zor bıraktım valla bide emiyor kuzum babannesi aldı artık içeri oyaladı onu ama çok zor ya onu bırakmak

günaydın kızlar
gecmiş olsun dileklerin için sagol burcu ,esen
valla ben bugunde pek iyi degilim hanzade sabaha kadar mızırdandı atesler içinde yandı kuzum
üstünde tek cıt cıtlı badiyle yattı
sabah 7:30 da kalktı babasıyla 9 a kadar oynadılar ben kalktım sonra
kahvaltısını hazırladım yavrum hepsini kustu hadi banyoya girdik aglaya aglaya hali kalmadı tabi banyodan cıkınca ağzını yüzünü silerken farkettimki sol yukarı azısını cıkarıyor yaaa yürümüyor enerjiyi dişlere harcıyor benim kız
kıyamadım süt yaptım agrı kesici verdim yatırdım
bakalım ne kadar uyuyacak
gezmem vardı iptal ettim evde yavruyla onayım
şimdi gidip camasır koycam makinaya odamı toplicam valla cokta yorgunum ama kim yapcak benden baskaaa

geçmiş olsun canım çocuk hasta olunca salak gibi oluyorsun zaten çok zor inşallah bir an önce iğlesir

nurran gecmıs olsun canım hadı gozunuz aydın darısı bıze baslamıs dişler gelmeye

hatıs zor olan onu bırakıp işe gıtmek zaten bende uyanmasın dıye dua ederek kalkıyorum yanından sesız sessız hemen halası gelıp yatıyo yanına kalkmıyo allahtan bu hafta çalışan anne olmanın avantajıda var dezavantajıda naparsın katlanacazz:(

banunun eşimi amelıyat olmuş gecmıs olsun çokk
hasta olmana degılde bakana acırım hep erkegın hastalıgıda cekılmıyor ınsallah nazlı degıldır oda banuya zor olmaz

esencım kocişe kıyak yapıyomuşsun afıyet olsun canım optum ahsenı çokkkk

burcu ayagınımı burktun anlamadım gecmıs olsun gormemısım ben yazdıgını

pınar defnoş içinde dıyecek bısey bulamıyorum maşallahtan baska ama allahtan daha sert düşmemiş banyo cok tehlıkelı aman dıkkat canım

buarada bıızm kızda balkonun kapısını acık bulunca hoppp balkona gıdıp dıkılıyo abla abı dıye asagıdakı çocuklara bagırıyo öle tatlıkı sıpaahihoyyyt

gecelerı nasıl yatırıyosunuz ben cıtcılı kısa kollu badısıyle pıjama gıydırıp yatırdım gecen gun dun sabah burnu akıyodu anlamadım gıttı sıcakta oluyo gece ama üstünü acıyo hep ondan oldu sanırımCADIARZU

Back
X