Selamlar Kizlar,
Ben Pazar günü döndüm eve ama icim bir tuhaf iki gündür. Alismisim kalabaliga ve kosturmaya sanirim, evin dingin havasina alismam icin biraz zamana ihtiyacim var.
Dolu dolu iki hafta yasadim diyebilirim. Öncelikle kardesimin dügünü cok güzeldi, cok yorulmustuk hepimiz ama degdi diyebilirim. Elbise bulana kadarda canim cikti bu arada. Ilk hafta neredeyse hergün bir yere gittik ve dügüne 1 gün kala ancak bulabildimbayanssulusmile
Doruk icinde alisik olmadigi sicaklar haricinde, güzel gecti iki hafta. Teyzemlerde kaldim ve 3 tane kuzenim var. Onlarla cok güzel oynadi, ortami cok sevdi. Hasta olur diye cok korktum ama cok sükür kazasiz belasiz gecti. Yalniz istahi neredeyse kapandi, cok zor yemek yedirebiliyorum artik. Doktora götürdüm, dislerden dedi doktor. Birde ortam degisikligi ve sicaklarda tetiklemis olabilirmis. Bu arada doktor demisken, sinirlerim zipladi. Tavsiye üzerine Acibadem Hastanesinin cocuk bölümüne götürdüm genel bir muayene icin. Anladim ki, saglik sektörü Türkiye'de cökmüs resmen. Doktorlar bile sadece paraya endeksli calisiyorlar. Böbreklerini kontrol etsinler istedim, bir ultrason muayenesi 370 liraymis. Vazgectim, cünkü doktorun ilgilenme seklinide pek begenmemistim zaten. Bir idrar tahlili ve muayene ücreti neredeyse 200 euro tuttu. Yazik gercekten, bu kadarda olmaz...Bir daha kesinlikle devlet hastanesine gidecegim, en azindan para kazanma öncelikleri yoktur. Yani öyle umuyorum...
Birsen'cigim, sana gelmeyi istedim fakat ilk hafta dügün telasi ve annemin katarakt ameliyatiyla gecti. Basimizi bile kasiyacak vaktim olmadi. Ikinci haftada gitmem gereken cok önemli birkac yer ve misafirlerle gecti. Bende Istanbul'a geldigimi pek anlayamadim acikcasi. Sadece sevdiklerimi görmek ve özlem gidermek yetti. Bir dahaki sefere bulusuruz insallah...
Gecmis cok birikmis, hepsini okumam imkansiz. Ama Bengi'nin hamileligini duydum, cok sevindim. Birde Defdos'un hastanedeki serumlu halini gördüm icim parcalandi. Insallah daha iyidir kuzum. Öptüm hepinizi, görüsmek üzere...