Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol: kızlar en çıtırınızda benimm galibaa 44 kiloyla hamile kaldım şu an 10 haftalık hamileyim ve 47 kilo oldum herhalde yakındada yuvarlanarak gezerim 2 ayda 3 kilo almayı nasıl becerdim bende anlamadımmm :roflol::roflol:
canım evet en çıtırımız sensin hayırlı hamilelikler cnm bende ilk hamileliğimde 49 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 kiloyum sabit bakalım ikinci hamileliğimde kaç kilo alacağım merak ediyorum doğumdan sonra biraz kalıyor cnm umarım eski halimize en kısa zamanda eski kilolarımıza döneriz inşallahkaydirigubbakcemile5
Valla hiç sorun etmiyorum. Bebeğimi hayırlısyla sağ salim kucağıma alayım. İlk zamanlar güzelce emzireyim. Ondan sonra gerekirse çok sıkı bi rejimle hepsi verilir. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı. Çok insan biliyorum kilo almasın diye yemek yemeyen. Sonrada kemik yapısı gelişmediği için kafasını bile tutamayan çocuklar doğuran. Tabi fazlasıda zararlı. Doktorun kontrolünde en sağlıklısı ne kadarsa o kadar alırız inşallah...