offf ablam yaşamışsınız mükemmel yerler:asigim:
bayıldım resmen
cennet vatanım heryeri ayrı güzelturkbayragi
:1shok::1shok::1shok:evet ablacığım gerçektende vatanımız bir cennet biz 5 yıldır böyle deniz üzerinde tatili seviyoruz ıssız ve tabiatla başbaşa bu arada tuttuğum balıkları gördünmüzemuszemus
marmarısmı evet benzıyordu marmarıste selımıye koyunada gıttınmı mukemmeldı oralarda. turlamı gıttın sen canım sorması ayıp kaça maloldu?
:1shok::1shok::1shok:
onları senmi tuttun abla ben edi eniştedir diye tahmin etmiştimzemuszemus
güzel olduğun kadar beceriklisinde tütütü maaşallah:kedi:
hımmmm canım cok guzel olmus sakın kafa denız ve gunes sadece harıka yanı:))))))))))) oh canına deysınnnn :)))
fotoğraflar çok güzelmiş....
mekanda harika....
ellerine sağlık ablacım.....
bende denize girmek istiyorum.... :çok üzgünüm:
bakarken içim burkuldu oralarda olmadığım için...çok güzel çekmişsin barçman abla..
çok güzel yerler bayıldım bayıldım..
rica ederim hemşomopuyorumnanaktan
bizde edimle emekli olunca marmarise yerleşme hayalleri kurmuyor değilizdelikafadulden
inşallahayallerimiz gerçek olur sarduşumopuyorumnanaktanen büyük hayalim içmelerde ki sattığım evimi belediye eski başkanı zeki beyden geri alıp marmarise tekrardan yerleşmek:Saruboceq:
zeki bey geri satmazsa bile o evime yakın bir yerde başka bir ev alıp marmarise yerleşmek gelecek ile ilgili tek hayalim:çok üzgünüm:
içmeler de seninle komşu olmak ne güzel olur:Saruboceq:
Vay anasını yaa, gerçekmi buralar.benneyaptımki
ay canım ne güzel tatil yapmışın gitmesekte sizin sayenizde gordük emeğini sağlık:)
harıka görüntüler...........
insanın tutmayın beni deyip denize atlamak istiyor.......
oh serin serin............
emegine saglık ablacıgım.bitenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?