2009 Mart Bebeklerinin CiCileRi?

masallah ardımee cok guzel yakısmıs mama sandalyesınee gule gule kullansın damadım paşam mucksss :-)

Güle güle kullansin ardimmm

saol sibelcigim sende al aynisinida takim olsun

masallah ardımee cok guzel yakısmıs mama sandalyesınee gule gule kullansın damadım paşam mucksss :-)

valla kuruldu damadin masasina inmek isdemedi yaramaz velet ya senin bu damadin tr ye gelince sana birakicm alda bak biraz hep benmi bakicm zemuszemus

bakarım tabi damadımaaa sende alyayı alır gezmelere gidersin bizde damadımla oturuz evde :roflol:

Şehnazım güle güle kullansın oğluşun mama sandalyesini. Bende istiyorum araştırıyorum netten.

şehnazcım çok güzelmiş güle güle kullansın arda afiyetle yesin yemeklerini canım

bakarım tabi damadımaaa sende alyayı alır gezmelere gidersin bizde damadımla oturuz evde :roflol:

eet biz gelinimle gezeriz ben onu nerelere götürrm bi bilsen ahh askitom o benim bitanecik pitircigim yaa

Şehnazım güle güle kullansın oğluşun mama sandalyesini. Bende istiyorum araştırıyorum netten.

saol cnm ins sende bulursun aradigini cnmm

şehnazcım çok güzelmiş güle güle kullansın arda afiyetle yesin yemeklerini canım

cok ama cok saol cnmm

şehnazcığım çok güzelmiş ardinin mama sandalyesi güle güle kullansın kuzum afiyetle mamalar yesin

Şehnazım cok guzelmıs ıyı gunlerde kullanın. nerden ne kadara aldınız. hangı marka*

X