2009 Mart Bebeklerinin CiCileRi?

bende kızıma en son bunu aldım yatağında ona bakarken yavrum çok hoş görünüyor döndükçe hangisine bakacağını şaşırıyor.:kaydirigubbakcemile3

evet cok sekermıs. guzel saglıklı gunlerde kullanın. Hosgeldın aramıza. Nısan annesısın sanırım

teşekkür ederim arkadaşlar.hoşbuldukkaydirigubbakcemile5
mart annesiyim cnm kızım 27mart doğumlu.

s_eker Allah anali babali büyütsün , uzun ömürler versin yavruna !

bugun gezerken bu pumayi gördüm ve bayildim baska rengide yoktu aldim hihi ne olcakki erkklerde pembe giyer hihihihih

şehnazzzzzzzzzzzzz pumalara bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
hepsi çok güzel güle güle giysin ben kuzuma hiçbişey almıyorum gelenler ve bodylerle geçiriyo yazı kışa güzel şeyler alıcam

dünürüm senle benı alışveriş manyagı olarak ilan ediyorummm :lepi:

Valla oyleee alısverıs manyagları :) ehuhe. cok guzeller bıttım valla. Guzel saglıklı gunlerde gıydın Arda Kaan'ım.Bende salopete bıttım.

Yaa sıcak olduğu için bizde hep bodylerle dolaşıyoruz. Aldıklarımın ve gelenlerin çoğunu giydiremiyorum. Bi bakıyorum küçülmüş :KK43:

Şehnaz gılliicik donlarını yerim ben onun... Çok yakışacak eminim. ıyi günlerde giysin.

cicilerinin hepsi çok güzel.Sağlıkla giysin inşallah.ayakkabılar süperrrrrrrrrr:nazar:

Güle güle eksitsin - güle güle kullansin canimmm...

cok mercii sibos teyzesi

şehnazcığım çok güzel cicileri güle güle giysin

sanada cok tesekkür ederiz esma teyzesi

şehnazzzzzzzzzzzzz pumalara bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
hepsi çok güzel güle güle giysin ben kuzuma hiçbişey almıyorum gelenler ve bodylerle geçiriyo yazı kışa güzel şeyler alıcam

cok tesekkür ederiz funda teyzesi
evet bende cok begendim pumalari ama baska rengi yokdu yinede aldim belki ikincisi kiz olur kim bilir hem erkklerde pembis giyer ne olcakki zemuszemus

dünürüm senle benı alışveriş manyagı olarak ilan ediyorummm :lepi:

hic sorma dilosum yaa bu huyum cok fena ne görsem alasin geliyo yaa napim minicik seyler cok hosuma gidiyoo

Valla oyleee alısverıs manyagları :) ehuhe. cok guzeller bıttım valla. Guzel saglıklı gunlerde gıydın Arda Kaan'ım.Bende salopete bıttım.

Yaa sıcak olduğu için bizde hep bodylerle dolaşıyoruz. Aldıklarımın ve gelenlerin çoğunu giydiremiyorum. Bi bakıyorum küçülmüş :KK43:

eet cnm gelen seyler daha giydiriremedn bi bakmisin minnacik kalmis insanda üzülüyo ama cok cabuk büyüyolar isde
ve cok tesekkür ederiz sanada melek teyzesi

Şehnaz gılliicik donlarını yerim ben onun... Çok yakışacak eminim. İyi günlerde giysin.

buket teyzosu sende cok saol

cicilerinin hepsi çok güzel.Sağlıkla giysin inşallah.ayakkabılar süperrrrrrrrrr:nazar:

sanada cok tesekkür ederiz seker teyzesi

HEPINIZI COK AMA COK SEVIYORUZ COK MERCII YORUMLARINIZ ICINNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sehnazım o pumaların aynısı bızde var ama bagcıksız olanı yerimseniben

X