2009 Mart Bebeklerinin CiCileRi?

Siblrya

Don´t worry, be happy
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
2.305
2
Evet arkadaslar hamileyken hep birbirimizle paylasiyorduk yavrularimiza aldiklarimizi simdi neredeyse 3-4ay arasi oldu bebeklerimiz ve aldiklarimizin cogu olmuyor ve yeni yeni ciciler almaya basliyoruz:)
Aldigimiz yeni cicileri - oyuncaklarini - kitaplarini - bebeklerimize özel herseyi buraya ekliyelim mi??

5 benimle birlikte 6 kişi yazı yazmış daha icraat yok. aaaaaa......ne oluyo size aloo 2009 mart anneleri....

bencede herkes sölüo kimsede tık yok...neyse açılış benden olsun...
kızıma kirli çamaşır sepeti aldııkk
dsc09074h.jpg

buda son aldğm gece lambasıı
dsc09070.jpg

Bakorumda mesaj var foto yok :roflol:

s7301381.jpg

s7301382.jpg

Babasinin ilk hediyesi (cook yumusak) :
s7301384x.jpg

Bunu yeni aldik hani Rüya hanimi yolda sakinlestirebilmek icin su iciriyorum bir kac yudumcukkk veya hickirik tutunca
s7301388.jpg

buda Minnos taniyorsunuz zaten kaydirigubbakcemile3
s7301386.jpg

Alttaki iki oyuncaigmizin hastasiyiz - elde kolay tutabildigi icin herhalde... hele birde sallayinca ses cikmiyormu hersey kizimin oluyor heheh
s7301393.jpg

s7301387.jpg

Daha ütülemedim aldim - yikadim - kuruttum - foto cektim amma salvari birkere giydirdim haha

Rüya hanimin Salvari
s7301394.jpg

Yeni Cicilerimiz - polo shirt - pantolonumuz ve tuniki - babiskosu aldi
s7301395.jpg

s7301396.jpg

s7301397.jpg

bizden bukaday teyzeleyyy sizde koyun bakim arkidislerimin cicileyini....

şalvarın batmasın emi süslüüü...
söyle annecine o şalvardan kendinede alsın simidini saklar:)

Gicik Meltemmm...
Kizlar neden koymuyonuz foto yaww? Mart Anneleri bölümü senlensin diyok - topic aciyok amaaa...

bende kızıma en son bunu aldım yatağında ona bakarken yavrum çok hoş görünüyor döndükçe hangisine bakacağını şaşırıyor.:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
X