L
LAVİNİA_00
Ziyaretçi
- Konu Sahibi LAVİNİA_00
-
kızlar benım 29.12.2009 evlıklık yıldonumumuz ve ılk yılımız bıtıyor daha hıc bırseye karar vermedım o bana ne alır onuda bılmıyorum malum krızde varr ama bakalım yaa daha henuz bı fkrım yok dedım esıme sana ne alım oda dedı askım bısey alma global krız var dedı ne alım sımdı bunun ustune :)))
aylasulin'cim öncelikle evliliğinizin birinci yıldönümünü şimdiden tebrik ederim, allah size torunlarınızı sevdiğiniz günleri de göstermeyi nasip etsin canım... Bende hediye konusunda bazen şıp diye nokta atışı yaparım ya da takılır kalırım... Takılıp kaldığımda da internetten bakınırım fikir verecek birşey var mı diye, belki sende bakmışsındır geleneksel evlilik yıldönümü hediyelerinden ilk yıl için olanı "kağıt" tabi hediyenin ne olduğu kişiye kalmış, tapu da verebilir, tatil bileti de verebilir abarttıkça abartabilir, ama hem ekonomik kriz varken, hemde bebiş beklerken böyle atraksiyonlara girmeye gerek yok, benim aklıma "mektup" gelmişti mesela, ikinci yıl gördüğümden ikinci yıl yapmıştım ben ve benim ağlamayan kocam ağlamıştı... Hediye olarak hep klasik paketlenmiş birşey beklentisinin dışında ona hissettiğin duyguları, birlikteliğiniz boyunca eşinin sana hissettirdiği güzel duyguları kağıda dökünce kendinde, o da çok mutlu oluyor... Hala arada açar okur :))) Ay duygulandım ben...
Neyse canım hediye önemli değil, mutlu, huzurlu bir yuvanız olsun yeter...
kızlar benım 29.12.2009 evlıklık yıldonumumuz ve ılk yılımız bıtıyor daha hıc bırseye karar vermedım o bana ne alır onuda bılmıyorum malum krızde varr ama bakalım yaa daha henuz bı fkrım yok dedım esıme sana ne alım oda dedı askım bısey alma global krız var dedı ne alım sımdı bunun ustune :)))
mektup olayını bende düşünmüştüm canım..ama ben yılbaşı için değil..zatn kutlamayı sevmem..yabancıların bayramı..onlar kurbanda bir koyun kesip dağıtıyorlarmı...ne bileyim bana göre değil hiç...eşimin iş yerinde yemek var..zaten pek severler öyle çalgılı çengili fasıllı yemekleri..zırt pırt düzenlerler...benim bahanem hazır..hamileliğim ilerledi sakin ortamda olmam lazım,eşimde bahaneyle gitmeyecek yani göndermiyorum.:jeyyar:aylasulin'cim öncelikle evliliğinizin birinci yıldönümünü şimdiden tebrik ederim, allah size torunlarınızı sevdiğiniz günleri de göstermeyi nasip etsin canım... Bende hediye konusunda bazen şıp diye nokta atışı yaparım ya da takılır kalırım... Takılıp kaldığımda da internetten bakınırım fikir verecek birşey var mı diye, belki sende bakmışsındır geleneksel evlilik yıldönümü hediyelerinden ilk yıl için olanı "kağıt" tabi hediyenin ne olduğu kişiye kalmış, tapu da verebilir, tatil bileti de verebilir abarttıkça abartabilir, ama hem ekonomik kriz varken, hemde bebiş beklerken böyle atraksiyonlara girmeye gerek yok, benim aklıma "mektup" gelmişti mesela, ikinci yıl gördüğümden ikinci yıl yapmıştım ben ve benim ağlamayan kocam ağlamıştı... Hediye olarak hep klasik paketlenmiş birşey beklentisinin dışında ona hissettiğin duyguları, birlikteliğiniz boyunca eşinin sana hissettirdiği güzel duyguları kağıda dökünce kendinde, o da çok mutlu oluyor... Hala arada açar okur :))) Ay duygulandım ben...
Neyse canım hediye önemli değil, mutlu, huzurlu bir yuvanız olsun yeter...
ya kızlar benim koçişe ben bi kere babama diye bi mektup yazdım leptopun içine koydum akşam eve gidince güya çalışcakya okur diye ...benim vitaminsiz aldı okudu yırttı attı odunklava:işte odun klava: sonra özür diledi ama 6 aylığını aldı... kötükedihüso
anaaaa seninki tam dayaklıkmış beyaaa..ben eminim benim koca ağlar...tv de görünce falanda ağlıyor çünkü çok duygulanıyor.kıznı çooook seviyor:asigim: bazen bakıyorum bana dalmış gözler dolu dolu..noldu diyorum çok tatlısınız ya allaha şükürler olsun diyor...ben bu arada benimkinin bir defterini yakaladım..ilk tanıştığımız günden itibaren özel zamnları tarihli olarak yazmış...ilk tanıştığımızda aşık oldum galiba falan demiş..peşini bırakmıcam demiş..sonraki her aşamayı yazmış..
ay görünce bir tuhaf oldum yaa..bide güzel edebiyat parçalamılkiiii..ama benim okuduğumu bilmiyor bu mektup fikri önceden aklıma gelmişti ama defetrini görünce kesin karar verdim yazmaya..demekki seviyor yazıları diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?