2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adacyo canım fazilet hanımdan memnunmu kaldın herkes o dr çok metediyorlar bende hamileliğimin başındanberi erdemde adalet hanıma muayene oluyorum fiyatına bana uyunca orada kalmak istedim hepimizin hakkında hayırlısı

Kızlar herkese merhabaa!!!
Bugün geç kalktım, size de bir türlü selam veremedim. Dün gece sorduğum soruyu tekrarlıyom, Almanya'da olan var mı aranızda? Dün doktorumun verdiği ultrason kağıdında herşey Alamnca yazıyo, bişi anlamadım. Bi yardım edin yaw?
Bu arada Melek de doktora mı gitcekti bugün?

gunaydin canlar ben hic uyuyamadim cunku esim cok hasta dun gece yataga gec girdim bacaklarim esime degince bi baktim cayir cayir yaniyo usuyorum bana dokunma cok soguksun dedi oysa gayet sicaktim :( atesi vardi hic iyi degildi dedim yarin ise gitmiyorsun dinlen biraz olmadi doktora gidelim yok dinletemedim bu nasil bir is askidir bilmiyorum deli etti sabah sabah beni resmen yalvardim gitme diye bi kac saate gelirim dedi gitti. biliyorum gelmiycek.

Canım çok geçmiş, umarım önemli bişi değildir. Acil şifalar eşine, bolca sabrı da sana diliyorum... kaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba.Çok şükür bugün daha iyiyim.Anneme geldim özlemişim herhalde hemen iyiyleştim :))) Kociş duymasın :)))
Bu arada dün gittiğim doktorda suyumda azalma olduğunu söyledi.Bugün kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek.Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.

Haydi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz, bizi habersiz bırakma. İyi olmana da çok sevndim.
arkadaşlar doktordan geldim şimdi;(faranjit olmuşum malesef ilaç vermedi ciğerlerde bişey yokmuş ıhlamur karabiberli bal falan öle ileşmeye çalışıcam bütün gece uyumadık nefes alamadığım içn tıkanıorum yatıncı sabahı zor ettik eşim izin aldı sağolsun o bakıo şimdi gurbette olmak çok zor yaaaa annem yada kayınvalidemin yakın olmasını çok isterdim böyle zamnda çok daha özlem duyuyorum....geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir şimdi biraz okucam.....

Çook geçmiş olsun, dikkat et kendine. Denildiği gibi çok sıcak ya da çok soğuk yiyip içme sakın.
günaydın herkese.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.dün doktora gitmiştim.kızım büyümüş:nazar:47 cm 2531gr olmuş:nazar:.suyuda normalmiş onun iyi olması benim ağrılarımı hafifiletti.bugün güne daha iyi başladım.herkes için iyilik sağlık mutluluk diliyorum.
Tosunumuza maşallah annesi...:nazar: Ohh ne güzel, herşey yolunda.. Alah bozmasın, hep böyle devam etsin inşallah!

Biz gidiyoruz kızlar dua edin nolurrrrrrrr...........

Dualarımız seninle, iyi haberler bekliyoruz.

adacyo canım fazilet hanımdan memnunmu kaldın herkes o dr çok metediyorlar bende hamileliğimin başındanberi erdemde adalet hanıma muayene oluyorum fiyatına bana uyunca orada kalmak istedim hepimizin hakkında hayırlısı

Evet canım çok memnun kaldım, bir aksilik olmazsa onunla doğurucam. denildiği gibi normal doğum yanlısı çıktı Fazilet Hanım... Umarım değişmez...

Zeynepcim, Sibel çeviriyo bana...
hani dün tar,h aralığı vardı ya onun başındaki ET bu demekmiş...
et : entbindungstermin: hesaplanmis dogum tarihi

en sonunda yatak işine de hallettim.park yatak,nevresim takımı ve kraft tekli termosu nakitte 250 ytl ye aldım.sadece hastanede giyeceğim pijama,terlik ve sabahlık işi kaldı.onları halledersem artık beklemeye geçicem.kızlar doğum yaklaşmadan halledin ben bugün gezerken bayağı zorlandım.Allah hepinize kolaylık versin
güle güle kullanın canım. ben daha almadım bişey yatak,araba hariç. ama pek eksiğim yok ordan burdan bi çok şey tamamlandı valla.

ohh Allah muhabbetınızı arttırsın neşenizi bozmasın gece gece maşallahınız var sırnaşık şey yatmadan once bı bakayım dedım ıyısınız okudugum kadarıylayerimseniben bugun doktora gittim kızlar bebegımı gördum okadar mutluyumkı :1rolleyes: suyu felan ıyımiş oglumun 21 gün daha doğurmamaya gayret et dedı doktor kaydirigubbakcemile3 2 hafta sonra tekrardan kontrole cagırdı gene gorcem bebegımı :asigim:
hadi gözün aydın canım. böyle güzel haberler bizi mutlu ediyor.
HADİ BEEEE??????? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Çantayı yarın hazırlıyom ben!!!!! :1no2::1no2:
yaaaaa demeyin öyle heyecanlanıyorum valla çanta manta hazırlık yapmadım yaaaa.
sen daha haldir haldir temizlik yap..iki dakika otur artik su p. nun üzerine kizim...

walla su kaan kocatepe var ya, dun onun sitesini karistiriyordum yine, esi de kadin dogumcu onun..son ana kadar calismis ve "itiraf ediyorum,son ana kadar yogun calistigi icin maalesef erken dogum yapti" diyordu..kadin 8. ayinda dogurmus ya düsün...cok zorlamayin kendinizi..walla duramasam ben duramazdim yerimde ama inan bana hic sallamiyorum, cunku bu geri dönüsü olmayan birsey sonucta Allah korusun...
bende okudum onu duygulandım ve korktum bende pek oturmuyom po...mun üstüne. müdür bana sen hala burda mısın ya dedii geçen günn.
gunaydin canlar ben hic uyuyamadim cunku esim cok hasta dun gece yataga gec girdim bacaklarim esime degince bi baktim cayir cayir yaniyo usuyorum bana dokunma cok soguksun dedi oysa gayet sicaktim :( atesi vardi hic iyi degildi dedim yarin ise gitmiyorsun dinlen biraz olmadi doktora gidelim yok dinletemedim bu nasil bir is askidir bilmiyorum deli etti sabah sabah beni resmen yalvardim gitme diye bi kac saate gelirim dedi gitti. biliyorum gelmiycek.
geçmiş olsun eşine canım. bence erkekler hep nazlı.
Herkese merhaba.Çok şükür bugün daha iyiyim.Anneme geldim özlemişim herhalde hemen iyiyleştim :))) Kociş duymasın :)))
Bu arada dün gittiğim doktorda suyumda azalma olduğunu söyledi.Bugün kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek.Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.
iyileşmene sevindim kuzucuuuk. inşallah suyunda normale döner en kısa zamanda.
saol canim hemde ne inat koc burcu iste zaten hayatinda 1 kere gitmis doktora. zayifliga yatakta yatmaya birinin ona bakmasina (esi bile olsa) hic tahammulu yok. cok uzuluyorum soyle 1 saat sonra ariycam gelmezse./QUOTE]
anaa ege deniz benim babam ve eşim de koç burçu,,, hay bu burca... çok zorlar cidden.. Allah kolaylık versin. neyseki bebeişlerimiz balık olacak.... çokk öpüyorum hepinizi ben kaçayım artık. şimdi kızımın zamanıdır.....
geliyor oklava:oklava:bende koç burcuyum. zor ve inatçı olabiliriz ne varki canımmmmmmm:roflol: kendi halinde bir burç işte:roflol:
arkadaşlar doktordan geldim şimdi;(faranjit olmuşum malesef ilaç vermedi ciğerlerde bişey yokmuş ıhlamur karabiberli bal falan öle ileşmeye çalışıcam bütün gece uyumadık nefes alamadığım içn tıkanıorum yatıncı sabahı zor ettik eşim izin aldı sağolsun o bakıo şimdi gurbette olmak çok zor yaaaa annem yada kayınvalidemin yakın olmasını çok isterdim böyle zamnda çok daha özlem duyuyorum....geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir şimdi biraz okucam.....
geçmiş olsun canım faranjit genelde öğretmen hastalığıdır. gurbetlik de zordur yaa keşke tüm sevdiklerimiz yakınımızda olsa.
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim okula giden kızım dun akşam sınav kağıdını getirdi matematikten sınav olmuşlar 22 sorudan 6 tanesi yanlış ona canım çok sıkıldı ilk sınavları arkadaşlarından yanlış yapmayanlarda var benim kızım soruyu anlamadım dedi ama öğr sınav kağıdını beğenmedi ben durumumdan dolayı çalıştıramıyorum eşimde sadece ödevlerini yaptırıyor anlıyacağınız çocuklada pek ilgilenemiyoruz 1ci sınıfa gidiyor belkide ilk yılımız olduğu içi bukadar önemsiyorum öğr arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım önemsemelimiyim bu sonucu

canım benim sınıf öğretmeni değilim ama. eğer öğretmeni çok demişse yanlışlarına kızınızla biraz daha fazla ilgilenmen gerektiğini düşünüyorum. özellikle 15 tatilde ve yaz tatilinde çocukların çoğu okumayı, matematiksel işlemleri unutmuş oluyorlar 1. sınıfta.
önemsemen iyi olur tatlım ailelerin ilgisi doğrultusunda başarı daha çok artıyor.

selam kızlar, nasılsınız bakalım bi yaramazlık yok sanırım. ben iyiyim okuldan geldim mamamı yedim. geçmişi okudum. azcık daha burdayım sonra azcık uyuycam

bavsenin yazısını gözden kaçırmışım özürrr,
kızına kocaman bir maşallah ne güzel büyümüş onlar iyi olunca ayaklar yerden kesiliyor her şeyi unutuyoz valla canım ya.

ay bende daha çanta falan hazırlamadım gerçi her şeyi yıkadım ütüledim ama ay ne bileyim bazen oğluşum hep karnımda duracakmış gibime geliyor

herkese merhabalar!

günümüz iyi gecsin insallah... kocaman bir tebessümle hayata kaldigimiz yerden devam edelim bakalim:teytey:...bütün agrilarimiza ve sikayetlerimeze ragmen bizler iyiyiz insallah sırnaşık şey

zeynepcim ben 3 tekerlekli aldim burda gorustugum bi kac anne cok memnun kalmis deneme surusu yaptik cok iyiydi ve en onemlisi dogum yaptigim tarihten sonra 6 ay icinde geri verip parami alabiliyorum yada degistirebiliyorum. benim cok hosuma gitti cok sevdim kullanmini sende bi deneme surusu yap disarda istersen :kahve:

ben internetten siparis gececegim de onun icin soruyorum. Bilindik, güvenilir bir marka ama olmadi bi bakayim etrafada benzeri var mi, kullanimi nasil falan...
ayrica deniz dün arabalara bagajina sigmayabiliyormus, dikkat et dedi. sen baktin mi nasil katlanmasi acilmasi ve bagajda yer kaplamasi falan?

canim kocisine gecmis olsun bu arada..aman dikkat et cok yakin durma...

Günaydın annişler...

Bugün 34. haftaya girdim.. 1 hafta daha geçti... hihoyyyt Geçmişe bi bakınayım. Bugün doktor kontrolüm var.

:nazar:
hadi hayirli haberlerle gel insalalh

günaydınn..
gece gene sohbet koyuymuş maşallah..
bende berbat ve uykusuz bir gece geçirdim..biraz önce randevumu aldım.yarın inşallah gidiyorum doktoruma..

ne oldu yine bacim hayirdir? kasilma mi var yoksa, kramplari mi diyorsun? gecmis olsun..

günaydın kızlar
ya insan yataktan yorgun kalkar mı gece hiç rahat uyuyamıyorum onun etkisi sanırım

al benden de o kadar...kalktigimda oram buram agriya agriya kalkiyorum zaten ve neden dinlenemiyorum hic alamis degilim kafamçokkarıştı

yok valla ya :( ben herşeyi tek başıma yaptıgım için biraz bilgisizim düşün daha ilk alısverısımı gecen pazar yaptım ama bu hafta gidicem tekarar alısverıse kafama gore alıyorum bu arada melek ben 3 tane nevresım takımı bı tanede uyku setı aldım sence bunlar yeterlimi ?

ahdan da benim gibi biri daha :lepi: walla bazen ne almam gerektigini ve ne kadar alamam gerektigini kestiremiyorum. Aslinda biraz gec kalmamin sebebi de bu..kafamçokkarıştı ama KK saolsun, simdi hepsini not aliyorum şakkıdı

günaydın kızlarr....

bugun kızımım görücem. 3 te idi ama doktorum doğuma gidecekmiş. 1 e aldılar:D çok mutluyum. gözlerini açar mı acaba? görünür mü gözleri açıkken bilgisi olan var mı?

iiyi haberlerle gel insallah aysincim. benden de selam söyle tatlisima:emir_bebek:

Hamişler şeker testimi yaptırdım biraz geç oldu ama 28+3 doktor öyle istedi.3 te sonucu alacağım.ya benim iğrenç derecede midem bulanıyor.sizde de oluyor mu?nasıl çözüm buldunuz yemek yemek artık çok zor da .ya bu böyle devam eder mi?oooooooofffffffff.

ya senin 3´lü test ve detaylin vardi. bununla ilgili sonrasinda birsey okudugumugu da hatirlamiyorum, belki ben yokken yazdin birseyler ama ne zamandir aklimda ne oldu ne dediler sana o zmn, ne yaptin?

selam kızlarcım
tebessumcum zeynepcim cok guldurdun beni yaa, almanca ile ilgili bi espri yapmissin koptum

sengözlerimebaksanab:jeyyar:

kızlarr yine arayı çok uzattım, güya evdeyim, ay evde olunca daha beter yafu, hergün başka bi iş çıktı sanki, işe gitmek daha mı kolaydı ne kaydirigubbakcemile3

bende benimki türünün tek örneği sanıyodum, meğer koç olması ile ilgiliymiş sırnaşık şey
geçen hasta oldu, bana geçmeden biran evvel atlatsın diye ilaç verdim, bin naz bin naz.
"efendim gece rüyasında sigara içmiş, boğazı ondan dolayı ağrıyo olabilirmiş" bunu bile dedi yani ilaç içmemek için kaydirigubbakcemile3 zaten biraz halsizmiş, biraz burnu akıyomuş, biraz da başı ağrıyomuş ama o kadar yani, grip değilmişki ben ona grip ilacı veriyomuşum, o ömründe hiç hasta olmamış :roflol:
beni bitirdi yani, goncam koca deil sitcom mübarek :roflol:
sizi çok özlemişim yafuu, ne durumdasınız? keyifler ne alem?

hakkikaten nerdeysin sen canim? bizler iyiyiz cok sükür..ufak tefek sikayetler basladi yine sona yaklasiyoruz ya insallah...sen nasilsin?

Ben kendimi çok sağlıklı hissediyorum.Mide şikayetim falan yok.Bir haftadır bebeğin suyu ile ilgili sıkıntı var.Bakalım bugün kendi doktorum ne diyecek.Cerrahpaşadakiler eğer düşme olursa hastaneye yatmama gerektiğini ve bebeğin erken geleceğini söylediler.Bebişim 15 gün önce 1 kg. dı.Bugün 15:00 de tekrar ölçüm yapılacak.Ben de toplamda 6 kilo aldım.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?Senin şikayetin var mı?Kilo durumun nasıl?:CüvCüv::nazar::emir_bebek:

iyi haberlerle gel insallah

ay canim ya cok gecmis olsun...Allah acil sifalar versin sana..kac gündür helak oldun..

günaydın herkese.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.dün doktora gitmiştim.kızım büyümüş:nazar:47 cm 2531gr olmuş:nazar:.suyuda normalmiş onun iyi olması benim ağrılarımı hafifiletti.bugün güne daha iyi başladım.herkes için iyilik sağlık mutluluk diliyorum.

:nazar: Allah nazardan saklasin annesi a.s.

Kızlar yaa randevuma az kaldı oldukça ben hazırlnayaım bari...Çok heyecanlıyım bir ay oldu kızımı görmeyelei yaa kızlar benim akıntım acaip derecede fazla yaa vede kokulu yani bi geliyo iç çamaşırım ne biçim ıslanıyo korkuyorum suyum falan mı azalıyo..................

ayy insallah birsey yoktur canim...hemen bilgi gec ne olur cok merak ettim ben de...hadi Allaha emanet ol, iyi haberlerle gel insallah..

herkese merhaba...uzuuuun bir aradan sonra...kızlar bazı nedenlerden dolayı giremedim...ama sizi ara ara hep takip ettim...Allaha şükür herkesin hamileliği iyi gidiyor benimde normal herşey..ama normal haftasından 2 hafta önde gidiyoruz bu biraz aklımı karıştırıyor...doktor biraz kilolu olduğunu söylüyor ve böyle giderse ilk doğumumu normal yaptığım halde bunu sezeryan düşüneceğim..daha zaman var bakalım kısmet neyse öyle olur..

ya cocuklar neden iki hafta önden gidebiliyorlar..siz bizden daha mi iyi besliyorsunuz yoksa sırnaşık şey saka bir yana bos ver canim saglikli olsun, tombik dogsun ki bagisik sistemi daha iyi olur insallah...:nazar:

selam tatlışlar çalıştık geldik biz kızımla sabah milas a gittik yorulduk uykumuz var ama biraz daha işlerim var halletmem lasımm onları da bitirip geçmişi okuyacağımm mucukladım

hosgeldiniz efem:1hug:

Duşumu aldım. Saçlarım kurusun yürüyüşe çıkıcam.

walla seni alkisliyorum...masallah, masallah, masallah,:nazar:......cok iyi bir örneksin canim a.s.

Zeynepcim, Sibel çeviriyo bana...
hani dün tar,h aralığı vardı ya onun başındaki ET bu demekmiş...
et : entbindungstermin: hesaplanmis dogum tarihi

walla ben kisaltmasindan birsey anlamadim ama tahmin ettigim gibi, muhtemel dogum araligini vermis demek ki hakikaten..

cok buyuk bi sorun yok deil mi bu sonuclar altinda?

aman Allahim bizim avrupali gelmissırnaşık şey
canimda nasil avrupa cinsi cerez istiyordu bir bilsen naniknanik

rüyalardan anlayan varmiii ?

canim bence bu aralikta gördügün rüyalari ne yorumla ne yorumlat...biliyorsn rüya nasil yorumlanirsa öyle anlam kazanir...ben de bu aralar cok görüyorum ve hepsi de sacma sapan sinir bozucu seyler.. ama bunlar dönemselmis, bu zamanlarda olmasi normalmis yani...bir anlami yoktur yani tahminimce...

merhabalar kizlar.. yine kaynatmissiniz bakiyorum..
bazilari kulaklarimida cinlatmis ya.. neyseh.. :1closedeyes:
ben o bazi zatlarin kar yemesine bisey diyormuyum?? demiyorum!!:roflol::roflol:
dedim ya, neyseh :)

ET zwischen 07.02.09 und 18.03.09 ne demek?
Bir de bu ultrasonlardaki kısaltmaları öğrendiysen; 5P, MIT ve 95P nin ne olabileceği hakkında fikrin var mı? Bu son yazdığım üçünün karşısında 36W+4T gibi değerler yazıyo da...

Sağol şimdiden.. Tıbbi terimler olabilir bunlar ama umarım gözün alışmıştır baka baka. :)))

adacim yardimci olmak isterdim bitanemde.. sizin de dediginiz gibi tibbi terimler bunlar .. kendimdekilerle karsilastirdim.. pararlel bisey bulamadim..
bi ET yi bilioyrum.. onuda sibel aciklamis zati..
bu arada masallah adasimiza :nazar:

doktordan gelen arkadaslar hep iyi haberlerle gelmisler.. hepinize binlerce masallah :nazar:
doktora gidecek olanlardanda ayni haberleri bekliyruz hayirlisiyla insallah
boylar uzuyor, kilolar artiyor.. zaman kisaliyor.. zamanlica gelirler insallah bebeklerimiz
:Saruboceq:

Son düzenleme:
uykum var ya gözlerm kapalı okumuşum herhalde yaaa annesininkuzusu da gelmişş hoşgelmiş sefalar getirmiş, nerelerdeydin tatlım özlettin kendini. umarım herşeyler yolundadır.
aylasulincim canım oda rengini sen sormuştun sanırım bence uçuk pembe güzel olur.
kontrole gidecek olanlar cici haberler bekliyoruzz merakta bırakmayın bizi.

merhabalar kizlar.. yine kaynatmissiniz bakiyorum..
bazilari kulaklarimida cinlatmis ya.. neyseh.. :1closedeyes:
ben o bazi zatlarin kar yemesine bisey diyormuyum?? demiyorum!!:roflol::roflol:
dedim ya, neyseh :)

ay bu ne demek simcik :jeyyar:
bak canim zaten dün kar yagdi, cikacaktim birden agirlik cöktü yattim aksamin bir vakti kalktimkafamçokkarıştı..anlayacagin hersey yalan oldu, gettiii:çok üzgünüm:
bu kar neden bana nasip olmuyorsa bilmiyorum gayri...zaten büyük cocgunlugu da eridi...

hakkaten karin tadi güzel mi cerez, sen biliyorsn sanrim ikide bir tavsiye ettigine göre laelaelaelaelae:roflol::roflol:

yok beaa ben rüya görmedim tebessümcüm.. annem rüya görmüs esim ve esimin bir akrabasi karsilikli ciftetelli oynuyorlarmis ve o ikisinlede bir kac gün önce bir isimiz oldu ve sevmiyoruz fazla ne esim ne ben ondan sordum..

Back
X