2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben süt izni için çıkıyorumg elince görüşürüz kendinize iyi bakın
bebişlerimi öpüyorum

selam kızalr tünaydın

tülaycım ben de 6-7 sene ara vermeyi düşünüyorum bi kaza olmazsa kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada hamile değilim çok şükür zemuszemus

meralcim ben boyatmadım ama su dalgası yaptırdım ada ilk doğduğunda hastanede yatarken. emziremiyodum yani

damlacım aman kendine dikkat et c vitamini falan al

bana da damlacım nazar boncuğu aldı o kadar puanım yetmiyo başka şeye kız gülşah bende istiyom hediye (yüzsüzlüğe bak kaydirigubbakcemile3 :)

rebeca geçmişşlsun tatlım. bu arada ses kayıt cihazını iyiki almışsınız. ben de düşünüodum işe başlayınca ama biz eve çağıramıcaz bakıcı kendi evinde bakcak o yüzden yattı

sibelcim 7. ayınız kutlu olsuuuun öp benim için cimcimeyi a.s.

ayşegülcüm saol sorduun için ada daha iyi çok şükür

gülşahcım ben kendi başıma becerememiştim aspiratör işini çünkü ağlaması bi yana çok tepinmişti dün babası evdeydi beraber yaptık iyi oldu bu sabah da ben kendim yaptım alıştı heralde artık ağlasa da en azından tepinmiyo :)) ama gerçekten çok rahatladı alkisalkisalkis bu arada ben de sana bişey sorcam o yüzden merak ettim msni açınca haber ver tmm ?

arda alya süpersiniz ya el ele tutuşmuş halinize hele bayıldım canlarım benim opuyorumnanaktan

oy alyama ve ardama maaşallah tam love story olmuşş :))
biz de hastydık ya ilaç verdi doktorumuz biraxz iyi geldi gece zor geçmedi çok şükür :)
ama mızmızlık çok herşeye ağlıyor çok korktum çok eski günlere geri dönüyoruz diye (((

alya ve arda geleceğin ferhat ve şirini, leyla ile mecnunu gibi olacaklar maşallah ya çok tatlılar bayıldım doğrusu

aslıcım geçmiş olsun tekrar kıyamam adoşuma.. hastayken çok huyları değişiyor bu yaramazların acaip mızmız oluyorlar valla :))

Tünaydın bacılaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr.. Nassınız yawfff. Benim tatlı yeğenlerim hasta olmuşlar geçmiş olsun herbirine biran önce iyileşsinler inşallah...

Bu arada Dilekcim-Şehnazcım bayıldım fotolarınıza bu ne aşk yaaa kıskanmamak elde değil.. Süper süper süper...

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çooooooooooookkkk tşk ederim Alyam hepinizi muck muck öpüyormuş kaydirigubbakcemile3 a.s. a.s.a.s.

maşaallah arda ve alyaya cok yakısmıslar biri prens digeri prnses yakısacak tabı demııı oyyy yakısıklı arda ve güze alyaa cok tatlısnız maşaallah size Dilekkk sizin resım yokmuu hasta bebişlere tüm kalbımle gecmiş olsun benım oglum full tıme huysuz uyutmak sorun devamlı ılgı ıstıyo alıstım ama bazı zaman cok zor gelıyo kapıdan cıktıgımı görse aglıyohasta degil şükür bide hasta olsa nasıl huyu degişiri bılemıyom gecem kımlıgımı düşürmüşm hiç düştügünden bıle haberım yok Allahtan hastane bahcesınde düşmüş biri bulmus hastanenın güvenlıgıne vermiş iyice leyla yaptı bu Yiğit beni

selam kızalr tünaydın
tülaycım ben de 6-7 sene ara vermeyi düşünüyorum bi kaza olmazsa kaydirigubbakcemile3
inşallah canım, herkes ara verince zor diyor ama bence hiç alakası yok şu anda ben tecrübenin vermiş olduğu rahatlıkla, zevkle büyütüyorum kızımı.

sanada geçmiş olsun gülşahcığım çok kötü bir tecrübe allah alyaya uzun ömürler versin canım...

Sarmaya kimse yardıma gelmedi ama ben hallettim.. Pişirmesi yarına kaldı... Şu saat oldu ben niye yatmıyorum.. Kaşınıyorum herhalde. Birazdan tosun paşamın emme nöbetleri başlar sonra uyku ararım ...

buketciğim sarmaları pişirdin mi ohhhhhhhh afiyet olsun canım çekti valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…