2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy rapunzell rüyacııım hayırlı olsun 7. ayın göremedik seni bitürlü.......özlettin kendiniiii

meralcimm meriçin dişi hayrılı olsun sağlıklı olsun bütün dişleriiiii

aslıcım siz naptınız bakıcı olayını... adacık nasıl bizde diş miş yok henüz...

ali tunanın pipisi iyileşti mi ki...

Sarmaya kimse yardıma gelmedi ama ben hallettim.. Pişirmesi yarına kaldı... Şu saat oldu ben niye yatmıyorum.. Kaşınıyorum herhalde. Birazdan tosun paşamın emme nöbetleri başlar sonra uyku ararım ...

günaydın herbirkeslere...bizi özleyen varmıı?
evet ya esma yok,ayşin yok,dilek yok,şehnaz yok..nerelerdelerki??
alışmıştık esmanın hersabah mesajına oysaki
eferim buket becerikli kadınsın vesselam:)
damlacım güle güle kullan saçını..
ben biraz geçmişe bakınım gelem..

meral hoşgeldin diyelim o zaman.bende alya 10 günlük filandı süt veriyodum doğumdan sonraki ilk röflemi yaptırdım.yani bir zararı yok diye biliyorum boya röflenin..
özgecim alyada çok ağlıyor ama sonuç herşeye değiyor çektikten sonra burnunu.biz ağlasada etkilenmeden hallediyoruz hemen.sümkürür gibi oluyor işte.bu arada msni açamıyorum canım biraz sonra alt kattaki eşimin kuzeni gl,p bakacak tekrar..
tülay geçmiş olsun canım.bende 2008 temmuz annesi olacaktım.ama kuzumun 4.5 aylıkken kalbi durunca olmadı kısmet değilmiş.hayatta herşey nasip zaten..şimdi alya var.:asigim:

ay şükürler olsun gerçektende.zor bakıcı işi.vallahi Allahım iyisine düşürsün inşallah.
en güzeli çocuk evden çıkmıyor.
cts çalışmıyor senin bakıcın 2.5 gibi gidiyor filan oo iyiymiş memur gibi desenedelikafadulden
geçmiş olsun bu arada canımın içine..çok çok öperim
kimsecikler yok gine tzzzz...
Rüya bugün 7aylik oldu teyzeleriiiii

rüyacıma hayırlı olsun temennilerimi ve kocaman öpücüklerimi ilet lütfen:asigim:

bu arada buketcim meralcim ben size hediye ettim.:asigim:
hatta iki l ile öteki merale bile hediyem gittikaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/xperience.php?go=shop
adresten hediye alabiliyorsunuz sanal hediye kızlar.bir sürü seçenek var gözatın derimyerimsenibenpuanı yetmeyenlerede seve seve gönderirimŞeniz
bu arada bakıcı demişken dün kayınvalidemdeydik akşam.bakıcıya ne gerek var dedi sen nasılsa hemen başlamıcaksın dedi.alt kattaki hala var bizim onunla bakarız dedi gerek yok bakıcıya dedi..:1shok:
şimdi ben o kadıına nasıl dicem bilemiyorum en iyisi şimdilik bşe söylememek ne olacağı belli değil.kayınvalidem bakarım dedi ama zaman ne olur bilemiyorum.karman çorman oldu herşey gördüğünüz gibi..akannehir

günadyın herkese canım teşekkürler hediyene hemen bi bakayım... :)))

bende boyatayım o zaman ya saçımda bi kaç renk oldu beyazlarda dahil :))))

günaydın kızlar biraz ara verdim kk aa takipteyim sizi bayramdan beri hastalıklarla ugrasıyoruuz alya rahatsızdı gribi atlattı şimdide ishal oldu ishal oluncada pişik oldu hemde nasıl :S bi gecede oldu pişik ilk önce kabar kabar oldu su toplamış gibi sonra patladı kanadı az az şu an kremler falan kullanıyoruz ama zor geçiyor üff bu arada alttan 2 dişimiz çıktı hasta bebişlere çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinn :Saruboceq:

Şenhazla tr geldiğinde bikaçama yapıp buluştuk ve harika geçti hele arda ve alyayı görenler bayıldı sanki aşıklar gibi elle tutuşuyorlar birbirlerin emiklerine saldırıyorlar çokkomiktiler yaws ve şehnazımla reelde tanışmak müthişti sanki yıllardır tanıdıgım dostum gibiydi herşey çok güzel geçti iyki tanışmışım Şehnazımla çok seviyorum seni bee mannak karı :roflol:
Buda ARDA ALYA aşkı :kaydirigubbakcemile3:

Son düzenleme:
ayyy yerim seni kızımın adaşı.tatlı kızım..prensesim benim..çok tatlı ardada maşallah ya çok yakışıklı..fotolar süper bu arada..
sizin nerde fotolarınız lan?onlarıda deklesene
bu arada geçmiş olsun çok çok..hepsine nazar değdi

Gunaydın dılegım resımler super hayatım sehnazzzzzzzzzzzzzzzzzz balım ozledım senı valla gel msn ye sabaha kadar oturcam

meral sende 4 tane mi llll vardı anam ben 2 ll ye 3 lll liye gönderdim ya..hay gözüme zıçam:mymeka:

est... öle deme :)))) evet canım 4l(( (3g gibi oldu bu da) valla benim bi suçum yok meral diye kayıt olayım dedim olmadı merall dedim olmadı bende merallll (4 L) yazdım....

slmlar herkese nasilsiniz bakalim?

dilosum askimmm seni cok seviyorum yaa hele yüzyüze görüsdükden sonra dahada cok seviyorum..
hele gelinimee bittim harikaa ya ardiye saldirmalari :roflol: gömlegini cekmeleri offf hala gülüyorum
müthisdii valaaaaa
seni cokkkkkk seviyorum can dosdumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…