ay şükürler olsun gerçektende.zor bakıcı işi.vallahi Allahım iyisine düşürsün inşallah.selam kızlar...
hasta bebelerimin hepsine geçmiş olsun... elif naz da hastalandı aferin şurup verdi doktoru iyice abartmazsa verme dedi damla damlat burnuna dedi ben de bi kaç kez verdim şimdi iyiyiz çok şükür...
sormayın hafiyeliğe başladım...
kardeşim bizdeydi bakıcıyla yalnız kalmıyodu naz, kardeşim iki gün önce gitti... biz de dün ilk defa bakıcıyla yalnız başına bırakıp gittşik.. ses kayıt cihazı aldık.. kmera alıcaktık ama iyi bişeyler bayaa tuzlu...
bugün cihazı çalıştırıp tabi gizli bi yere koyup gittik okula... geldim dinledi,m şükürler olsun ki ilgili davranıyo,konuşuyo şarkılar söylüyo... ba ba de de b-falan öğretmeye çalışıyo... çok şükür allahım...
gülşahçım bakıcı fiyatı iyi bizimki 400 ama eve geliyo.. ev işi yapmıyo ben istemedim..en geç iki buçuk gibi gidiyo.. amn iyi baksın da ben artı bişeyler de vericem öğrenci kızı faln var ünv.de..
amma çok yazdım... öptüm sizi ve melekleri...
kimsecikler yok gine tzzzz...
Rüya bugün 7aylik oldu teyzeleriiiii
meral sende 4 tane mi llll vardı anam ben 2 ll ye 3 lll liye gönderdim ya..hay gözüme zıçam:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?