2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu bir süreç tabiki bebeklerin bu sürece adaptasyonu zor olacak :)) sabır sabır sabır annelik sabırdan ibaret :))) neticede aç olsalar uyumazlar sürekli ağlarlar relax olun hep biz idare etmeye kalkamayaız bu bebikleri onların da beğenileri var bir bireyler karnımızda 6 . ayı bitirdikten itibaren :)))
kasmayın her bebek farklı ama hepsinin ortak ihtiyacı sevgi ve şevkat :))

yaw aynen Ayşin üzen yok sıkan yok Ada keyifli ben niye böyleyim bilmiyom regl olacam ondan olabilirbugün rutin kan tahlillerimi yaptırdım şeker hemogram hepsi süper maaşallah:))) sağlık olsun

VAlla bence reglle alakası yok ben yaklaşık 2 aydır böyleyim ha düzelir ha geçer diyorum ama geçmiyo. Düzenli regl oluyorum. Dürten yok herşey yolunda bu ne anlamadım ne yapıcaz düzelmek için. Eşimde artık bu bıkkın hallerimden bıktı. Sürekli ona da bişey diyemiyorum. Kim isterki sürekli etrafında mızmız biri gezinsin. Of yaaaa

kızlar çok moralim bozuk hala işteyim hergün sabah 6 da evden çıkıyorum bugün 5.30 (asıl çıkmam gereken saat 3.30 ama işler çok) da işten çıkıcam 7 gb evde olucam 8.30 da kızım uyuyor zaten sadece 1.30 saat onu görebilicem ve ben köyde çalışıyorum hergün şehire gidip geliyorum o yüzden öğlenleride göremiyorum kuzumu inanılmaz özlüyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

günaydın kızlarrr

yorucu birgün daha((
kız ben kıyamam sana gel öpeyim geçsin derdin tasan opuyorumnanaktan

ben daha vermedim bakıcıya ama bi arkadaşım da aynı durumdan şikayetçiydi :) arkadaşın çocuğu 1 yaşındaydı o zaman bakıcısına anne diyordu :) gerçi sevinmek de lazım ama insan kendini kötü hisseder yahu

ya bunlar toptan açlık grevine girdi heralde

çok geçmiş olsun ayşincim ya çok mu rüzgarlıydı hava? kıyamam ben ona

canım ya keşke daha çok zaman ayırabilsen ama herşey onun için annesi.. hep böylemi devam edicek işlerin?

kızlar nabersiniz?
benim rapor bitiyor cuma günü işe başlamam lazım ücretsiz izin için işyerine gittik sabah erkenden.ordan sonra benim yüzümde doğumdan sonra 2 tane yara benzeri bişeyler çıktı doktora gittik onun için egzamaymış stresten !!
sonra adanın doktoru ilgisiz diyordum ya başka doktora götürelim dedik kadın baktı karaciğeri elime geliyor büyük olma ihtimali var ultrason çektirelim dedi büyük olunca ne oluyor dedim kem küm bişeyler geveledi.önümüzde 4 kişi var ve çeken kişinin gelmesine 1 saatten fazla var adanın da felaket uykusu var yıkıyo ortalığı. neyse yine de bekleyelim dedik bişey çıkmadı çok şükür ama kadını dövesim geldi klava: daha önce 4 tane doktor baktı hiçbiri demedi böyle bişey bu nerden uydurduysa

özgem sebebini bilmiyom :) oy nasıl başlayacan işe kıyamam ben Adoş tam da alışmıştı e kim bakcak özge??

sağol Özgecim, rüzgarlıydı. giydirdim kuşattım sadece yüzü açıktı şapkası da vardı ama işte çok hassas oluyolarmış diş çıkarırken. siz de dikkat edin. canım bazı dr. lar pimpirikli ya da döner hesaba çalışan tiplerdir. sev,ndim ama birşey çıkmamasına...

ay kıyamam elama geçmiş olsun yaaaa annesi sana da çok üzüldüm ayşincim işallah biran önce iyileşsinde sende dinlen azıcık

Fundacım sağol biz de iyiyiz.

sağol canım, ben de umut ediyorum. ama artık korkmaya da başladım. Elayı tuttuğumda belimden başlayan sol bacağıma vuran şiddetli bi ağrı hissediyorum. Ela da kucağı çok seviyo. uzun süre almıyorum ama artık ağlamaya başlayınca dayanamıyorum. bi de hasta hiç kıyamıyorum onun da ilgiye ihtiyacı var..

canım çeşitli şeyler dene, bazen reddediyolar ama yılmıycaksın hem çok da panik yapma 1-2 haftada olacak birşey değil ki zaten 2-3 tatlı kaşığı ile başlayın diyolar ek gıdalara. biz abartıyoruz sanırım. ben 1 kase yemek çıkarıyorum kızımın önüne napsınlar ...

geçmiş olsun size de canım. öksürük burun akıntısı çok zor. bi de kusma off... önümüz de kış valla ne olacak sonumuz bilmi,yorum....

yaw aynen Ayşin üzen yok sıkan yok Ada keyifli ben niye böyleyim bilmiyom regl olacam ondan olabilirbugün rutin kan tahlillerimi yaptırdım şeker hemogram hepsi süper maaşallah:))) sağlık olsun

maaşalllah diyim ben de... ben de daha olmadım acaba ondan mı?
gerçi olayım diye de can atmıyorum :s

senağlama kıyamammm... alışırsın cnaım, bak Aslı ya, şehiğr şehir dolaşıyo iş için. sen yine düzenli görebiliyosun. uzaktan demesi kolay belki ama alışmak zorundayız yeni koşullara dimi?

ayşincim saol ya bencede döner hesabı çeviriyodu ama bizi öğle arası bekletti ada rezil oldu artık vicdanı nasıl rahat ediyo bilmem
kız aslı başlamıcam yaw zayıflamadan başlamam naniknanik önümüzdeki marta kadar evdeyim bi aksilik çıkmazsa. ücretsiz izin almak için gittim bugün

selam kızlar sadece bu sayfayı okuyabildim ama sanırım herkese bi hüzün çökmüşş.. inş bunların hepsinin ilacı zaman hepsi düzelecekkk..
bende bebeğimi iki gündür bakıcıya bırakıyorumm dün çok zor geldi bugün daha iyiyimm.. oğlumda dün huysuzlanmış biraz oda bugünü daha iyi geçirmişş bakıcımızda bizde bi alışma sürecindeyizz inşallah herşey zamanla daha güzel olurr..
hasta olan bebişlere ve annelere acil şifalar diliyorumm..

selam canım senin bebeğine kayınvaliden bakmıycakmıydı?

dün toplantım vardı kızım babasını hiç üzmemiş eşim de diyo ki ne kadar uslu duruyo ne şikayet ediyosan sen... ben de kızımın garezi bana dedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…